Ay ay ve 1,2 yaşına kadar nasıl olmalı acaba? Tablosu vs var mı bir yerde. Bilginiz varsa paylaşın benim için çok önemli de.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Googlede ben buluyodum allah korusun boy geriliği oldugunuda kıyafetlerinde anlarsin baktin eskisi gibi o hızda ölerken iyi veya durmuş bir doktora görün ben kızım 2 yaşından sonra boyu uzamadı durdu ilk basta fark etmedim sonra kızım 3 yaşında ama hala 2 yaşında giydirdiğim kıyafetler ona oluyo ve kilo kaybı yasamaya başlamıştı acil doktora götürdüm meğerse hormon bozukluğu varmış şükür simdi çok çok iyi allah kimseye yasatmasin
buyur

bak google amcaya sor sana ıkı sn ıcınde tablolu sekılde cvp verıyor
Cevap
2Cevap
Senin 6 ayda bir heralde ki bebeğin kontrolünü yaptırman ve doktorun direktifleriyle kilo alması ya da vermesi gerekiyorsa buna müdahale etmen gerek. İnternetle olacak birşey değil zannimca
12-18 aylık boyları 80 86 cm civarı kiloları 10-11, iki yaşında 92 cm'e ulaşıp 12-14 kilo kapasiteye sahipler, ortalama söylüyorum.
https://i.hizliresim.com/Q7L34G.jpg
Al bakalim
Zaten bebekler için 1 yaşina kadar her ay aile hekimlerinde takip edilir bu durum diye biliyorum aile hekimine danış istersen
Çocuk gelişimi uzmanına götürün daha iyi bilgilendirme alırsınız. Devlet hastanelerinde gidebilirsiniz.
Özelden mesaj atarsan sağlık meslek mezunuyum kıtaptan yarın resmını atayım
Internette atıyorum mesela 2 aylık bebekler nasıl olur yaz. Davranışlarından kilosuna herşeyi ayrıntılı yazan siteler var
onu ebelere sormak lazım tam bir fikrim yok :D ayrıca cocuk bu herkes altın oranlarla buyuyecek diye birşey yok :)
doktorlar tablo olarak veriyorlardı. bence bir çocuk doktoruna git o sana yardımcı olur
Boy yaklasik 70 ile 80cm arasinda
Kilo da 8 ile 12kg arasinda
internette persentil tablosu varmis. en üst sayfaya tıkla.
Sağlık ocağındaki kontrolde bunları söylüyorlar zaten. Ordaki hemsirelerden bilgi alablrsin.
Bebek gelişim tablosu yazarsan çıkar canım. :)
Persentil tablosu yaz çıkar.
presentıl cetveli var ona internetten bakın
Yaşında ortalama 10 kilo olmalı.
Persentil hesaplamaya bak
Eve hanım söyler size
"aylara gore bebek boy kilo" yaz googlea
Aile Hekimliğine danış ya da sağlık siteleri
çok güzel gelişim gösteren bebek çok emer
hayır
Maalesef
doktora danışın
Google Google