Kadının biri oğluna "big brother" yazılı tshirt giydirmişti. Kocası anlasın da sevinsin anlayınca diye. Adam anlamadı, kadın da esprisini açıklamak zorunda kalan zavallı insan gibi "sence bu çocuk niye abi yazılı tshirt giyiyor olabilir?" diye aptala anlatır gibi tarif etti. Neticede sevindiler ama sonra.
beraber bir filim izlerken mesela sen veya o senin dizine yatmış :D ya birşey söliycem ama kızmak yok ben birşey yaptım diyerek :) lap diye sölyie bilir o adam kötüye hazırlanırken :D bir anda nirvanaya uca bilir aman dikkat tavan a kafasını vurmasın :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben öğrendiğim gün gidip bebek tulumu ayakkabısı biberon emzik almistim sonra odanın bir ucundan bir ucuna ip bağlayıp eşyaları astım ve bir kartona hosgeldin babacim yazdim 😀😀😀su an ne kadar saçma olduğunu dusunuyorum direk soyleyin gitsin😀😀😀😀😀
ben olsam bebek zıbınları alırdım bunları neden aldın dediğinde söylerdim hem bebek giysileri çok tatlılar onlara bakarken haberi alması daha etkili bence
Pat kadar söyle ne olacak sanki. Ama biraz espiri katılabilir o çok zevk alıpta seve seve yaptığımız iş var ya o iş meyvesini verdi. Artık ailemiz 3 kişilik, Junior yolda.
Bizde de yapan var. Niye olmasın ki, baba olmak her erkeğin gurur duyacağı bir şey. Çoğu erkek zaten çok takmaz öyle doğum günü özel gün falan. Bari bunu esirgemeyin..
Beklemediği bir anda söylemelisin, mesela eve yorgun argın gelmiş hali kalmamış, ha uyudu ha uyuyacak hale geldiğinde söyle, bak nasıl havalara uçacak, yorgunluktan eser kalmaz
Süpriz ne be jsjdjkd pat diye söylersin saten o anki mutluluğu süpriz yapsan da yapmasanda paha biçilemez en büyük süpriz baba olacagını örenmesi tabi olmak istiyosa djdjdjd
Bizimkiler öküz bodozlama söyler Erkek : Hişşş garı hamile kalmışsın hea Kadın : Essah mı herifi ne diyon Erkek : Hea kız 😂😂😂 Kadın : Eve koşarak gel herifi 😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😛😜😝
ya benim bi arkadasim kocasi ve ailesi icin bi video almisti. ferhat gocer'e verdirtmisti haberi haitlramiyorum platofrmun adini ama. baya sukse yapmisti ve duygusaldi... o anlari da videoya cekmisler
En İyi Cevaplar