+1 yılSelam.
Önce Testi yapardım. Emin olurdum.
Eğer çokca seviyorsan sevgilini. Evlenirdim birzaman. Ailene söylerek, anlaşarak.
Kaçmak olmaz.. onu aklından çikart.
Ne olursa olsun Ailen seni çok seviyordur.
Senin iyiliğin için diyorlar.
Kaçarsan Ailen çok çok üzülür. Mahv olurlar. Onuda istemezsin herhalde?
Seninde çoçukların olacak birzaman Inşallah.
Onun için normal bir yol bul. Herkesi sevindirecek.
Ama şimdi bir düşün.. ailen sana o kadar şey demişki, sen ama gitmişin yapmiyacak şeyler yapmışsın. Birazda olsa haklı değiller mi?03 Yorumla- +1 yıl
Bebek konusu ise. Yani Hamileysen.
Kesinlikle aldırmayı falan düşünmem. Doğrurum.
Sünkü o da bir Can. O ne yapsın? Onun suçu ne?
Ailende öyle düsünür.
Burda çözüm bence.. sevgilini çok seviyorsan.
Ailenle konuşup, evlenmek. Mutlu bir yuva kurmak.
Soran+1 yılOkurken o kadar mamtikli geliyoki yazdiklarin ama. icraate gelinxe tikanip kaliyorum
- +1 yıl
Ben sana şimdi ne deyim. Düşüncemi söyliyorum. Yardım etmek istiyorum.
Senin durumun zor. Biliyorum.
Ama en karlı bu olmaz mi? Ailenle açık net konuş.
Bebek ve Evlilik. Tabiki Hamileysen.
Zor olacaktır, biliyorum. Ama burdan geçmen lazim.
Ama öbür türlü, kaçsan mesala.. Cocuk doğruyon.
Yıllara sonra, çocugun Anne annesi ister.
Ne diyeceksin ozaman?
Aldırma konusunuda yokarda yazdım sana.
En İyi Cevaplar
arkadaşım çok erken davranmış sın en kötü aile en iyi sevgiliden her zaman iyidir zamanı gelince anlayacaksın umarım pişman olmaz sın ama bana sorarsan olacak sın
00 Yorumla
+1 yılTatlım acilen test yaptırmalısın. Test yapmaya korkuyorsun, anlıyorum ama yaptırmazsan ve hamile olduğunu öğrendiğinde geç olursa ne yapacaksın? Belki de stresten dolayı reglin gecikmiştir ve hamile değilsindir? Önce olup olmadığından emin ol, sonra konuşalım bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belkide
seni anlıyorum çok zor bir durumda olmalısın
045 Yorumla
Soran+1 yılHemde fazlasıyla. Test yapmaya korkucak kadar. bir fikrin var mi?
Soran+1 yılXper puanim yeterli degil yanlis konularda soru sormaktan
Soran+1 yılCoook tesekkur ederim yinede
- +1 yıl
hmm konuşmak istersen yardımcı olurum öncelikle erkek arkadasına anlatıp onunla birlikte yapmalısın bebeğe zarar vermek en yanlış şey olur çünkü i masum kaçmak konusuna gelince ailen arkanda olmadımı bir çok şey zor gelir önce aılenıze sadece evlenmek istediğinizi belirtin Nisan söz takılır Sizd e arada oldu dersınız
- +1 yıl
Ama zaten şu an sen çok sıkıntılısındır hayat şu an seni boguyordur biliyorum herşey üst üst e gelmiş olabilir gerçek canını acıtıcak belkı ama yüzleşmek zorundasın ve asla tek yapma erkek arkadasından destek al anlatabılcegın seni yargılamayacak bir büyüğüne ya da arkadasına anlatıp bir çözüm bulabilirsin ama kendimi çok sıkma
Soran+1 yılAilemle bundan 4 ay once daha hic bisey olmamisken Nisan yapmak istedigimi soylemistim kesinlikle kabul etmemislerdi. Okulumu bahane etmislerdi ama asil istedikleri (bunu ablam yasadi ordan biliyorum) kendi istedikleri biriyle evlenmem. Ayrilmam icin baski gorup eve kapatildim bu donemdr bakkala bile cikarmadilar yedigim hakaretin haddi hesabi yoktu ayrildik demek zorunda kalmıştım.
Soran+1 yılEvet 😞
Soran+1 yılAilemin onaylicagini bilsem hic dusunmezdim bunlari ama yok hic bir sekilde kabul etmiyorlar. Gozlerini para buyumus zengin koca bupma derdinleler bana
Soran+1 yılHayir ayrilmamak icin değildi. Yani boyle bisey icin birlikte değiliz. Gecmisimde yasadigim kotu seyler yuzunden yaklasirken bile dikkat ederdi bir anda oldu hersey. Belortilere gelince.. goguslerimde sisme mide bulantisi bas donmesi asiri halsizlik ve uyku istegi. Akimtim var. Canim hic olmadik seyler istiyo. Alt karin bolgeme kasiklarima dohru ara ara kramlar giriyo ama 3 5 saniye suruyo. Ve ani duygusal degisimler. Internette ev yapimi testler gormustum camasir suyu limon karbonat testi gibi onlara bakarsak sonic pozitif
Soran+1 yıl9 ya da 10 sanirim. Adetimde bozulma oldu ilk iliskiden 2 hafta sonra kanamam meydana geldi ama normal adet sürmeden kisa ve az geldi. En son 2 hafta once adet oldum bu seferde cok geldi ama gunu azdi. Kanamamin bittigi gün tekrar birlikte olduk. Zaten 2. Birlikteligimizdi yine korunma yoktu
Soran+1 yılSanirim evet. Ama kanamam oldu bu normal mi?
Soran+1 yılKanamamin olmasi bunun zitti oldugunu gostermez mi? Evet hamileyken adet görülmesi durumu azda olsa varmış ama emin olmak istedim Şu an
Soran+1 yıl4 yasinda bir yigenim var karnimin ustunde oynamayi cok seviyo. Ben belortileri fakrettigimden beri izin vermiyorum ama oncesinde surekli karnimin ustundeydi. Hatta bir keresinde sol yumurtaligimin ustune yanlislikla dirsegiyle bastirdiginda cok canim yanmisti 2 gun sonra kanamam oldu bu bir sebep olabilir mi
Soran+1 yılAyrica ilginiz ve anlayisiniz ozelliklede yargilamadiginiz ve yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim
Soran+1 yılHaklisiniz. En kisa surede test yapip sonucuna gore hareket etmem gerekiyor sanirim. Tekrardan cok tesrkkur ederim
- +1 yıl
ınsnaları hatalarına yanlışlarına inançlarına göre yargılamak yanlış önce insan olmak lazım hata yapmak kötü değildir hatadan ders almamak kötüdür herşey ınsnalar için allah yukarda allaha sığınmak onmelı tabi dini inancınızı bilemem ama tövbe etmelisinız günahlarınız için. yanı umarım herşey duzkkeır ama aılenızden vazgecneyın
Soran+1 yılDini konudan bakarsak yaptigimdan pismanim kendimi nasil affettiricem allaha bilmiyorum eskiden cok sey icin dua ederdim iliskiye girdigimixden beri sadece beni affetmesi icin dua ediyorum. Bununda bir sinav oldugunu biliyorum. Bu yuzden sabrediyorum. Ailemi bir anda silemememin sebebide bu. bir yeri duzeltirken diger tarafi bozmamak. Bana bunca sey yasatmista olsalar ailem sonucta fiye katlanmak zorunda hissediyorum kendimi.
Soran+1 yılUmarim sizde kalbinizdeki guzelligi hayatinizdada gorursunuz cok tesekkur ederim
Soran+1 yılHerkes hayatta hata yapmaz mi? Ne demistiniz onemli olan hatalardan ders almak. Olmek istemek sonsuzluga kavusmak istemek diye bakarım ben hep ama yasanacak daha bircok sey varken sonsuzluk biraz belleyebilir. Bakin hayattasiniz akliniz basinizda ustun bir olgunluğunuz var ve tek caresi olmayan sey olmus ve ölmüş. Bigun hepsini atlattiginizda hersey bir anda yoluna girdiginizde donup bakip gulecegiiniz anilarinizin yaninda yasanmis acilariniza bakip cok sukur diyebileceksiniz
Soran+1 yılIcinde bulindugunuz durumda bile baskalarini dusunebiliyosaniz bencillik edip kendi kabugunuza cekilmiyorsaniz allah mutlaka bir kapi acicaktir
Soran+1 yılIste bu senin kalbinin guzelliginuz disa yansimis hali bana kalirsa. Fazla sevgi afallamasina sebep olur erkeklerin fazla iyi niyet fazla iyilik onlari kosarak uzaklastirir sen ne kadar alttan alirsan kirmamaya calisirsan o kadar ustune geldi bence en son sevgi çokluğundan sacma bir bahaneyle gitti. Klasik ama dogru bir cumle bence sen onu değil o seni kaybetti
Soran+1 yılBana yardimci oldugun icin kendimi yakin hissettim diyelim ve bigun gercekten tanismakta isterim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılHerşey olacağına varır... Hayatın degisicek bayaaa degisicek ama kaderinde bu varsa yasicaksiniz yapcak bisey yok çünkü başka bir çıkış yolun yok önce bunu kabullen o şekilde yap testini herşey e hazırlıklı olmalısın... tek tavsiyem ne olursa olsun aldırma...
02 Yorumla
Soran+1 yılKiyamiyorum zaten. Masum bir can sonucta hemde sevdigim adamdan ve o adam sahip cikarken bize
- +1 yıl
Bence daha fazla kafani yormadan test yap ve hayatina bak böyle stresle beklemektense
Bukadar baskıci bir ailede yaşayıp nasil böyle bir hataya düşersin anlamıyorum. Eger erkek arkadasın adamsa o cocugu aldırmaz sanada cocugunuzada sahip cıkar senlede evlenir ailenin rızasınıda olır senide okutur.
15 Yorumla
Soran+1 yılOda aynisini soyluyo. Bu kadar takma kafana ailenle konusuruz kotu bisey olcagini hissetcehimizde ceker gider evleniriz olur biter diyo ama bir hatayi duzelticem diye ailemi zor durimda birakmak. Iliskiye girmemi hata gormuyorum korunmamak hataydi
Soran+1 yılKonustum test yapalim ona gore napcagimizi belirleyelim diyo ben cesaret edemiyorum
Soran+1 yılButun belirtilere sahibim. Bu beni endiselendiren
+1 yılSen buradaki yorumlara bakma kimsenin seni yargılamasına ve kürtaj demeye de hakkı yok önce herkes hata yapar. Önce bir test al sonra konuş erkek arkadaşınla ne yapacağına sonra karar verirsin ama sakın o bebeği aldırma.
01 Yorumla
Soran+1 yılYargilayanlara kulak asmiyorum zaten aldirmayida dusunmuyorum ne olirsa olsun o bir can cunki tabi eger varsa. Teşekkür ederim
aileden kacma cunku esine muhtac kalirsin eger esin degisirse ki degisicek pisman olursun evede donemessin yikim olur senin icin eger cocugun niyeti ciddiyse zaten evlenmedende alir seni cocugu aldir ya da sana bir kac yontem soylebilirim
10 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın sorumluluk sahibi biri olsaydı yaşam şeklini bildiği halde içine boşalmazdı. Söyle ona bu bebek ikinizin (varsa gerçekten) birlikte çözüm yolu üretin. Yeniden okumaya çalışacağına iş bulup sana ve bebeğine sahip çıkar umarım...
13 Yorumla- +1 yıl
@calypso1 bende size katılıyorum. :)
Öncelikle kimsenin senin tercihlerini eleştirme hakkı yok. Bana kalırsa bir an önce test yap, yaptır. Bundan kaçış yok. Bir an evvel öğren sonucu. Sonrasına bakarsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim elestirme durumunada yorum yaptigin icin. Cesaretimi topladigim an tedt alicam
hamile olduğunu soylemeden ailenle tanistirabilirsin erkek arkadas konusunda. sonra da düğünu erkenden yaparsanız bence olur. eger hamileyseniz de Allah anali babali buyutsun ❤
07 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim ama ailem kesinlikle tanismaya karsi kafalarinda zengin koca bulmam ben bulamazsam kendilerininn bulmasi var
Soran+1 yılTabikiiii 😇
Soran+1 yılDikkat mi elini bile tutmayi bile dusunmuyorum ki bunu onada soyledim sen nasil istersen hayatim dedi gerci birazcik uzuldu negatif olmasina ben baba olmayi bu kadar istedigini tahmin etmiyodum hayirlisi buymus en azindan aileni karsina almicaksin bir sure daha idare edip ben tekrar meslegimi elime alinca belki beni kabul ederler etmezlerse o zaman dusunuruz kacmayi dedi. Sevindigin icin cok tesekkur ederim 😇
Soran+1 yılIyi geceler 😘
+1 yılSeviyorsan aileni arkanda bırakmanın zamanı gelmiştir ilerde evlendiğinde zaten ailen uçmuş olucaksın hamileysen bebeğine kıyamazsan kaçmanız en mantıklısı herkes fedakarlık yapmak zorunda kalır seviyorsanız birbirinizi sadece kendiniz için yaşayın aileni önemseme demiyorum fakat şimdiye kadar onların istediği gibi yaşamışsın belli şimdi kendi kararlarını kendin verebilecek yaştasın
01 Yorumla
Soran+1 yıl😞 haklısın
bende şu an aynı durumdayım ama aldırmadım, evlenme gibi bir şansım yok okulum yüzünden ama yine de doğurucam. Eğer ailen evlenmene izin veriyorsa kaçma erken doğum oldu dersin
06 Yorumla
Soran+1 yılVermiyolar guzelim allah kahretsin konusu acildiginda bile gözleri donuyo. Istedilleri sey kendi istedikleri biriyle evlenmem. Napicam bilmiyorum bende snein gibi dusunuyorum kiyamiyorum
Soran+1 yılXper puanim yetersiz. Izmirdeyim ben ailemde izmirde okulumda izmirde
- +1 yıl
kötü olmuş ben başka şehirde okuyorum orada doğum yapicam sevgilim evlenelim diyor yazın ailemin yanına yollar mı bende bilmiyorum, ama senin kaçmaktan başka caren yok ailen bebeği öğrenirse sana zarar verebilir bebekte zarar görür Allah korusun düşük yapabilirsin ben bu yüzden söyleyemiyorum, kaçmaya da cesaretim yok
Soran+1 yılKahretsin o cesaret bendede yok. Cok guveniyorum sevgilime ama annemin ne hale geleceğini dusunuyorum ayrica ogrense oda ayni siddette bulunur bumuda biliyorum
Bence aldır o çocuğu günah ama henüź gelişmeden aldır ailen seni öldürür neden korunmadın kaç san bir fayda etmez zor geçinebilirsiniz daha öğrencisiniz ayrıca tek çözüm aldırmak bebek gelişmeden
05 Yorumla
Soran+1 yılHenuz net bisey yok var mi bebek yok mu bilmiyoruz bile. Iyi ama sevdigim adamdan bir parca ikimizin parcasi ne o kabul eder bunu nede ben. Sonicta ufacik bir can nasil kiyabiliriz ki
Soran+1 yılOldururler bence beni
- +1 yıl
Bence 2 seçeneğin var ailene sevdiğim biri var onunla evlenmek istiyorum diyeceksin çocuktan haberleri olmayacak napıp edip evleniceksin ama size kim bakıcak öğrenciysen sevgiline şöyle hemen iş bulsun ya da çocuğu aldırcaksın ailen de olmadan o çocuğa bakmak zor olur bence yani
Soran+1 yılKiyamiyorum evlenmeyide ailem kabul etmiyo
+1 yılBu kadar baskıcıyken ailen sen bunu nasıl yaşadın? Geç olmadan test yaptır emin ol sonra düşünürsün ne yapacağını
04 Yorumla
Soran+1 yılAraftayim
- +1 yıl
Aileni anlatmişsin da yorum da yerinde olsam hamile değilsem bile kaçardım canım ya :(
Soran+1 yılVicdanim her ne olirsa olsun el vermiyo. Belkide bu yuzden gitmiyorum hic bir yere. Sonucta onlata benim yuzunden bosey olmasini istemem
- +1 yıl
Ne olacak onlara?
Ailen baskiciysa cocugu nasil yaptiniz cok merak ettim
14 Yorumla
Soran+1 yılOkul disinda bir yere cikamama izim verilmedigi icin cogu zaman okula diye cikiyorum evden evet yanlis biliyorum ama bunaliyorum bende
Soran+1 yılHaklisin zaten bu korku yeter bana
+1 yılcanım ozelden yazar mısın konusmak isterim yargilamak icin. degil bnde birseyler yasadim o yüzden
01 Yorumla
Soran+1 yılXper puani yetersiz
+1 yılO halti yerken ne yaptiysan o bebeginde dogmaya hakki var. Evlenirsiniz. Yiyismeyi bilen neden korunmayi bilmiyor.
00 Yorumla
+1 yılŞunuda göz önünde bulundur eğer ilk hamile kalıyorsan ve o çocuğu aldırirsan ilerde evlendiğinde tekrardan çocuğunun olması düşük bir ihtimal
04 Yorumla
Soran+1 yılAldirmak istemiyorum varsa bebek ama nasil dogururum onuda bilmiyorum
- +1 yıl
Tek çare kaçmak. Ailen evlatlıktan bile redebilir ilerde torun olunca el öpersiniz ailende yumuşar
Soran+1 yılInsallahhh
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
Babana acıdım zamane kızları ahlaksızlıkta birbiriyle yarışıyor hamileysen evlen
37 Yorumla
Soran+1 yılHenuz 10 yasindaydim babam bana "a mina koyarim senin " deyip dovdugunde hemde sirf misafir varken uyumak istedim dye ve ben i kucucuk aklimla o gece intihar ettim 2 gece yogum bakimda kaldim uyandigimda ilk sordugum "geldimi " ooldu gelmemişti. Abim sirf normal bir arkadasimin cinsiyeti erkek oldugu icin bana kardeşim dediginde 19 yasindaydim sen diyosan disardakilerde der dedigimde yedigim tokatla onlarda diyodur demisti. Erkek arladasim var evlenmeyi düşünüyoruz dediigmde (ki bu kisi soruda olan kiso ayrica bunu soylediigmde iliskiye girmemistik) dayak yiyip eve kapatilip gunlerce dunyadan bir haber yasadim ben. Tek dertleri zengin koca bulmam ve bunun icinde okumam olan bir baba , beni evin kolesi gibi kullanann her yemek yiyisimde sofradam en az 8 kere kaldiran bir abim ve sirf saat 9da uyandim diye heo uyuyosun diye hakaretler isittigim bir annrm var bunlar sadece bir kac ornek. Eger ahlaksizlik dedigin sey evlenicen dedigin sana sahipcikan bir adamla beraberlokse kabul ediyorum.
Soran+1 yılAbim bana kardesim dediginde yazdigim yerde "abim bana kardesim kardeşim " dediginde olucak orasi telefon otomatik silmiş
Soran+1 yılAcidigin babamin ve ailemin ozunu gostermek icin yazdim bunlari bahane olarak değil
Soran+1 yılYeterince sabrettim yeterince ayakta durdum guclu kaldim. arkadasim dediigm kisinin cinsel tacizine ugrayana kadar. Dinleyince hikaye gibi gelsede ben sabrettim bunlara. En son bittim taciz olayini bile anlatamadim aileme. Sonra bir adam girdi hayatima sacimin kilina zarsr gelsin istemedi el ustunde tuttu sevdim hayatimda ilk defa birini sevdim ben. Kavga ettik ayrilma noltasina geldik ben tam bitti dicekken sevgisiyle susturdu beni
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik dışı ilişki yaşamayi asla normal görmüyorum. Dinimin haram kıldığını normal kabul edenin de inanci bozuktur.
20 Yorumla
+1 yılHemen test yap ki düşünecek vaktin olsun gelecekte ne yapacağın konusunda
00 Yorumla
+1 yılsana hakaret eden üyeleri ciddiye alma. ne yaşadın bilemeyiz biz. ama senin için en doğru karar kürtaj sanırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma o bir can hemde bizden bir parca olan can
- +1 yıl
o canın sana neler vereceğini ve senden neler alacağını bilmiyorsun belli ki.
+1 yılbence bunu yaparken herşeyi düşünerek yapmışsındır ne yapacağını senin bilmen lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet iliskiye girerken kafamda 3 sene sonra o meslegine doner bende ogretmen olmus olurum evlenmek kolay olur dusuncesi vardi ama hamilelik ihtimalini dusunmemistim
- +1 yıl
herşeye hazırlıklı ol bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılZina yapman ne kadar doğru yq yazıklar olsun kim olursa oldun eşin değil nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılSizin durumunuzda en mantıklı çözüm kürtaj.
60 Yorumlao kadar baskıcı aile var ne ara cocuk yaptınız demkkı aile biraz başı boş bırakmış
10 Yorumla
+1 yılNeden istemiyorlar peki o çocuğu bence gelsin istesin çocuğu söyle mecbur kabul ederler
02 Yorumla
Soran+1 yılCunku zengin değil duyanda biz para basiyoruz sanicak
- +1 yıl
Cocugu söylesen mecbur verirler söyle annene
+1 yılhemen test yap ve sonuc pozitif ise acil nikah yoksa işin zor
00 Yorumla
+1 yılhikayeni okurken gereksiz duygulandım. burcun ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılIkizler
O çocuk seni terkeder
Annenle paylaş02 Yorumla
Soran+1 yılTerkeder dedigin insan 2 gundur kall gidelim evlenelim diye beynimi yedi. Ben dur daha belli dehil bir anda rest cekmryelim ikimizde diyorum
+1 yılBoşveeeeer sonunu düşünen kahraman olamazmış
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂 ani yasa diyosun
- +1 yıl
Yaşayıp görücen işte ne olacağını 😂
Hamile olduğuna emin misin adetin hep gecikir mi?
00 Yorumla
+1 yılAilen baskıcı olduğu halde böyleysen bilemedim.
00 Yorumla
+1 yılCok pisman olacaksin kacarsan demedi deme
04 Yorumla
Soran+1 yılKacmazsam nolucak? Bebegim karnımda siddetle dusuk yapicam bir cana mal olucak sonrası kim bilir kime verirler beni. Kacarsamda pesime düşcekler ya da ailemden biri hastalanicak
- +1 yıl
Evlenme imkaniniz yok mu
Soran+1 yılBirak evlenmeyi ailem erkek arkadaşım oldugunu ogrendiginde kim diye sormadi bile direk eve kapatti
- +1 yıl
Hım anliyorum, fazla karisik.
+1 yılneden beni engelledin
01 Yorumla- +1 yıl
cevap verirmisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsas baskıyı tadacaksiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılSagol ya
+1 yılailen baskıcı ve sen çocuk yapabildin
00 YorumlaAdetin geçtimi istersrn özelden konusalim
00 Yorumla
+1 yılNe güzel kaçın işte
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mi kolay gercekten?
- +1 yıl
Benim sevdiğim bey gel dese şimdi giderim o derece hele hamileysem benim ailemden söküp alırdı yani eminim bende giderdim
Soran+1 yılGel cok dedi hamilelik ihtimali olmadan once bile. Gel dedi ailenin yaptıkları benim zoruma gidiyo el oldugum halde dedi ama ailemin basina bisey gelirse (elalem ne der diye dusunmekten) ben bu vebalin altina giremem
- +1 yıl
Hamileysen ve ailen bunu kabul etmezse gitmek zorundasın ama bunu da unutma
Soran+1 yılBiliyorum 😞
- +1 yıl
Ben de ailemi bırakmak istemem üstelik bizim şehirler ayrı ve ben onun için ailemi silip hiç bilmediğim bir şehre gidicem
neden engelledin kız beni polise mi verdin
03 Yorumla
+1 yılVay o ruspu aksakx
010 Yorumla
Soran+1 yılHayatinin ilkini evlencem dedigin adamla sevgisine kendinden daha cok inandigin bisey o rsluluk ama kendi yemedigin halt kalmayip insanlari bu sekilde yargilamak kaliteli or spuluk
- +1 yıl
Kes o ruspu evlendin mi yok evlenmedin dimi ama simdi onruspusun 😂😂😂hadi yallah
- +1 yıl
shshsfhshshs cidden vurdurdun ya umarim cocuk terkeder ahsghsgss
- +1 yıl
@Zezey0606 benim gozunde o ruspdan farksiz
- +1 yıl
Umarım o porsu diyenler kadın eli dahi tutmamışsınızdır çünkü böyle olursa sizde o porsusunuz.
- +1 yıl
@çayseverler tutmadim temizim 😃ama bu kaltak gitmis yatmis patlak olmus akxjiw
- +1 yıl
Sana ne ki? Sevmiş, yapmış. Bunun günahını beraber ödemiceksin, o yanacak. Sana ne oluyor?
- +1 yıl
@çayseverler ben yorum yaptim 😃bisi demedim ki
aldırırısın
00 Yorumla
+1 yılKacarsin artik
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem