Nedeni nedir bunun? Nelerden dolayı olabilir ya da. Düşünüp düşünüp kendimi korkutuyorum Baba adayı olmak bile zor iş yav. :(

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Plesentadan az progesteron salgılanırsa uterus ( rahim) kasılmaları olur, gevşeyemez ve düşük olur. Kasılma sadece doğum esnasında olmalı. Anne sigara alkolden uzak durmalı. Toksoplazmozis, kızamıkçık hastalığına anne yakalanmamalı. Toksoplazmozis çiğ yenen etlerden ve kedi dışkısından bulaşan bir parazit hastalığıdır.
İlk bebegim 2 aylikti öldü neden öldügünü doktor söylemedi bazi bebekler yasar bazilarida ölür dedi senin bebegin yasasaydi engelli olabilirdi ama yasamadi dedi
İkinci bebefimde 4 aylikti suyum patladi karnimda 2 hafta susuz kaldi ve ne yazikki öldü
Anne olmak gercekten zor 9 ay neler düsünyoruz
Bazen üzüntü bazen de işkence bile bebeği öldüre biliyor..
Bir kadın çoğu şeyi üzülürse bebek bunda endişe ediyor ve panik edip Annesinin karnında dönerek kendini boğa biliyor.
Veya koca adayları eşini cok dövüyorsa karnına vuruyorsa bebek öyle bilir.
gelecekse kadın amuda bile kalksa gelir gelmiyecekse ufak bir şeyde ölür
Cevap
6Cevap
Kordon dolanması, kan uyuşmazlığı, dışkılaması aklıma gelen ilk 3 şey. Yine de sen kötü şeyleri düşünme, dünyada milyonlarca insanız bak, bunlar küçük ihtimaller.
Birçok nedeni var işte ne biliyim mesela hamile kadın ağır şeyler taşır veya da koşuşturur, zor işler görür falan filan.. Anne olmak da zor 😏
bunun bir çok nedeni olabilir. ama şu an en yaygın olan trombofili ( kan pıhtılaşması) bu genetik testi ve 3 bebek ölümünden sonra yapıyorlar.
annenin bağımlılık alışkablığı.
kordonla bebeğin boğulması
dikkatsizlik
annenenin kendini sürekli yorması
annenin yeme alışkanlığı
...
çok fazla düşünen bir baba adayısın sanırım :)) kötü düşünme kötü olmasın ALLAH korusun
Genelde düşükler, doğduğunda engelli veya ağır hastalıklı olacak bebeklerde görülüyor, siz aklınıza kötü şeyler getirmeyin bence. Allah evladınızı size bağışlasın 🙏
yengemin ki kendi idrarını içmişti anne karnında diğer bebği ise anne karnında kordon boğazını sıkmış
Durduk yere evham yapmayın. Anne karnından sağlıklı bir şekilde doğan bebekler ölenlerden daha fazla.
benim bebeğim karnımda öldü sebebi suyu olmadığı için
Hamile kadinin psikolojisinden olur hastadir ondan olur ya da agir bisi kaldirir veya karnindaki bebegi koruyan zar patlar bebek yine olur
Herşey olabilir Allah korusun. Bebeğin güvende olduğu yer anne karnidir
benim babanem oyle vefat etti Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah
Nasıl yani
cocugu olmus sonra babanrmi zehirlemis
Yaa çok kötü birşey Allah mekanini cennet eylesin
amin sagolasin
neden sağlıksız besin kah pıhtlaşması kordon bağlanması sinir sttees üzüntü ve takdiri ilahi
Olma baba yaww. Çok zor o iş. Pişman olursun.
doktorlar soruyora yakısan bir soru 👍
Kardeş durum hocalik olabilir
Bunları düşünüp panik olma :D
Çok nedeni var ağır kaldırmayı biliyorum ben
hastalık genetik bir durum
ümmü sıbyan cinin musallat olması
dua yı eksik etmeyin naz felak okuyon
üzücü
Kıyamam ya 😄
Bebek hasta olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar