Kahverengi akıntı gebemiyim?

Geçen ay 14 Şubat'ta adet oldum ve erkek arkadaşımla 03.03.2017 tarihinden 07.03.2017 tarihine kadar ilişkiye girdik 3. Günun sabahi Ella kullanma gereksinimi duydum ve kullandim daha sonra da biz ilişkiye girdik ve hiç bir korunma yöntemi olmadan. 16 martta adet olmam gerekirken beklenen sürede adet olmadım ve ellanin geciktirmesinden kaynaklandığını düşündüm 19 martta dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatif çıktı daha sonra beklemeye başladım ve 21 martta kahverengi bir akintim gelmeye başladı bu akıntı genellikle idrarımı yaparken geldi iç çamaşırı mı dahi batirmadi adet oluyorum zannettim ama bu sabah adet olmadım ve yine gebelik testi yaptım son ilişki tarihinden 15 gün geçtiği için kesin sonuç mu değil mı karar veremedim ve test yine negatif çıktı bu kahverengi leke yerleşme kanamasimi adet oncesi bir kanamami ve testteki gibi hamile degilmiyim anlamıyorum yardıma ihtiyacım var kan testi de yaptiramiyorum ellanin yan etkisi olabilir mı 15 gün sonra kahverengi kanama olması normalmidir ya da gebemiyim ayrıca psikolojik mı onu dahi anlayamıyorum ama 3 4 gündür sürekli mide bulantısı oluyor

Güncellemeler
+1 yıl
Saçma sapan yorum yapcaklar yapmasın sadece bilgisi olanlar yorum yapsın
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kimyasal gebelik diye bişey gordum acaba o olabilir mi daha önce yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mı?
Kahverengi akıntı gebemiyim?