Merhabalar ben 22 yaşımda 1 yıllık evli bir kadınım ve 6 aylık bir oğlum var eşimle kaçarak evlendim neyse eşim oğlumu pek haz etmiyor (kendi çocuğunu yani) çocuk dünyaya geldiğinden beri bir huzursuz kendisi ile ilgilenmiyormusum falan neyse şöyle ozetleyeyim ben ne zaman oğlum ile eşimi beraber bırakıp arkamı dönsem çocuk çığlık çığlığa ağlıyor (başka kimsede böyle yapmiyor) bu sürekli böyle bende haliyle şüpheleniyordum ama yok ya olmaz öyle şey deyip kendimi avutuyordum ve bugün bir şey ile karşılaştım ve şok oldum derdimi burada paylaşmak ve görüş almak istedim daha doğrusu dertleşmek.. bugün akşam eşim benden yemek istedi bende mutfağa gittim ben gider gitmez yine cocuk çığlık çığlığa aglamaya başladı neyse gittim birşey yok hemen kucağıma aldım normalde hemen sakinlesirdi ama bu defa Bayaa ağladı neyse sakinlestirdim falan aradan bir yarım saat geçti eşim çocuğu ters tutuyordum kendini gerı attı ve poposu ağzıma geldi disim kiriliyordu dudağıma bir şey oldu dedi baktım hiç bir şey yoktu hemde şaşırdım bir bebek poposu ile nasıl dış kırabilir diye neyse sonra uyumak istedi ve bana söyle bir soru sordu günde kaç defa bezini degistiriyorsun çocuğun? Bende değişiyor 3 ya da 4 dedim yani bu gece değiştirecek misin dedi evet dedim hemen yattı aklima hiç kötü bir şey gelmedi tabii 1 saat sonra kadar gittim çocuğun bezini değiştirmeye bir de ne göreyim çocuğun poposunda kocaman bir yuvarlak morluk diş iziydi ve ben şok oldum ve çok üzüldüm ne yapacağımı bilmiyorum tabiki sabah hesabını soracağım ama onunla yaşamaya nasıl devam edeceğim bundan sonra ona nasıl güveneceğim bilmiyorum sizlerden bununla ilgili yorum bekliyorum
Cevabın nedir?
+1 yılo adamda hic mi vicdan acıma duygusu yok ya nasıl evlendin anlamıyorum ki küçücük masum çocuktan ne istiyor sana tavsiyem adama önce bir tepkini göster cocugunun arkasında duracağını göster ona ve acilen bir psikologa götürmeni öneririm kendi isteğiyle olsun olmazsa ikna etmeye calıs o adamın psikolojik destek almaya ihtiyacı var olmadı yine aynı şeyleri yapıyor bir kaç. gün baba evine dön arkadaşında kal falan yokluğunuzu anlasın pisman olur geri dön der demezsede umursama bosan küçücğk cocuga bunları yapan ilerde sana ne yapar düsün o cocugun daha fazla zarar görmesine izşn verme o da senin canından sonuçta
06 Yorumla- +1 yıl
yorum için teşekkür ederim kaçarak evlendim baba evine dönemem bu su anlık mümkün değil
- +1 yıl
arkadasına falan gidemez misin hic yoktan 1 2 gün soğuk davran bırak yemeğini falan kendi yapsın
- +1 yıl
gidebileceğim bir yer olsa inanın bir saniye durmam
- +1 yıl
kücüğüm bosanamam bir cocukla napacam diye hic düsünme bir avukatla görüs , ama su sıralar ailenle aranı iyi tut ki bise olursa onlara gidebilesin
- +1 yıl
babam beni gördüğü yerde girtlaklar heralde baba evine dönemem ne yapayım çocuğun biraz büyümesini bekleyeceğim ve o zamana kadar onunla yalnız bırakmayacağım başka alternatif yok yorumunuz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Önemli değil
En İyi Cevaplar
+1 yılbebeğine zarar vermesine izin verme, senin evladın o bir annenin buna daha ne kadar tahammül edeceği meçhul. Çocuğun poposun da normunun fotoğrafını çek, eğer boşanırsan kanıt olarak bunu öne sürersin ona göre napılır bilmiyorum. ( böyle çok bilmiş gibi konuştum ama sen yine de morluğun fotoğrafını çek, lazım olur belki. Ve bence boşanmalısın, kendi çocuğunu bile sevmeyen adamdan ne hayır gelir ki)
01 Yorumla- +1 yıl
oğlum için en hayırlısı ondan uzak durması bunun farkındayım inşallah en kısa zaman da bir yol bulacağım
+1 yılYerinde olsam cocugunuda alır kısa bir süre annene git derim belki o arada düzelir ya da kocanı takip et birisiylede takılıyor olabilir genelde evliler başka kadın bulduklarında evinden cocugundan ister istemez sogukluk yaşaya biliyor ama genelinde yok
02 Yorumla- +1 yıl
birisi ile takıldığını sanmıyorum evden işe işten eve izin gününde bile dışarı çıkmaz bu tamamen hastalık
- +1 yıl
O zaman dediğim gibi kısa bir süre evden ayrıl oda biraz kendine gelsin ya da psikolojik sıkıntısıda olabilir bir doktora başvur derim anlattıgın olay basımıza gelmediği için her ne kadarda olsa seni tam olarak anlayamayız ama bunu araştırmak laxım sıkıntısı ne olabilir diye
Eger trollsan seni Allah bildigi gibi yapsın. Eger degilsen işin zor kocan sapık ve sadist biri. Ya çocugun kendisinden olmadıgını düsünüyor ya da tamamen zir deli , sadist, sapık. Bir an evvel kendini ve çocugunu kurtarsan iyi olur.
01 Yorumla- +1 yıl
trol değil ciddiyim yapacağım bir şey yok beklemekten başka. şimdi sizde demeyin buraya niye yazdın o zaman diye buraya yazdım çünkü kolay bir şey degil saat 11 den beri düşünüyorum ne yapacağım ben şimdi diye sadece kafamı dağıtmak tavsiye almak ve dertleşmek için yazdım diyelim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
16Cevap
+1 yılFotoğrafını çek
Eger bir daha ayni seyi görürsem ilk isim polise gitmek olacak de. ya hastalik derecesinde seni oglundan kıskanıyor ya da psikolojik kabullenememe durumu var. tedavi görmesi sart. Allah korusun bunun ileri yaslari var. cok dikkatli olman gerek bacim03 Yorumla- +1 yıl
kıskandığını düşünüyorum ama her ne ise normal değil
- +1 yıl
Kesinlikle degil canim. ufacik cocuk o daha :/
- +1 yıl
o bunun farkında değil işte çocuğu sevmesi bile döver gibi hirpalayarak seviyor ben yaninda olmasam dövecek yani o derece
+1 yılokuduğum zaman resmen dehşete kapıldım ne olursa olsun o 6 aylık bir bebek ve kendi çocuğu... bu çocuğu istemediğini keşke daha önce söyleseymiş evet kürtaj benim gözümde bir cinayet ama ama böyle büyümesinden daha iyi sanırım. O bebeğe sevgini çok iyi göster lütfen :')
00 Yorumla
+1 yılArkadaş insanlar sana yorum yapmış kendince çözüm üretmeye çalışıyor fason dan yazmıyorsan bari cevap ver ki belki işine yarar
012 Yorumla- +1 yıl
herkese cevap vermeye çalışıyorum zaten hangi birine yazacağımı şaşırdım biri anlamadan dinlemeden hakaret etmiş birileri akıl vermiş kimileride üzülmüş tek tek bakıp cevap vereceğim ve inanın bu söylediklerim doğru
- +1 yıl
Doğru olduğunu düşünüyoruz zaten kandırsan ancak kendini kandırırsın.. bence ailene anlat kendini yalnız hissedersen sorunu çözemezsin
- +1 yıl
Çalışmıyor musun yani maddi özgürlüğün Yok mu?
- +1 yıl
daha önce suphelenmistim ve bunu anneme anlattım oda saçmalama insan kendi çocuğuna öyle bir şey yapar mı dedi bende ustelemedim şimdi gerçekten öyle bir şey olduğunu öğrenince çok üzülür ne bileyim ve onunda yapabileceği bir şey yok çaresiz bırakmak istemiyorum
- +1 yıl
ben çalışırsam çocuğa kim bakacak
- +1 yıl
Bu inanması gerçekten zor bir olay eğer Ankara civarın da isen yardımcı olacak birilerini bulabilirim
- +1 yıl
hayır değilim hem ne gibi bir yardım
- +1 yıl
Özelden yazarsan detaylı olarak paylaşayım yanlış anlaşılma olmasın
- +1 yıl
dovdurtmek gibi bir şeyden bahsediyorsaniz mantıklı değil çözüm hiç değil
- +1 yıl
Ne alakası var dövdürmek nedir biz eşinin yöntemlerinden bahsetmiyoruz .. sana çözüm bulmaya çalışıyorum tabi samimiysen anlatırsın çözüm yoluna gitmeye çalışırız.. özelden dediysek adam yemiyoruz sen bilirsin
- +1 yıl
Anlaşılan sen derdine çözim arayan biri değil gelmiş burda eğlence arıyorsun işginç
- +1 yıl
ne alakası var yahu özelden konuşmak istiyorsun burada konusamayacagin ne var ki
+1 yılYarin sabah ilk isin karakol olsun. Poposundaki izi gorsunler ve sana sordugu sorulari. Lutfenn bacim bu ruh hastasi birine cocugunu emanet etme.
011 Yorumla- +1 yıl
peki ondan sonra ne yapicam ben
- +1 yıl
Ailen veya savunacak yerin yok mu kuzum. Veya karakolda soyleyin sana kalacak yer bile ayarlarlar. Ama once o kocan olacak adiyi halletsinler. Olurmu oyle sey Allah askina. Hangi anne baba boylesine cocuguna davranabilir. Akil almaz bir olay
- +1 yıl
dediğim gibi kaçtım ben baba evine dönemem başka çarem yok oğlumun büyümesini bekleyeceğim
- +1 yıl
Madem bekleyeceksin niye soruyorsun? Aptalaptalnkonusuyorsun. Iyi buyut o caninin yanindada cocuguna zarar versin
- +1 yıl
afedersiniz ama verdiğiniz tavsiyeler benim aklıma gelemiyecek şeyler değil ve ordan kolayca konuştuğunuz gibi benim kolayca yapabileceğim şeylerde değil benim buraya yazmamın sebebi dediğim gibi dertleşmek çünkü bir sürü problemim var ve bu son noktayı koydu diyebilirim ve anlatacak kimsem insan doluyor gerçekten ya patlayacaksin ya da anlatacaksin sadece biraz kafamı rahatlatmak amacı ile yazdım hakaretinizi size aynen iade ediyorum
- +1 yıl
Bacii cocuk bu cocuk. Ne dertlesmesinden bahsediyoesun. Ortada cocuk war sen hala dert anlatma pesindesin. Yuh yani
- +1 yıl
hadi ya ciddi misin yahu bak anlamıyorsun onu bıraktım ve baba evine dönmek istedim diyelim babam beni görür görmez bir temiz döver sonrada kapı dışarı eder ondan sonra ne yapicam ben tek başıma olsam zaten problem yok bakarım başımın çaresine küçük bir bebeğim var ne yapacağım sokakta mı kalacağım cocuguma nasıl bakicam dileneyim mi he ne dersin
- +1 yıl
Sen polise siginsan seni disardami birakicaklar Hi
- +1 yıl
polis bugüne kadar kime sahip çıkmış hı? madem polis sahip çıkıyor o zaman kocası tarafından öldürülen kadınlar ne hı
- +1 yıl
Senin hii nada baslarim simdi geriizekali. Sen benim neyimsinki sana bu saate zaman ayirip yaziyorum. Yazik dedim akil vereyim su sacma sapan hareketlerine bir bak. Utan be. Keske iyi niyetli davranmasaymisim cocuk cagizi dusunup
- +1 yıl
sana şimdi laf yetistiremeyecegim bayanilerizekalı güle güle
bence konusma cocugunu da al sabah esyalarıni topla kadin sığınma evine git
polis sikayet et o serefsizi01 Yorumla- +1 yıl
başka kalacak yerim yok
+1 yılOndaki canilik başka bişey değilki. Amacı ne yani el kadar çocuğumu kıskanıyor? Hasta o adam ayrıl bence zarar verir size o
06 Yorumla- +1 yıl
ayrılmak çocuk içinde benim içinde en sağlıklı karar biliyorum ama gideceğim bir yer yok
- +1 yıl
Nasıl yok ya olur mu çık gel kız marmarise vallahi bak
- +1 yıl
daha neler
- +1 yıl
Yanlış anlama sinirimden dedim git boşan anan baban yok mu ortada koymazlar seni
- +1 yıl
ben aptallığın en büyüğünü yaptım KAÇTIM babama göre böyle şeyler çok ters almaz beni geri sokakta kalırım çocuk ile birlikte aksi taktirde niye böyle biri ile durayım ki
- +1 yıl
Hmm ya nedeyimki şimdi. Boşan git devlete sığın mor çatılar falan vardı bildiğim kadarıyla
+1 yılulan kaçarak evlenmiş daha 22 yaşındasın. bir de ilk yıldan çocuk yapmışsın. yani bu kadar cahil bu kadar ah. mak olursanız olan çocuğa olur. size gram üzülmüyorum olan çocuğa oluyor
00 Yorumla
+1 yılmanyak mısın bunları buraya yazacagina polise git...
04 Yorumla- +1 yıl
pekala gideyim polise peki ondan sonraki hayatımın nasıl olacağına dair bir fikriniz var mı 6 aylık çocuk ile nereye gideceğim kaçarak evlendim baba evine donemem ne yapabilirim mantıklı bir cevabınız var mı
- +1 yıl
Allah uzun ömür versin... senin gibileri yüzünden ne olduysa oldu zaten... gidip oruspuluk yapsan ondan on kat daha iyi... sen zavallisin zaten...
- +1 yıl
ozaman buyurun annenize ayıp yaptırın kaninizda var zaten belli
- +1 yıl
senin gibi kansız değilim... iki tane deliği namus gören zihniyet, toplumu ahlaksızlastirdi...
psikoljisi bozuk sanirim kocanin yoksa normal degl bir bebege zarar vermek ozellkle kendi cocuguna
08 Yorumla- +1 yıl
hakkaten garip insanlar var
- +1 yıl
evet muhtemelen psikolojisi bozuk ve bunu bu kadar geç anlamam kötü oldu
- +1 yıl
evet bu durumdan haberim olduğunu bilmeli mi sizce
- +1 yıl
normalde iyi olduğu zaman gerçekten iyi bir insan ama sinirlenince içinden adeta bir şeytan çıkıyor her şeyi dağıtıp kırıyor cidden o hallerinden korkuyorum oyuzden bir şey söylemeyeceğim daha hayırlı olur sanırım
- +1 yıl
işte bozuk psikoloji işte bu Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
amin
+1 yılO ne pislik şerefsiz bir insanmış ya amacı ne 6aylik bebekten ne istiyor ruh hastası. Şikayet et onu
02 Yorumla- +1 yıl
polise mi
- +1 yıl
Adliyeye edilmesi gerekiyor sanırım o morluk geçmeden gt hastaneden çocuğu muayene ettirip rapor al babası yaptı diye.
+1 yılAblacım valla senin koca rahatsız bir psikoloğa falan götürsen iyi olur
00 Yorumla
+1 yılAyy yazik ya bilemiyorum valla ne yapilir bu durumda
00 YorumlaYa bebeğim geçmiş olsun aglamamak için zor tutuyorum kendimi nasıl şimdi bebis 😢😢😢
11 Yorumla- +1 yıl
iyi gibi görünüyor yorum için teşekkürler
Allah yardimciniz olsun cocugunuzu esinizle mumkun oldugunca yalniz bırakmayın bir aile terapistine gorunmenizi tavsiye ederm
00 YorumlaDiken diken oldum allah başıma vermesin böyle durum Kocani al psikoloğa götür
00 Yorumla
+1 yılSenin esin tam bir bacım çocuğu ya tam ama onun ben anasını seveyim iyi mi ufacık bebek ısırılir mi kusura bakma küfür hak etti
00 Yorumla183 ara anlat hapsını sana yardımcı olullar Esınınde cezasını verıller
00 Yorumla
+1 yılKızlar soruyorda bu sorunu çözebileceğine inanıyosan devam et bacım. Allah akılı niye verir ki..
00 YorumlaDikkat et aniden sanada zarar vermesin ruh hastası bir cani bu. Bence ondan kurtulmanın yoluna bak
06 Yorumla- +1 yıl
nasıl kurtulayım 6 aylık çocukla nereye kime gideyim ki
- +1 yıl
sadece annem ile görüşüyorum
- +1 yıl
tek çare bu sanırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılyeni bir hayat kur onunla yaşanmaz kaç bulamasın seni
07 Yorumla- +1 yıl
yorumunuz için teşekkür ederim kaçacağım bir yer yok cocuguma bakmak için ona muhtacım
Cevap sahibi+1 yılsen niye kaçtın ki ya kaçanların sonu böyle olur hep :(
- +1 yıl
cahillik ve aptallik başka bir şey degil
Cevap sahibi+1 yılevet kimseye güven olmaz polise git sığınma evine yerleş çocuğunla eşinlede boşan ama senin kararın
- +1 yıl
bakalım yapacağım bir şeyler hayırlısı olur inşallah
Cevap sahibi+1 yılAmin çocuğunu da yanından ayırma sakın
- +1 yıl
yok bir daha ayırmam asla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bir insan kendi çocuğuna nasıl zarar verebilir nasıll?
Benim çocuğumun tırnağı acısa ölürüm yaa00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden hamile kalmissin galiba. Bosan adamdan psikolojik sorunlari var
00 YorumlaNasıl insanlar var be 😒
00 Yorumla
+1 yılGerizekalımı bu adam bir baba bunu nasıl yapar
00 Yorumlaterxihini cocuktan yana yap
00 YorumlaEsinde sknti var bir psikolaga falan gorunsn
10 YorumlaPsikologa falan götür rahatsiz herifi
00 Yorumla
+1 yılBana adres ver ben eşine guzel bir ders veriyim
00 Yorumla
+1 yılBence eşine düzelmesini söyle aksi takdirde ayrıl
00 Yorumla
+1 yılciddimsin sen?
02 Yorumla- +1 yıl
kiz esin cidden ruh hastasi... eger bunu kendi evladina yapiyorsa.. cocugunu aslaaa ona birakma
- +1 yıl
bundan sonra bırakmayacağım tabiki
+1 yılEşin kaç yaşında?
012 Yorumla- +1 yıl
23 yaşında
- +1 yıl
Anlaşılan o ki baba olmaya hazır olmadığı bir zamanda evlat sahibi olmuş. Ve sanıyorum şu an da bunu kaldırma konusunda sıkıntı yaşıyor. Bir psikoloğa danışmak en doğru çözüm gibi görünüyor. O yaşlar da baba olmak kolay ve kaldırılabilir bir durum değil. Destek alması şart.
- +1 yıl
kaç yaşında olursa olsun bir bebeğe zarar vermek caniliktir yapabileceğim tek şey onu çocukla mümkün mertebe yalnız bırakmamak çocuk büyüyünce kendi başımın çaresine bakarim
- +1 yıl
Yalnız bırakmayacaksın zaten. Ama onun da baba olduğunu kabullenmesi gerekli bu kendiliğinden olur, kaç yıl alır bilemem bir psikologdan yardım alarak bu süreyi en aza indirmen mümkün.
- +1 yıl
peki bu hastalık mı diyeyim ne diyeyim artık bilemedim gidecek mi normal baba gibi olacak mı
- +1 yıl
Olmazsa, destek aldığın hekim iki yol sunacak çocuğun sizden alınması ve ya boşanmak. O zaman istediğin yolu seçersin. Ama şu an çocuğu ondan uzak tutman onun bu yeni figürü kabullenmesi konusunda yardımcı olmaz, bunu uzunca bir zaman tekrar etmek zorunda kalırsan da asla bir baba olamaz. İnanıyorum bu ilk ve son çocuk hayaliniz değil, gelecekte aynı şeylerin tekrar etmemesi için onunda olgunlaşması şart. Sonuçta babalık öğreniliyor onun bunu öğrenmesi lazım yaşı gereği bunu nasıl öğrenmesi gerektiğini anlaması için uzman birinin desteği şart.
- +1 yıl
babaliga hazır değil bunu her fırsatta dile getiriyor her halinden belli her şeyden çocuğu suçlu buluyor onu kıskandığını düşünüyorum açıkçası bu durumdan kurtulmamin tek yolu ayrılmak bence tabiii şu an degil
- +1 yıl
Babalığa hazır değil ama profesyonel bir destek ile hazır olur bunu kabullenmesi ilk şart. Sonrası zamanla rayına oturur. Sevdiğin adamla yolların ayrılsın istemiyorsan önce kendin bir psikoloğa git, durumunuzu anlat seni yönlendireceklerdir. Bu nadir karşılaşılan bir durum değil.
- +1 yıl
eşimle gitmek istemiyorum açıkçası eğer söylediğiniz gibi tek gittiğimde bana yardımcı olursa hemen gideceğim
- +1 yıl
Git ama eşini görmek isteyeceklerinden eminim. İkna olmayacağına eminsen bu konuda da sana yol gösterirler.
- +1 yıl
pekala başka çare yok bir deneyeceğim
- +1 yıl
Dene bir zararı olmaz en kötü alacağın karar için yardımcı olmuş olur.
+1 yılEşin rahatsız bacım
00 Yorumla
+1 yılayril bencee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen boşan
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi