Kızlar aranızda bebek düşüren varmi?

arkadaslar nolur kizmayin. anemi hastasıyım. ve ılık yetmezligim var. ayriyetten kemik erimesi var. kaçarak evlendik ve hastalığımdan ötürü ben kendimi toplayamiyorum 43 kiloya düştüm ve hamileyim doktorlar dogumun benim için riskli olacagini söylediler. ve kürtaj dediler. devlet hastanesi yapmıyor. özeleözele vercek inanın paramız yok. kontrole bile giderken sigortam olmadığı icin sağdan soldan para aliyoruz. o derece durum kötü. esime vermediler beni bende kaçtım seviyorum diye. ama Şu an bu bebek için hem durumunuz yok hemde sağlık acisindsn beni oldukça zorladı daha simdiden 6 haftalık hamileyim. doktorlar cocugunda hasta olabileceğini ya da icimde öldürüleceğini soylediler. en iyisi almak dediler. benim tedavim yapılıp daha sonra hamile kalmamim benim için doğru olacagini soyluyorlar. evlenmeden önce doktorlar ilerde hamilelik senin için zor geçer demişti ama bunu tahmin etmedim. yardım edin nolur bu yorumuda komsumun telefonundan yaziyorum buraya. herkez değişik dusurdusurme seyleri söylüyor ama ben napcam :(
Kızlar aranızda bebek düşüren varmi?