Elimden geldiğince günde 3 damla vermeye çalışıyorum fakat bazen unutuyorum. Unuttuğum zaman bebeğimde herhangi bir zararı olur mu? Bu konuyla ilgili bilgisi olanlar paylaşabilir mi? Bir de kaşıkla veriyorum ama 3 damla bebeğe gitti mi gitmedi mi tam belli olmuyor.
Devit 3 damlanın önemi nedir, ben bazen vermeyi unutuyorum bebeğime bir şey olur mu?
Aksatınca bir şey olmaz. Sakın ha unuttuğun dozları ertesi gün çift doz verme. Bu damla D vitamini içindir. Günlük 10-15 dk bebeği günrşkendirmen de yeterli olur. D vitamini en çok güneşte var. Yanlız çok da güneşte tutma
Ben hayatimda ilac kullanmadım 5 yaşına kadar anne sütü verilmeye devam edilmiş. 2 sene önce bir arkadasimla beraber bana araba çarptı ben kalktım ayaga arkadaşım 6 ay hastanede yattı
bebeginiz 3 aylık sanırım. bir sorun olmaz fakat ihmal etmeye çalışın bingildaklarinin kapanmasnda onemli rol oynuyor ayrica 3 damlayi alıp almadigindan emin degilsin galiba 4 damla verebilirsin sorn olmaz
Devit3 damla nın önemi Bebeğinizin Başının üst kısmında bulunan Frontale ( yani Bıngıldak) normal sürede kapanmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda Bağışıklık sistemini ve kemikleri güçlendiriyor. Düzenli kullanmanızı tavsiye ederim
Ben kısa bir süre verdim 1 ay kadar ama senin gibi bir gün unutup ikinci gün aklıma gelince sonra kestim pekte önemli olduğunu düşünmüyorum açıkçası ilaçtan pek yana olan biri değilim ben...
Unuttugunuzda sorun olmaz ama unutmamaya özen gösterin.. göz önünde bir yerde olursa daha iyi olabilir sizin için de.. kaşıkla verin merak etmeyin bebise gidiyor oo..
En İyi Cevaplar