+1 yılayni bende 14 subata reglm geldi 28 subata iliskiye girdik Mart 3 de de girdik dun 21 de idrar yaparken kaveengi akintim oldu adetim bir haftator gecikti bir hafta once test yapmistik negatif cikti belikde cok agriyo
178 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmayı düşünüyorsun
Soran+1 yılHeralde beni en iyi sen anlarsın
- +1 yıl
Ben iki gun sonra gene test alcam bakalim negatif cikarsa gene ozaman kan vercmeyi disniyorum cunki ben adetim beklemezden 1 hafta once yapmistim testi erken galiba o yuzden dogru gostermiyor
- +1 yıl
senin nasi belirtilerin var
Soran+1 yılBenim ilişki üzerinden 15 gün geçti adetim de 7 gün gecikti o yüzden doğru göstermeme olasılığı yoktur diye düşünüyorum ama yine de endiseliyim
- +1 yıl
ben bu sitede okudum kimisinde gec gosteriyormus benim kuzenimde hamileyken 3 kez test yapmis negatif doktara gidnce ogrenmis
- +1 yıl
ben yumurtalam gununde iliskiye girdim 25 gun gecti adetim bir hafta gecikti dun idrarimi yaparken kahverengi ince birsey akti bidakada akmadi adetimde gelmiyor sabah karnimin alti sancili agridi bu aralar belim cok agriyo
Soran+1 yılBende hastaneye gitmeyi düşünüyorum hangi sehirdesin gel beraber hastaneye gidelim
- +1 yıl
sadece kadinlar icin bir uygulama var kadinlar diyari Karin kahvesi indir bende simdi indircem orda sadece kadinlar var bize yardimci olurlar
- +1 yıl
ben Polonya dayim canm :(
- +1 yıl
baska ulkedeyim
Soran+1 yılÇok yakinmisiz 😂
Soran+1 yılKafam çok karışık gerçekten
Soran+1 yılBilen birinin desteğine ihtiyacim var beynim uyustu artık düşünmekten
- +1 yıl
benimde bir taraftanda korkuyorum dogurmaktan
Soran+1 yılHiç beklenmedik bir anda böyle bişey herkes içinde zor olur anlıyorum seni gerçekten zor durumdayız şu an
- +1 yıl
bu site iyi deyil sanki kimse cevap vermiyor ve erkeklerde karisiyor sende indirsene soyledim uygulamayi Şu an kaydoluyorum ben
Soran+1 yılSenin akintin ne kadar sürdü
- +1 yıl
benim sadece bir kere akti oda dun idrarimi yaparken lekelenme batma falan olmadi
Soran+1 yılEn son ilişkin den 19 gün geçmiş idrar testini şimdi yapsan 1 hafta önceye göre daha doğru bir sonuç çıkar bence
- +1 yıl
cikarmi gercekten
Soran+1 yılAdet gecikmende normal bir donguyse benim ki gibi 2 hafta gecikmis bende bugün idrar testi yap
- +1 yıl
ama sabah ac karnina oluyormus
Soran+1 yılAçlığı tokluğu farketmiyor sabah yapılması daha kesin sonuç veriyormus çünkü günün ilk saatlerinde o değer daha yüksek oluyor mus ama istediğin farklı saatte de yapabiliyor sun
- +1 yıl
yarin sabah sende yap bende yapayik bakalim ne cikacak
Soran+1 yılŞu kahverengi akıntı neyin nesi bir anlayabilsek
- +1 yıl
bilmiyorum genelde regl biterken lekelenme olyordu kahverengi hic boyle oldum yok
Soran+1 yılBenim de biterken oluyordu ama 1 haftalık gecikme ve bu tarz da bişey hiç olmadim ve daha önce duymadım
- +1 yıl
bende ve simdi obur uygulamaya gectim ordan sordum
- +1 yıl
birisi yazdi hava degisiminden gecikmen olabilir dedi
Soran+1 yılHer şeyden gecikme olabiliyor stres ve bende en çok olan şey ki sende de öyledir
- +1 yıl
olabilir ama bebek istyorum olursa iyi olur
Soran+1 yılOlursa da Allah'ın emaneti görüp yanlış bişey yapmamak lazım öyle bir düşüncem yok zaten sadece hiç bişey için geç kalmak istemiyorum
Soran+1 yılCanım naptın akintin hala devam ediyor mu
- +1 yıl
selam test yaptim aksam negatif cikti bu sabah bide ac karnima yaptim gene negatif
- +1 yıl
aksam karnimin ustune yatinca cok agirdi bir islandim sandim idrarimi kacirdim bide baktim idrar deyil vicik vicik su hani dogururken insanlarda oluyorya oyle cok korktum neden oyle oldum
Soran+1 yılAllah Allah dün ben nette kimyasal gebelik diye bişey gordum sessiz düşük diyorlar öyle bişey olabilir mı acaba ama onun için testin pozitif çıkması gerekiyormuş
- +1 yıl
kiz o nasil gebelik hepten korkutma beni
- +1 yıl
hamilelik gibi belirti var ama her seferinde testler negatif birsey anlamadim bu isten halada adet olmadim
Soran+1 yılYaaa korkma öyle olsa test pozitif çıkardı
- +1 yıl
ama aksam o sudan agrilardan cok korktum az kalsin acila gidecektim
Soran+1 yılAz önce arkadaş gebelik 4 hafta sonra belli olur dedi biz testi erken mi yaptik acaba
- +1 yıl
bilmiyorum nasil bekliycem daha bir hafta sabirsizim artik ya pozitif olsun ya da regl baslasin beklemek canimi seviyor
Soran+1 yılAslında acil bir doktora gitmek en mantiklisi ama
- +1 yıl
evet ama kan mi versem ultranomi gitsem napsam yoksa bir hafta dahami beklemeliyiz
Soran+1 yılAynen insan kesin bişey olsun istiyor muallak da kalmak çok kötü bir durum
- +1 yıl
karnimin ustune artik yatamiyorum cok agriyor yatinca
Soran+1 yılBelki kist falan olabilir
- +1 yıl
Alan korusun ya
Soran+1 yılCanım herşey olabilir biran önce doktora git kesin bişey öğren ben az önce adet oldum
- +1 yıl
ay oldun mu :(
- +1 yıl
Şu an sol kasigimda batmali agrilar var ya ben bu aralar cok kotuyum belim agriyor karnim kasiklarim ama encok bu su nedemek onu merak ediyorum bir kiz var ondada aynisi olmus temin yazdi bana yarin doktora gidecekmis geldigibde banaa haber vercek ne dedini doktorun cunku ondada ayni durum
- +1 yıl
sanki cesmeden su gelyor oyke oldum ya renksiz kokusuz suydu sence ne olabilir
Soran+1 yılCanım ne desem hiç bilmiyorum ki hani doktora gitmeden bişey belli olmaz ki seni yanıltmak da istemiyorum
- +1 yıl
kimseyede soramiyorum
Soran+1 yılYarın ki arkadaşı bekle bakalım ondan başka çare yok gibi ama herkeste de aynı olmaz
Soran+1 yılBak Dr Kemal hükmen var ona yazmıştım ben sende ona yazabilirsin
Soran+1 yılBelki aydinlatir seni ben dün ona da yazmıştım cevap da geldi bir de sen yaz bakalim
- +1 yıl
nerden yazicam
- +1 yıl
hangi site
- +1 yıl
buldum ama bana cevap gelince nerdeye gelicek nerden okuycam
- +1 yıl
tesekur ederim canım
- +1 yıl
sen sorunca sana ne cevap yazmisti
Soran+1 yıl3 gün sonraya kadar adet olmazsam idrar testini tekraralamami yine negatif çıkarsa gebeliğin olmadığını söyledi
Soran+1 yılNaptın dün söylediğin kız haber verdi mı ben de merak ediyorum
- +1 yıl
daha yok vermeei
Soran+1 yılSen de bir gelişme var mı
- +1 yıl
yok hep ayni pazartesi doktora gidicem
Soran+1 yılBeni de haberdar edermisin merak ediyorum seni de
Soran+1 yılbir gelişme olursa ben de yazarım buraya
- +1 yıl
tamam kiz
- +1 yıl
Selam kiz
- +1 yıl
Temin Doktordan Geldim ultrasona bakti bide icime bisey soktu onunla bakti nokta gibi birsey gordu ama daha birsey beli degil dedi test yap dedi bide hap yazdi 5 gun icecekmisim
Soran+1 yılUltrasonda gebelik görünmez zaten şimdi kanda baktirsaydin keşke tarlusal mı verdi
- +1 yıl
bilmiyorum daha almadim doktor yazilarinid okuyamiyorum
Soran+1 yılAnladım canım
- +1 yıl
minik nokta gordu ama hamilemiyim deyilmiyim anlayamadi
Soran+1 yılNaptın canim
En İyi Cevaplar
+1 yılSen sıkıntı falan yaparsan olmazsın tabi benim bildiğim testler yanıltabiliyor sen bir 10 ya da 15 gün bekle o zaman yine yaptırırsın test sıkıntı yapma.
05 Yorumla
Soran+1 yılO kadar bekliycek zamanım yok ki eğer gebelik varsa erkek arkadaşım tsk personeli onun izin alması gelmesi düğün dernek zamanımız kisitlaniyor biran önce öğrenmem lazım
- +1 yıl
Biran önce öğrenmek istiyorsan kan testi yaptır. Doğru sonuçta verir.
Soran+1 yılKan testi yaptirmam sıkıntı olur mı onu bilmediğim için yaptiramiyorum
- +1 yıl
Yok niye sıkıntı olsun ki hiçtiyse doğru sonuç alırsın.
Soran+1 yılYa bekarim yaptırırken problem yasarmiyim bir de ASM ler anne çocuk sağlığı için takipte bulunuyor aile hekimine takip sistemine falan düşer diye endişe ediyorum
+1 yılellayı 72 saat içinde kullanmalısın. 72 saatten önce etkisi fazladır. zaman ilerledikçe etkisi kaybolur. yarın sabah test yap. negatif çıkarsa tarlusal kullan. hamile değilsen adet olursun
05 Yorumla
Soran+1 yılNegatif çıktı bugün ama tarlusal kullanmaktan korktum eğer gebelik varsa zarar verebilir o yüzden kesin bişey öğrenmeden kullanmak istemedim
- +1 yıl
Test adet gecikmesi olduğunda yapılır. Adetinin 1 hafta gecikmisini beklemelisin
Soran+1 yılZaten 6 7 günlük bir gecikme oldu
- +1 yıl
hamile olduğunu zannetmiyorum
Soran+1 yılİnşallah bende öyle ümit ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılPsikolojik olabilir. Zaten testler su an sonuç vermez biraz bekle. Stres yapma adeti engelliyor olabilir stres
03 Yorumla
Soran+1 yılİdrar testleri kaç günde net sonuç veriyor
- +1 yıl
Bir aydan sonra ama o dA yüzde yüz degil
Soran+1 yılHmmm
+1 yıltest adet gecikmeden 4 hafta sonra yapıldığında kesin sonuç verir
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya hep 15 gün sonra yapılabilir kesin sonuç verir diyor
+1 yılİlacın etkisindendir muhtemelen.
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi inşaallah öyledir
+1 yılKan testi yaptır olsun bitsin neden yaptırmıyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılBekarım ve küçük bir sehirde yaşıyorum il disinda bir özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum aksi halde sıkıntı yasayabilirim
- +1 yıl
Ne kadar basit şeylerden çekiniyorsunuz.
Soran+1 yılAileden kaynaklanıyor bu
- +1 yıl
Yorum yapamıyorum :)
Helal olsun la 4 gün boyunca pompaladıysa 😂
10 YorumlaBir doktora görün istersen
01 Yorumla
Soran+1 yılOff delircem artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılMikrop kapmışsın kahverengi akıntı ondan
010 Yorumla
Soran+1 yılOna da raziyim
Cevap sahibi+1 yılBaşka bişey olacağını sanmıyorum kahverengi çamur gibi demi
Soran+1 yılEvet o şekilde
Soran+1 yılAma bu yerleşme kanaması da öyle olabiliyomus
Cevap sahibi+1 yılBu kahverengi akıntı 35 gün felan sürüyor ve bayanlar hanile olabileceklerini düşünüyorlar cok az bir ihtimal olsa bile saglıklı bir gebelik olmaz ve düşük ihtimali çok yüksek yalancı gebelik oldugunu düşünüyorum kafan rahat edecekse omuzlarının üstünde kaldırabileceğin agır biri sırtında taşı ne varsa akar gider
Soran+1 yılYalancı gebelik nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılŞu yaşadıgın gibi oluyor
Soran+1 yılNasıl yani psikolojik olarak mı anlamadin
Cevap sahibi+1 yılAdet süresi uzar şişlik hissedersin kendinde psikolojinde bozulur gelmeyim sanarsın
Soran+1 yılAnladın inşallah hamile değilimdir
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçine boşaldığını hatırloyon mu?
012 Yorumla
Soran+1 yılİçime bosalmadi galiba ama tam emin değiliz
Cevap sahibi+1 yılYa hamile kalırsan napıcaksın?
Soran+1 yılAldırma gibi bir dusuncemiz yok arkasındayiz ikimizde hemen evlenicez ama düğünümüz apar topar olmasa ve sıkıntılı bir hamilelik olmasa daha mutlu oluruz
Cevap sahibi+1 yılAilen buna ne tepki vercek?
Soran+1 yılAilemle sorun yasiycam tek bildiğim bu
Cevap sahibi+1 yılYazık ettin kendine
Soran+1 yılSoru sordum bilgi almak istiyorum sadece bilmem anlatabildim mj
Cevap sahibi+1 yılBen bişi demedim sana canım istediğini yapmakta özgürsün sadece benim düşüncem senle alakalı değil önce kariyer yapmak
Soran+1 yılO kadar alinganim gerginim ki anlatamam kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılStresten olabilir acaba bir doktora mı gitsen daha doğrusu kliniğe oralar sisteme hirmiyo söyleyince
Soran+1 yılBana tam da öyle bir yer lazım
Cevap sahibi+1 yılBende bulsam benimde sıkıntım varda bakma sen bana 😂
+1 yılYa ya yapmayın ya da ağlamayin
01 Yorumla
Soran+1 yılAglamiyorum zaten ben yaptığımiz şeyin arkasındayız ukalaligini git başkasına yap
+1 yıltebrikler anne oluyorsun
136 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ama test 2 kere negatif cikti
- +1 yıl
ilişkinin üstünden 1 adet süresi geçmeden hamilelik testi yapılmaz
Soran+1 yıl15 gün için de idrarda gebelik testi yapılabilir diyor ve benim adet günümde 7 günlük gecikme var yani bildiğim kadarıyla gebelik testi yapılabilir
- +1 yıl
negatifse neyi takıyorsun ki ozaman
Soran+1 yılKahverengi akintim var ve midem bulanıyor psikolojim bozuldu düşünmekten
- +1 yıl
psikolojik o korkma
Soran+1 yılSen ilk başta neden anne oluyorsun dedin
- +1 yıl
korkutmak için
Soran+1 yılİçimde korku değil burukluk var sadece gizli saklı bir gebelik geçirmek istemiyorum
- +1 yıl
korunmadan yapmayın
Soran+1 yılÖnce prezervatif vardı ama daha sonra istemedim ben çok rahatsız etti sonra pişman oldim ama ne fayda
- +1 yıl
prezervatif iyidir ilk başlarda kullanma sonra kulansın partnerin gelmeden önce taksın daha fazla zevk alırsın
Soran+1 yılŞu an tek düşündüğüm gebelik
- +1 yıl
korunmadan yapma bir daha hapıda yılda 2 den fazla kullanma hormon dengen alt üst olur
Soran+1 yılBu kanama Ella nin yan etkisi olabilir mı
- +1 yıl
evet ondan tabi test negatifse başka alternatifi yok
Soran+1 yılGec döllenme olabilir o yüzden test negatif çıkıyor olabilir o kafamı karıştırıyor
- +1 yıl
rahat ol
Soran+1 yılBu konularda bilgilimisin tahminimi konusuyorsun
- +1 yıl
bilgiliyim
Soran+1 yılHamile değilsin diyorsun yani icimin rahatlamasına çok ihtiyacım var
Soran+1 yılbir de yerleşme kanaması diyorlar bu tarz kanamalara ben de ki yerleşme kanaması olamaz mi
- +1 yıl
olamaz olsa testde çıkardı rahat ol
Soran+1 yılHadi inşallah
- +1 yıl
korkma rahat ol
Soran+1 yılHastanede kan testi yaptırmak sıkıntı olur mu
Soran+1 yılbir kadın doğuma gitsem
- +1 yıl
sıkıntı olmaz hemen yaparlar
Soran+1 yılBiraz çekiniyorum bekarım sonuçta
- +1 yıl
sorun olmaz hangi şehirdesin
Soran+1 yılKırşehir
- +1 yıl
hastanede yaparlar sıkıntı yapma olmazsa özelde yaptır
Soran+1 yılÖzel de de yaptırırım sıkıntı yok ama daha sonra karşıma çıkar mı orda sıkıntı yaşıyorum
- +1 yıl
çıkmaz rahat ol
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
Hamilesin
06 Yorumla
Soran+1 yılSöyle kesin konuşmak yerine açıklama yapsaniz olmaz mi
Soran+1 yılMadem hamileyim testte neden bugün de negatif çıktı
Soran+1 yılBilmiyon niye hamilesin diyon 😬😬
Soran+1 yılYok be ne kusuru 😂
+1 yılsaat kac sulariydi?