16 günlük bir bebeğim var ve emerken çok zorlanıyor. Doktorum yeni doğduğu için çene kaslarının güçsüz olduğunu söyledi ancak ben ileride bir problem çıkarsa diye korkuyorum. Ayrıca emerken çabuk yorulduğu için birkaç dakika emiyor birkaç dakika sonra tekrar emiyor yani çok kısa sürelerle günde 15-20 kez emiyor. Eşim bana destek olmasa kafayı yerdim sanırım. Çünkü geceleri çok çok zorlanıyorum. Bu konuda bir fikri olan var mı?
Cevabın nedir?
Kardeşime öyle sanki savaşa giriyor doktor ilk zamanlar 15 dk bir dedi sonra yarım saate bir sonra 1 saate çıktı şu an kardeşim 1 buçuk yaşında ek gıda alıyor ama uyurken annem emziriyo annemde uyku muyku olmuyor tabi şu an fazla hareket etmediğinden biraz rahat olursun biraz hareketlendimi işler daha kötü oluyor kardeşime hiperaktif baya yoruluyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardımcınız olsun çok zormuş. ☺
Çok Bebek daha. Çabucak yoruluyorlar. Bende kafayı yemek üzereydim. Sabret 6. Ayda çok tatlı oluyorlar hatta kendi kendine bile uyuyorlar. Sadece sabret.
00 Yorumla
+1 yılDoktorun sözü mantıklı , fazla takılma derim, mühim bişey olsay ikaz ederdi mutlaka. kafana cok takılıyorsa arayıp sorabilirsin
00 Yorumla
Bence abim başka doktora gidin bir doktorun dedine bakmayın sonuçta Yen'i doğmuş bebek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
4Cevap
+1 yılGayet normal canım emip bırakması o daha çok küçük hatta emerken terlemesine normal belki göğüs ucun küçüktür ondan rahat tutamiyodur eczanede göğüs ucu büyütucüler var ondan alıp dene istersen
00 Yorumla
+1 yılIçinize sinmediyse başka bir doktora daha görünün ama bende normal diye biliyorum. Zaman biraz daha ilerledikçe düzene oturur.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım. Teşekkürler.
Bebek erken mi doğdu belki çene kaslara gelişmemiştir henüz
03 Yorumla
Soran+1 yılYani erken derken 7 aylık falan doğmadı ama doktorun tahmin ettiği günden 4 gün önce doğdu. Değerleri de normal.
Soran+1 yılAç olmadığını biliyorum çok şükür değil. Teşekkür ederim. 😊
+1 yılBirkaç doktora daha gidin, sonuçtan emin olursunuz.
00 YorumlaAlttan emerken elinle çenesine destek ol normlarına bişey yorulması.
00 YorumlaDoktor bizden daha iyi bilir.
00 Yorumla
+1 yılDoktorumun dediği doğru
00 YorumlaEvet normal ama yine de bir Dr gotur
00 Yorumla
+1 yılbaşka doktora gidin
00 Yorumla
+1 yılbastir kanks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecmis olsun sarilik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında