Eğitici oyuncak ve kırtasiye ürünlerinde Gaziantepde bulunan Temel com tr online alışveriş mağazasında indirimli uygun fiyatlara bulunmaktadır. Eğitici oyuncaklar 1-5 yaş arası çocukların gelişimi için çok önemlidir. Eğitici oyuncaklarla oynayan çocuklar tek ya da 2–3 kişilik gruplar oluştururlar. Bir bilmeceyi tamamlayan ya da benzer şekilleri eşleştiren çocuklar bu malzemeye ilgi duyacaklar ve kendi kendilerine başarmak isteyeceklerdir. Bu da onların kendilerine güvenmelerini sağlayacaktır. Bu tür oyuncaklarla oynayan çocuk sual sorar, öğretmeninin açıklamalarını dinler muntazam cümle kurarak konuşmaya ve dikkatli dinlemeye alışır, yeni kelimeler öğrenir.
Ben bir eğitmenim, genelde eğitim verdiğim en küçük yaş 3 olmasına rağmen kişisel bir fikrim var. :)
O da şu:
Mümkünse çocuğunuzu kitap okutarak uyutun, televizyon ekranından kesinlikle uzak tutun. Ona oyuncak almayın da, alın elinize bir karton bir bant, önünde kendinizce bir şeyler üretin, ona da verin. Yırtsın, yapıstırsın, gülsün, ağlasın..
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bilmiyorum ama 1 yaş içinse 2 yaş için al zorlanır çocuğun zekası gelişir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
1 yaşındaki bebeğe, annesinden başka hiç bir şeyi tavsiye etmem
oyuncaklaklar sadece oynanması içindir alacagın oyuncagı dikkatle seçmelisin ögrenmeye yeni başladıgı için ne seçtigine iyi dikkat etmelisin çocuk yetiştirmek kazak örmek gibidir eyer bir yerde yanlış yaparsan onu düzeltmek kolay olmayacaktır tane tane adım adım yapmalısın sadece oyuncakla bitmez çocuk yetiştirmek 7 ay öncesine kadar yegenim oyuncaklarla oynarken dikkatimi çekti oyuncagın üstünde degişik figürler var illüminatiden bahsediyorum gizli mesaj yani bilmiyorsan bir araştır. sana bu konuda tek önerim eski zamanlardaki kadınlar çocuklarını nasıl yetiştirir onu ögren yaşlılara sor
Ses çıkaran oyuncaklari alabiliriniz. 18 ay dan once alinabilecek en güzel oyuncak çıngıraklı veya pofuduk oyuncaklardir. Pofuduk alcaksaniz da taysiyem en kalitelisini alin.
En İyi Cevaplar