Doğumdan ne kadar sonra adet olunuyor? Bilgisi olan var mı bu konuda?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
eğer kadın bebeğini emzirmiyorsa, regl en erken 2 hafta sonra başlıyor. Ancak ilk adet genellikle düzensiz oluyor. Doğum yaptıktan itibaren ortalama 6 hafta sonra ilk yumurtlama, 8 - 14 gün sonra da ilk regl başlıyor
40 gün kadar zaten lohusa kanaman olacak sonraki ay biraz gecikme olsa dahi eski seyrinde adet olursun
Hiç doğurmadım hiç adet olmadım bilmiyorum
Doktora Kontrole gittiginde sor istersen, her kadinda farkli, en iyi doktorun cevaplayabilir bu soruyu.
Emzirmeyle de alakalı diyorlar... kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ama sen korun adet olumuyorsun diye hamile kalmam diye bişey yok.
40 gün kanama olur. sonra biter. emziriyorsan 6 -7 ay olmayabilirsin. ama bu hamile kalmayacağın anlamına da gelmez. :)
Doğumdan hemen sonra 40 gün adet olunur hatta hasta bezi takılır 9 -ay boyunca adet görmediğin için ve karnında kan biriktiği için normal olarak 40 gün olunur buna ayrıca lohusa dönemi denir
30 gün falan kanamam oldu daha sonra 2,3 ay gectikten sonra düzene girdi. :) Allah bagışlasın.
Kaç yaşında anne oldun ya😕
@bukalemuns 3 yaşında oğluşum var :/
18 yaşında mı oldun😕 nie erken ki o kdr? Yanlş anlama şey için soruyorm. Bn de çk istyrm da bebiş. Dha evli diilim. Genç annelere hep özen mişimdr. Sen bilerek mi evlenip bilinçli mi yaptın yani yoksa şartlar gereği böyle mi oldu
@bukalemuns istemezdim erken olmasını
Anladm. Olsun olan olmş ya. Tadını çıkar mutlu olmaya bal bnce. Allh ayırmasın😘
Doğumun ardından 6-8 hafta sonra oluşan yumurtlamadan yaklaşık 15 gün sonra adet kanaması başlamaktadır
Doğum ile başlar lohusa dönemi kız bebek doğumunda 40 günden uzun da sürebilir
Dogumdan sonra bir 40 gun kanama oluyor, sonrasinda degisiyormus 9 ay sonra olan arkadasim var
1 yıla kadar olmayan var. Emzirme durumuna da bagli bu
40 gün kanaman olur. 40gündne sonra ilk adet kişiye göre değişir.. 1 sene olmayanlar var.
ne zannettin😅
saçmalama😅
kız git cahil cahil konuşma😂
tatlım sen sus😃 valla cahil diyecekler sana😃
rezilliğin dibine vurduk şu an sayende😂😂
bakın bir daha açıklamam.. 40 gün kanama olur.. 41. gün durur ama adet nr zaman olunur bilinemz.. hemen olanda var 1 sene olmayanda.
sen öyle zannet. kilo alıyor onlarda
Kızlar ben doğum yapalı 64 gün oldu az az kanamam var kırkimdan iki üç gün sonra adet oldum sanırım çok gldi 4 gün 16 gun oldu kanamam var normal mi
6-9 ay diye biliyorum
2 hafta sürüyor bu bazen
Melis Kaygılaroğlu ve Adacık😍
Doğumdan sonra 40 gün kanaman oluyor Zaten
1 ay sonra sanırım ilk hafta zaten lohusa oluyor
9 ay falan
Bu soru ilginç
1 ay
Hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar