Evlat edindikten sonra hamile kaldım?

belki uzun gelir bilmiyorum. şimdi biz eşimle çocuğumuz olmadığı için devlet yurdundan evlat edinmeye karar verdik ama en küçüğünü çünkü asla kimse bilmesin zamanı gelince biz ona söyleyelim diye yurttan alma sebebimiz ise benden kaynaklı hamile kalamamdı bir sürü doktor gezdik uzuun zamandır olmadı bizde kabullendik artık her neyse ben sahte bir gebelikle 8 ay atlattım çok zor oldu ama atlattık sonra bizim plana göre doğuma 20 gün kala konuştuğumuz yurda 2 günlük bir bebek gelmiş sonra eşimle biz erken doğum ayağına hemen işlemlerle bebeği aldık tabi çok sağlıklı olduğum için hastanede kalmadım direk evde her şey hazırdı zaten doğumumunda normal olacağı biliniyordu işte her neyse ben zaten anne olmaya tamamen hazırdm eşimde bende ona ömğr boyu elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız ancak öz annesi olsan bu kadar bağlanırdım severdim hissederdim onu en iyi şekilde bakacaz büyütecez bir erkek çocuk adınıda 'Barış' koyduk be şimdi 4 ayını bitirmek üzere ve allahın mucizesimi diyim doktorların bilgisizliğimi diyim bilmem ama hamileyim eşimle sonuçta olmuyor diyerek korunmayı bıraktık kime söylesek hızlı çıktınız diyor ve biz ne yapacağımızı bilmiyoruz kesinlikle doğuracam bğtğn testler tamam ama sizce nolacak nasıl bir durumdur bu
Evlat edindikten sonra hamile kaldım?