Anneler ve anne adayları! Gelecekteki size mektup göndermeye hazır mısınız? Babalar ve baba adayları! Gelecekteki size mektup göndermeye hazır mısınız?
Anneler ve babalar, anne adayları, baba adayları! Gelecekteki size mektup göndermeye hazır mısınız?
Erken evlenmenin faydalarından birini çocuklar ile beraber büyüyerek yaşadık.. Arkadaş gibi olduk bir birimizi anladık ve iki tane pırlanta gibi çocuk yetiştirdik.. Geriye onlara bırakacak bir şeye lüzum olmadı.. Hala da arkadaş gibi bağlar devam ediyor.. Şimdi ben çocuklarımın babası olarak anılıyorum bu da bana gurur veriyor.. Çocuklar ile beraber olgunlaşmak muhteşem bir şey. Yalnız tek mahsurlu tarafı kimse çocuğum olduğuna inanmadığı gibi çoğu zaman kardeşin mi diye sorulması..
Soruyu dün gördüm ve hala düşünüyorum ne yazsam cevap diyerek ama bir cevap bulamadım Sanırım her zaman sev ve şefkat göster olurdu tek mesajım baba halime
Ne olursa olsun yüzünden gülümsemeni dilinden duayı be yüreğinden umudu düşürmeden devam et ilerleme. Asla bir şeylerin reçetesini onlara yıkma.. Sevmekten ve ifade etmekten bıkma.
Mektup dönemi kapandı ama geleceğe mektubu bu günden yazmak nostaljik olsa gerek Bu teknolojik dönemde geleceğe mesaj bırakılabilen bir operatör hizmeti varsa o daha da bir çekici olur.
En İyi Cevaplar