Gebelikte açık renkte, koyu kıvamda ve kokusuz akıntıların nedeni bu dönemde artan östrojen hormonudur. Bu tarzda akıntılar gebe kadınlar için riskli olmaz. Fakat akıntının kötü kokulu olması, kahverengi renkte olması, aynı zamanda idrar yapma sırasında yanma olması durumunda bu vajinit ya da genital sistem enfeksiyonu nedeniyle olabilir. Bu türde akıntılar gebelikte sıkça görülebilir. Gebelikte en riskli akıntılar kırmızı renkte olanlardır. Yine de kahverengi akıntı olduğunda, bunun ihmal edilmemesi ve doktora gidilmesi tavsiye edilir.
Canim oncelikle hayirli olsun bebegin. Implantasyon genelde ilk haftalarda goruluyo daha gebelikten haberiniz dahi olmadan oluyor yani bu yuzden implantasyon oldugunu sanmiyorum. Kahverengi akinti genelde dusuk belirtileri arasinda yer alir. Hemen doktorunla gorusmelisin. Umarim kotu birsey cikmaz gecmis olsun.
hamilelikte kahverengi akıntı bebek gelişim aşamasında olduğundan yerleşme genişleme oluyor, yinede için rahat olsun diye kontrole gidebilirsin hem bebeğin hem kendi durumunun seyrini öğrenebilirsin.
Vajina kendini korumak ve asitlik dengesini sağlamak için çeşitli salgılar üretir. Bu salgılar da bizler tarafından akıntı olarak yorumlanırlar. Hamilelik sürecinde normal olan ve bazı anne adaylarında görülen kahverengi akıntılara yerleşme kanaması denmektedir ancak hamilelikte yerleşme kanaması harici de kahverengi akıntılar görülebilir. Hamilelikte karşınıza çıkabilecek bu kahverengi akıntıların hepsinin sebepleri (bknz: ) başlığında harika bir şekilde anlatımışlar bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Bu kadınların da akıntısı bitmiyor Allah sabır versin
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bebeğin rahime yerleştiğini gösterir zaten mide bulantısı kusma gibi buda bir belirtidir. Ancak kanama çoksa bir kadın doğuma gitmenizi şiddetle öneririm
@X_todu Arkadasim beyefendinin yorumu tamamen soru ile alakasiz. Ayrica iyi birsey demek dogru degil. Ne gibi bir artisi ilabilir anlatir misin? Siz simdi iyi birsey dersiniz oru sahibi ciddiye almaz daha buyuk sikinti yasanir. En iyisi doktoru ile gorusmesi...
@Füreya_ görüşmesin mı dedim ben? Bir artısı fetüs rahme yapışmıştır demek farkında isen çok abartılı ise doktora gitmesini de soyledim. Hani bebek kaç aylık Bilinmez soruyu soranda tuhaf
@X_todu Gebelikte cok kanama olmasi iyi birsey gibi bir yorum okudum. Hekim ile alakali bir yorum gormedim. En mantiklisi doktoruna gorunmesi tabi, soruyu soran sordu gitti...
canım iğrenc yani ne yapayım burada herkes özgür değil mı? benim de midem bulandı yani doktor varken gelmiş burada akıntısını soruyor cahil insanlar sizi
o konuya katılıyorum burda çözüm araması yanlış ama bu şekilde ifade etmen hata unutma iğrenç varlık Die ifade ediyorsun ya seni de bir kadın doğurdu..
Burayı böyle pislik şeylerinizle doldurmanızdan sıkıldım cunku. ve saygılı olmak zorunda değilim gelip mide bulandırıcı şeylerinizle burada milletin iştahını kapatmayın ve onları savunmayın. Cahil cahil burada sorular sormayın gidin doktor denen bir şey var 2017deyiz taş devri değil.
of cok mu zoruna gitti.. karinda olsa napcaksin tek basina mi doktora gönderceksin migden bulanmasin diye? ya ugrasmicam seninle olma o zaman saygili falan banane ya
cidden karinla böyle mi olmak istiyosun? yabanci gibi.. derdini anlatamayacak biri.. neyse sen bilirsin ama bana sorarsan cok mutlu olmazsin bence.. ya zaten seni cidden anlamiyorum.. herkese böyle seyler olabilir ve insanlar birbirilerine yardim etmeli doktor olsanda OLMASANDA.. neyse bir gün anlarsin bunu insallah
Bak sen şu anda daha nasıl diyim düşüncelerin tam oturmamış dalga geçmek için demiyorum ama siz ilişkileri şu izlediğiniz saçma diziler gibi sanıyorsunuz ama öyle değil yani öğrenirsiniz bir gün öğretirler daha doğrusu
Ne diyosun ya dogru konus. Yine saygisizlik yapiyosun farkinda degilsin galiba. Senin sevgilin hasta olsun ve sana söylemeden doltora gitsin.. bu mu yani.. nerde yasiyosun sen, hangi dünyada.. sana gelip derdini anlatsa ve sen onu dinleyip doktora götürsen sana cok mu geliyo? bence sana soguk ve mesafeli davranmislar o yüzden böyle düsünüyosun ve belkide bu kendi sucun
ve biz bunlari sevgilimizden hayal ederek degil, kendimizden bildigimiz icin söylüyoruz.. biz böyle bir durumda nasil davranacagimizi tahmin edebiliyoruz.. bide sen dizilerle geliyosun.. ne kadar sacma
Tamam ama öyle boş laflar havada kalır yanı bunu bilin yok altını temizlerim yok bunu yaparım hepsi havada kalır. Öyle cesur cesur konuşma bence ben yapmam diyorum mesafe olmalı diyorum ki bu benim düşüncem bana hoş gelmiyor midem bulanıyor ve soğuyorum bunları bilmek iyi bir şey değil benim için bu kadar net
Normal bir sorunu olur ne bilim herhangi bir rahatsızlık giderim ama böyle bilmem gerekmeyen daha hassas bir durumda bunu bilmek beni soğutur daha fazlasını yapmaz yani siz olayı kavramadınız sanırım
havada kalacak şeyler söylemeyiz zaten emin ol o yürek var çok şükür ne gelirse allahtan gelir hastalık da sağlık da bizim yapmamız gereken eşimize destek olmak böyle bir durumda
iyi tamam.. senin yardima ihtiyacin olursa ve karin sana destek cikmazsa umarim bunu ben öyle istedim diye düsünürsün ve kabullenirsin.. simdi diceksin ki cikmasin ben zaten doktora giderim falan filan.. görcez bakalim nasil olacak
İyi güzel o zaman fedakarlık yapabilirim diyorsan güzel ama ben yapmam yani ki normali bu millet anasına babasına bakmıyor ben elalemin kızına niye bakayım mal miyim?
elalemin kizi mi.. bide 21 yasindasin.. lan karin o senin karin.. ya böyle düsünüyosan sen zaten bence hic evlenme oha ya.. önce evlen söz ver mutlu ol falan filan sonra kötü günlerinde at hastanenin bir kösesine.. kaein olacak kisiye Şu an o kadar cok aciyorum ki..
Sizin sorununuzu ben biliyorum çok özel sanıyorsunuz kendinizi yani biri sizi sevdiği ilgilendiği zaman öyle sanıyorsunuz ama benim için öyle bir durum yok yani özel olamaz kimse sadece kendime özelim o kadar kız varken zaten gidip bir tanesini bulup ömrümü onla gecirmem
En İyi Cevaplar