Bu ikinci sorum biliyorum ama bana anne sevgisini anlattin be Nasil bir duygu?
Annelirinizi Üzmeyin ne olursa olsun yokluğu çok acitiyor nasil bir duygu?
Annelirinizi Üzmeyin ne olursa olsun yokluğu çok acitiyor nasil bir duygu?
Anne bir bir çölde su bulmak gibi aç olduğu halde kendini düşünmeden cocuklarını ekmek bulan biri , üşüdüğü helde kendinisi düşünmeden cpcuklarını ısıtan biri, hem kollayıcı, hem güvenilir biri , ALLAH tan sonra en merhametli, şefkatli kull annelerdir. Canın yanıdığında canı yanan güldüğünde gülen ne bir dosta eşdeğer nede bir babaya onun eşi benzeri olmayan bir melek melekler nurdan yapılmış olsada annelerin verdiği merhameti ve şefkati melekler veremez. Ve en önemlisidr doğum yaparken tüm kemiklerinin kırılmasıyla eş değer acıyı sabrıyla çeken ve seni her durumda büyütmeyi başaran elinde avucunda hiçbişey olmasada kendisini hiç düşünmeden feda edendir ANNE. Annelerin ayakları altındadır cennet. Ve rab anneleri cenetlerin ayaklarının altını serer.
Seni üzmek gibi bir amacım yokdu ama acıklama kimse yapmamış biraz da bunu tepkiyken verdim bu satırların daha ötesi insan oğlu cok nankör annesi olduğu halde kıymet bilmezz.. ne kadar cok üzülsende bu Allahın hemde annenin gücüne gider ilahi taktir bu belki sen ilahi bir sınavdasındır üzülme annen öldüyse Allahın yanında ve melekler ona cok güzel bakıyor eğer terk ettiyse allah onun gazabını vermiştir. Sabrını sınanıyor olabir unutma allahın senn için cok güzel bir yazısı var. 😇😇 ANNEDEN DE TEK ŞEFKATLİ VE MERHAMETLİ OLAN ALLAHTIR 😇😇
Bu durumda anlatıp üzmek istemem seni kusura bakma...
Anlat lütfen üzülmemki
Koca bir çınar ağacı gibi. Onun gölgesinde oturabildiğin, hayatın her türlü acımasızlığına karşı canını güneş gibi yakarken senin sığınabildiğin tek bir gölgedir anne. Kendi ruhundan çocuğunun ruhuna maya çalarken onun sana öğrettikleriyle hayatın boyunca yıkılmadan ayakta kalabildiğin yegâne rehberdir. Gözlerinin içine bakarken bu dünyada, çıkarsız amaçsız görüp görebileceğin tek sevgidir. Ona milyonlarca defa sarilacak olsan ben yinede bu sevgiye doymam diye duşünebileceğin koca bir okyanustur anne sevgisi. Allah başımızdan eksik etmesin.
Galiba sen evden ayrı yaşıyordun. ve sana normal bir ayriliga benzemedigini söyledigimde kizmistin. fotografindan tanidim. neyse anne sevgisi şöyle bir şey. dünyadaki tüm kızların size olan aşkını toplasan annenin snaa hissettigi karşılıksız sevgi etmez. hayattan koptugun anlarda bile yanında onu hissetmen yetiyor. eve 5 dakika geç kaldiginda aramasi kapida beklemesi yetiyor
hiç bir kere aramadi nerde kaldin demedi
Sana bir dost tavsiyesi vereyimmi. seni küçük gördüğümden değil ama
Eksikliğini hissettiğin sevgiyi dısarıda arama. hayatını ve kendini mahfedersin.
Belkide (:
Eminim tahmim ettigim gibidir
Öyle
Yillar sonra psikolojini bozup intihara kalkismani istemiyorum. Hazir gencken kafan saglamken kendinle ilgilen
Teşekürler
Aklından geçiyor mu yoksa
sen beni merak etme 🌴
Yok yok yerinde erkek olsa yine aynisini söylerdim. bizde zor zamanlardan gectik. anliyoruz az çok
Cevap
11Cevap
Daha yeni söndürmüştüm ama bir de senin için yaktım kardeş.
o duygu anlatilmaz gercekten sadece yaşanır :)
Anladım
Anlatmayalım öyle bir durumun varsa.
Yok anlat liütfen gercekten aşırı merak ediyorum
Gece gece tribe sokma ben kanka
Merak ediyorum sadece
Ne güzel
Ben cok yogun hissedemedim bilmiyorum
Anne olduğunda anlarsın.
Bazen 2 km ötedeyken bile özlediğim olur...
Porshe sevgisinden çok farklı bir kere
Ruhsuzlar anlamazlar
Haklısin ben ruhsuz berbat bir bayanım hiç bir duygum yok benim İçimde yaşadiğim acilari kimseye anlatamadiğim icin ruhsuz bir bayanım.
Ne tür bir acılar bunlar ailevimi
Her tür
Dinlemek isterim
Sen sinlemek istersin ama anlayamasın
Farklı olduğunu sanmıyorum
Öyledir
Anlatmadan bilemezsin
Annenne biseymi oldu
Vaybe zalim gece gece yaktirdin sigarayı 😞😞
bilmem yapak birtane hadi
bir defol git ya
la anca oyle iyi anlarsin