Prima külot bez kullananlar diğer bezlerden farkı ne? Kullananlar memnun musunuz bebek bezinden? Bebeğiniz için Prima bebek bezi kullandınız mı ve memnun kaldınız mı?Prima külot bez
Bebeğin kilosuna göre bezin üzerinde numaralar yazar. Ona göre alabilirsin. Prima bebek bezi numaraları;
1 beden yeni doğan: 2-5 kilo arası.
2 beden midi: 3-6 kilo arası.
3 beden midi: 5-9 kilo arası.
4 beden midi: 8-14 kilo arası.
4+ beden: 9-16 kilo arası.
5 beden junior: 11-18 kilo arası.
külot bez kullananlar memnun mu
Külot bez kullananlar memnun mu?
Genel olarak kullananlar memnun. Yorumları aşağıya bırakıyorum.
Ürünler kaliteli kesinlikle. Burası da genelde en uygun fiyatı sunuyor fakat külot bez her zaman pratik değil. Cırtlı bez illaki lazım. Her seferinde çocuğun en azından 1 ayağındaki giydiğini çıkarmak gerekiyor. Çok çok çok kullandım. Sızıntı vs hiç bir sorun yok.
Çocuğum hareketli olduğu için, normal bez kullanamıyorduk rahat rahat. Külot bez kullanmaya başladığımızdan beri çok rahatım. Pişik sızdırma yapmıyor.
Külot bezi ilk defa kullanıyorm çok memnun kaldm. Oğlm yeni yeni hareketleniyor diğerini bağlatmak istemiyo bunu hemencecik ayağına geciriyorl kolay oluyo.
Akşamları yatarken kullanıyor. Diğer Bezlerde sızdırma oluyor ama prima külot bezde olmuyor. Prima tercih sebebim de diğer bezler gibi şişme yapıyor en önemlisi uzun süre kalmasına rağmen kızarmıyor.
Prima, bu ürünü piyasaya sürerken reklamlarında, hareketli çocuklara yönelik bir ürün olduğunu söylemişti. Gerçekten klasik bebek bezine göre külot bezler çok daha pratik. Normal bir kıyafet giydirir gibi bezleyebiliyorsunuz. Bu reklamda da nasıl yapılacağı anlatılmış;
Prima bebek bezi reklamında da dediği gibi ergonomisi sayesinde vücudunu sarıyor, hareketlerini kısıtlamıyor, 12 saate kadar kuruluk sağlıyor. Kolayca giydiriliyor, kolayca çıkarılıyor. Bir külot gibi giydiriyorsunuz, çıkarırken de yanından yırtıp kolayca çıkarabiliyorsunuz. Hareketli ya da hareket dönemindeki çocuklar için ideal bir ürün bence. Kullanıcıların %92'si de memnun kaldığını söylemiş ki bu rakam hiç de az değil.
cevaplara bakınca kendimi köprüden fırlatasım geldi. ARKADASLAR! Soruyu soran kişi çocuğuna giydiren var mı diye soruyor, kullanan var mı derken kendinizin kullanmasından değil beğeniniz için kullanıyormusunuz diye soruyor 🙄 Lan avrupa da doğdum pat küt Türkçemle ben bile anladım. Gidin edebiyat kitapları okuyun biraz... hayret bir şey ya
anne baba çok acemi değilse beceri konusunda da sıkıntı yoksa yani mecbur kalınmadığı sürece tavsiye etmiyorum hem sızdırıyo hemde bebeği rahatsız ediyo
Herkes neden soru soran kişiyle dalga geçmiş prima kilotlu bez kullanan var derken çocuğuna yeni bebeğine kullanan var mı derek istemiştir. Neden biz hep insanı aşalamak için ya da dalga geçmek için sidik yarışındanız sonra neden türkiye de medeniyet yok sizin gibiler yüzünden. Soruna cevap vereyim bebekler için iyi en çok babalar için iyi oldu bebeğine bez takmakla zorlanan babalar rahat etti. Anne bezi bebeğine takıyordu simdi daha kolay oldu. ilk kilot bezi prina çıkardı.
Farkı ne olabilir sence kardeş? 😄 Külot gibi işte değiştirmesi kolay. Böyle olunca da illaki kendi kullanışsız yönleri vardır, mesela çocuk koştururken yavaş yavaş kayıp inmesi gibi. Hele altına yapmışsa, onun da yaratacağı baskıyla aşağı doğru inmesi bence çok zor olmasa gerek
sitenin bana uygun gördüğü soruya bak. soruları ayağıma getirmişler. o kadar sorudan bula bula bunu mu buldunuz. neyse cevaplayalım bari. prima külot bezi kullanmıyorum. kullandığımı da hatırlamıyorum.
ayakta bile değişebiliyorum. tek başıma da değişebiliyorum. birinin yatırıp altımı değişmesine gerek kalmıyor. yıllardır severek kullanıyorum. tüm arkadaşlara tavsiye ederim
En İyi Cevaplar