Kuzenim hamileyken gül koklamış çocuğunun yuzunde gul lekesi var benimde göğüsümde var bir arkadaşımın annesi karnının 2 yerine çilek sürmüş kizin kalça ve belinde çilek lekeleri vardi bana mantikli gelmiyo ya dokunma ve ya koklamayla leke oluşumu
Hamileler bir şey kokladığında veya dut gibi meyveler yiyip karnına dokunduğunda doğum lekesi neden o meyvenin şeklini alır?
Koklayınca degil benim bildiğim gizlice bişey yaptığında mesela gizlice bişey yedim diyelim elimi nereme sürersem çocugun orasında Doğum lekesi olur mesela kuzenim bir gelin arabasından Gül alıp kimse görmesin diye karnına saklamış çocugunun karnında Gül lekesi var
Benim oğlumda da doğum lekesi var ama bu onunla alakalı değildi ki. Çok titiz biriydim hiç orama burama sürmedim ayrıca canımın her çektiğini yiyordum hele limona bayılıyordum her gece limonu tuzlayıp yerdim benim oğlen doğdu belinde minnacık limona benzer doğum lekesi var 😂😂 ama çok tatlı duruyor ya hep öpüyorum onun lekesini
Banada kurbanda ciğere dokunma demişlerdi bende gizliden belime ciğer kanından bebek yapmıştım ama bebeğinde o iz çıkmadı tesadüf olan bişey o illa oluyor diye bişey yok
Bizim bir arkadas var yurtdisinda dogdu annesi o sira turkiyeyi ozluyormus sirtinda kocaman turkiye haritasiyla dogdu cocuk. Ya boyle sacma sey olur mu inanmayin batıla
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Hamileler bir şey kokladığında veya dut gibi meyveler yiyip karnına dokunduğunda doğum lekesi neden o meyvenin şeklini alır?
En İyi Cevaplar