Çok önemli! Elle ertesi gün hap kullandıktan 10 saat sonra ilişkiye girip hamile kalan oldu mu aranızda arkadaşlar?

arkadaşlar merhaba. Korunmasız ilişki yaşadım ve 48 saat sonra ella ertesi gün hap kullandım. Hap kullandıktan yaklaşık 10 saat sonra tekrar korunmasız ilişki yaşadım ve o gece art arda 3 kez ilişki yaşadık. Hamilelik istemiyoruz daha ikimiz de, çocuk aldırmaya da karşıyız, bu durumda bir hemcinslerime sormak istedim. Ertesi gün hapı aldıkdan sonra yaşanan ilişkiye etki etmiyormuş. Sadece ilişki sonrası alınca koruyormuş. Şimdi karnımın alt kısmında şişkinlik ve koyu bir çizgi oluşmuş göbek altında, mide bulantısı ve baş dönmesi, kabus görmeler başlamış. Hamile miyim ya ella habın yan etkileri mi bilmiyorum. Sorum şu: ella hap kullandıktan sonra ilişkiye girip hamile kalan duydunuz mu hiç? Hapı içtikden 9-10 saat sonra ilişki yaşanıyor. İhtimal yüzde kaç olabilir? Teşekkür ederim. Sevgiler... ?
Çok önemli! Elle ertesi gün hap kullandıktan 10 saat sonra ilişkiye girip hamile kalan oldu mu aranızda arkadaşlar?