Ne gibi belirteler vardır? Bulantı vs olur mu ilk aydan? Yardımcı olursanız sevinirim. 
Tabi ki karım için soruyorum. :D

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Her kadında aynı şeyler olmaz. Sadece çok duygusallaşıp bol bol ağlar o yüzden çok üzerine gitmeyip alttan alman gerekecek 9 ay :)
fazla duygusaldır kokulara hasaslaşır sevdiği bir şeyin kokusundan bile nefret edebilir midesi bulanır regl olmaz ama eşinin hamile olduğunu düşünüyosan en kesini kan testi yaptırın garanti
Herkesin belirtileri farklıdır. Eczaneden 7 TL'ye satılan basit gebelik testi alın, şüphe varsa sağlık ocağından kan testi ile garantileyin.
Cevap
1Cevap
karısı için soru soran erkekler çok tatlı :D
cevabı bilmiyorum...
Bulantı ilk ayda oluyor zaten ilk belirti adet gecikmesi sonrasında göğüs şişliği kokulara hassasiyet hafif baş dönmesi falan geliyor aslına bakarsan her hamile farklı yaşıyor
adet gecikmesi sanci bas agrisi gogus hassasiyyeti mide bulantisi yorgunluk istahta degisim koku hassasiyyeti sık idrara cikma vucut isisinin degismesi duygusal degisiklik kabizlik
Bulanti kisiden kisiye farklilik gosterir herkesde olmayabilir yani adet gecikmesi belirtisi olabilir
hiçbir şey olmaz. ilk ay çocuk 1 gramdan azdır yani hissetmezsin bile.
Her kadın aynı değildir. Mesela bende bulantı oldu ama hiç kusma olmadı.
zıt duygular yaşar bir mutlu bir ağlar işte adet olmaz bulantı da olabilir
bu her kişiye göre değişir kimisi bulantısız atlatır kimi kusmaktan kilo verir :)
ilk ay bulanti olmaz tek belirdi ilk olan adet gecikmesi
Zaten bulantilar ilk aylarda olur genelde sonradan gecer
Heralde eşin hamile ilk ay belirtilerini merak ettiğine göre 😊
Yok sevgilisi
@Ressam_genç Karısıymiş sonradan ekledi 😊
Sende evlimisin
Valla karısı hamile kalmış ama kendide 9 ay sıkıntısıni çekecek bu yüzden oda bir yarım hamile sayılır.. Hor görmeyin rahat bırakın sıkıntıya zaten karısı illaki sokacaktır 😂😂
Ya tabiki sorunlar olucak ama sonunda yumurcak gelicek
@Ressam_genç 9 ay içerde yatan kişi çok huysuz olur artık gerisi onlara kalmış 😂😂
Ama zor olan en az 5 6 ay hamilrlikte bir 3 5 ayda doğunca anne babasını yalnız bırakmaz o nerdeyse 10 11 ay karı koca uzak kalıcaklar
Bir buçuk iki ay eşin kendinde bir tuhaflık hissederse gidip kan tahlili yaptırsın
Herkesin bünyesi farklıdır.
bulantı var diye hatırlıyorum yorgunluk
Mide bulantısı ilk aylarda olur zaten
kişisine göre değişir
Hayırdır? Hamile mi kaldın yoksa?
karım için diyor 😂
ay allah ne etmesin seni 😂😂😂
Senden hamile kalmak ne güzel bir duygu
Senin kafa gitti galiba
@Ressam_genç azmışım galiba
Çok mu azdın
Bekarmsn