Bebeğimize koyacağız. Anlamına baktık tabi ama bazıları iyice öğrenin sonradan kötü bir şey çıkmasın diye akıl karıştırıyor. Bildiğiniz anlamını yazar mısınız? Ve sizce nasıl isim?
Bence güzel isim bende ilk zamanlar melike koymayı düşündüm kızıma ama etrafimda çok melike var oyüzden vazgeçtim. Eğer gerçek anlamını merak ediyorsan googleye fetva sor yaz çıkan siteye sorunu yaz. Cevap veriyorlar gerçek anlamını öğren
Bir fikrim yok ama bazı insanlar haddini fazlasıyla aşıyorlar bazı isimleri seçerek. Kızın ismi Melek atıyorum ama genel ev çalışanı. Ya da ismi Muhammed ama paso küfür ediyor vs. Bu tür şeylere hiç gerek yok bence.
Merhaba, bu ismin anlamı ''hükümdar karısı ya da kadın hükümdar.'' anlamında... güzel bir isim, çocuğunuzu mutluluk içinde büyütmeniz dileği ile sevgi ve sağlıcakla kalınız.
melike değil o panpa, hatun ya da katun :D melike dediğin gibi melik'in dişil hali. hristiyan araplar meryem için kullanılar mesela bunu. kraliçe gibi bir şey, eski türklerle alakası yok, sadece "hatun" sözcüğünün arapça karşılığı
En İyi Cevaplar