folik asit bebeğin sinir sisteminin gelişimi için önemli, nöral tüp defekti oluşmasını önler. kalsiyum ve d vitamini de bebeğin kemik ve kıkırdak dokuları oluşurken senin dişlerini korur:D belki duymusundur annenden vs, hamile kalınca dişini kaybettiğini işte bu sebeplerden önemli. hatta demir takviyesi de öneriliyor ek olark
Ben kadın doğumda çalışırken doktorum gebelik düşünen bayanlara mutlaka yazardı bu marka değil ama folic bebeğin gelişimine kadar etkiliyor baya faydalı diye biliyorum
Merhaba kullanabilirsiniz ki öyle bir durumda doktorunuz demirle birlikte folik asit oranınızada bakacak ve gerekirse yazacak. ancak öneri olarak bunun yerine kefir bulup sütte mayalamasını kullanırsanız sizi ve beneğinizi dah sağlıklı ve güçlü besler. umarım herşey gönlünüzce olur
Tahlil vb yapıldımı? Ki öncesinde başlamakda mümkün ancak öneren arkadaş bu fotodakini ismi markasıyla önermişse işe anlaştıgı eksperleride sokmuş. Sb onayı ce belgesi var mı
hamile kalmani değil doktor eğer gebelik düşünüyorsanız dedi bu folic asit verdi buda bebegin oldumu gelisimi daha sağlık li olması için 3 boyunca kullanacaksın dedi ben şimdi aldım kullanamaya başlıcam hamile kalınca tekrar bu folic asit den içiyorsun bebegin gelisimi olması için sağlık bir gebelik olması için vücudumuzda ne eksikse onun için bu ilacda
Amin çok teşekkür ederim. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Bizede medicalpark taki doçent doktor önermişti bu ürünü. Galiba Fransadan geliyor. içeriğini karşılaştır ona göre bunuda kullanabilirsin omega 3 falan değerlerine bak bir derim
En İyi Cevaplar