EŞİM OĞLUMA ZARAR VERİYOR?

Merhabalar ben 22 yaşımda 1 yıllık evli bir kadınım ve 6 aylık bir oğlum var eşimle kaçarak evlendim neyse eşim oğlumu pek haz etmiyor (kendi çocuğunu yani) çocuk dünyaya geldiğinden beri bir huzursuz kendisi ile ilgilenmiyormusum falan neyse şöyle ozetleyeyim ben ne zaman oğlum ile eşimi beraber bırakıp arkamı dönsem çocuk çığlık çığlığa ağlıyor (başka kimsede böyle yapmiyor) bu sürekli böyle bende haliyle şüpheleniyordum ama yok ya olmaz öyle şey deyip kendimi avutuyordum ve bugün bir şey ile karşılaştım ve şok oldum derdimi burada paylaşmak ve görüş almak istedim daha doğrusu dertleşmek.. bugün akşam eşim benden yemek istedi bende mutfağa gittim ben gider gitmez yine cocuk çığlık çığlığa aglamaya başladı neyse gittim birşey yok hemen kucağıma aldım normalde hemen sakinlesirdi ama bu defa Bayaa ağladı neyse sakinlestirdim falan aradan bir yarım saat geçti eşim çocuğu ters tutuyordum kendini gerı attı ve poposu ağzıma geldi disim kiriliyordu dudağıma bir şey oldu dedi baktım hiç bir şey yoktu hemde şaşırdım bir bebek poposu ile nasıl dış kırabilir diye neyse sonra uyumak istedi ve bana söyle bir soru sordu günde kaç defa bezini degistiriyorsun çocuğun? Bende değişiyor 3 ya da 4 dedim yani bu gece değiştirecek misin dedi evet dedim hemen yattı aklima hiç kötü bir şey gelmedi tabii 1 saat sonra kadar gittim çocuğun bezini değiştirmeye bir de ne göreyim çocuğun poposunda kocaman bir yuvarlak morluk diş iziydi ve ben şok oldum ve çok üzüldüm ne yapacağımı bilmiyorum tabiki sabah hesabını soracağım ama onunla yaşamaya nasıl devam edeceğim bundan sonra ona nasıl güveneceğim bilmiyorum sizlerden bununla ilgili yorum bekliyorum
EŞİM OĞLUMA ZARAR VERİYOR?