Evet kizlar soru basit :) ilk hamileligimde 4 ay sürdü fakat düsük yaptim... Şu an düsükten sonra 6. aydayiz ve malesef tekrar hamile kalamadim...:( sizde ne kadar sürdü?
Hamile kalmaniz kac ay sürdü?

Kaderim912 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İlk bebekte kürtaj veya düşük olunca sonrası çoğu kadın için zorlanılan bir dönem. Normal böyle olması.
Evet malesef... :( kürtaj olmadim
Yok ben ameliyat olmadim kendiliginden düstü ayni dogum gibi oldu. Zaten bebek yoktu gelismemisti
Evet bende öyle düsündüm ve bu hafta gidecegim
Ama düsük yaptigimda benim saglikli oldugumu söylemisti. Sanirim cok üstüne düsüyorum ve kafama takiyorum
Ondan olmuyor... ama bakalim dr ne diyecek
Canım zaten normal bir durumda ve herşey yolunda olduğunda düşük yapmazsın. Muhakkak fizyolojik bir sorun var demektir. Ha ben doktor değilim ve doğurganlığına bişey diyemem. Ama ya bebek güçsüzdür tutunamamıştır ya denim rahmin hazır değildir falan hani mantık yürütecek olursak
Evet bebek tutunamamis.. vücüt hissediyormus mesela bebek saglikli degilse falan kabul etmiyormus
düşükten sonra çabuk hamile kalınıyor diye biliyorum ama doğru olmayabilir.
İlk hamileliğimde hiç beklememiştim düşük yaptım şimdi tekrar istiyorum 10 aydır olmadı
Benimde 6 ay oldu olmuyor... doktoruna danistinmi peki bu durumu?
Ben daha hamile kalmayı düşündüğüm zaman bile doktora gittim sürekli gidip geliyorum testler temiz çıktı sağlık sorunumuz yok ama doktor olur diyor
Cok cabuk surmustu ama kurtajdan sonra 2-3 ay kalinmiyor
3 ay sürdü. ovulasyon testlerinden kullanmıştım.
Hiç hamile kalmadım.
Evli değilim henüz
1 ay
En İyi Cevaplar