Her açıdan anne olmaktan korkuyorum anormal miyim? Ona iyi bakamamaktan, iyi eğitememekten, gerekli şeyleri öğretemememten korkuyorum.

Fazlasiyla normal.9 ay tasimasi ayri dogurmasi ayri bakmasi apayri. hayatin artik senin olmicak istedigin gibi ozgur olamicaksin. surekli onunla ilgilenmek zorundasin. uyuyamicaksin sureklinonun dertleriyle ilgileniceksin. bunlar kulaga kotu gibi geliyor ama bunlar dunyanin en harika seyi bebegin icin olucak ve sen bunlari yapmaktan mutluluk duyucaksin :)
Gayet normal ben diyodum ki altını değiştirmeyi unuturum pişik olur, acıkır farkedemem açlıktan ölür, yıkayamam terden kokar, üstünü değiştirmeyi akıl edemem pasaklı pasaklı gezer, gece yan yatırmayı unuturum kusmuğunda boğulur, ağlar ben duymam uyanamam çatlar Vs. Vs. Vs. Ama hiç öyle olmadı olmaz olamaz
Maalesef bu kaygılar normal. Çünkü hayatta çok enteresan şeyler var. Ama düşünceli biri olduğun için elinden geleni yapacağın aşikar. Umarım güzel bir evladın olur ve iyi bir annelik yapabilirsin. hayırlısı olsun
Teşekürler...
Normal aslinda.
Bu korkum yüzünden anne hiç olmaya bilirim.
O kadar da degil.
Haklısın da sonuçta gelecek nesilleri annelerin yetiştiği çocuklar şekillendiriyor, bilinçli olarak çocuk yetiştirmek çok önemli.
O riske değer ama. Sen sadece hayirlisini iste yeter.
Haklısın, teşekkürler.
Cevap
12Cevap
Korkman normal bence. Sonuçta içinden insan çıkıyor. İnsanoğlu b0k , sidik , kusmuk vss gibi şeylere alışkın yani.
Normal canım bende çok senin gibi hissettim. oğlum var ama hala o his icimden gitmedi.. Cocuk buyutmek cok zor bisey
Çünkü kendini eksik hissediyorsun kitaplar dergiler okuyarak kaygını aza indirebilirsin
Okulöncesi okudum.
Birşeyler öğrenemedin mi peki
Öğrendim tabi ama yine de korkuyorum.
Anne olunca yavaş yavaş gider korkun
Korkabilirsin ama o dogduktan sonra aslında güzel bir şey olduğunu göreceksin
degilsin tabiki anne karninda bebek bakarak dogmadin
Anne olmak kadının görevi. Asker olmak da erkeğin. Görevden kaçılmaz.
valla bilmiyorum ben hiç tedirgin değilim çünkü hiç anne olamayacağım
Neden anne olamayacaksınız sağlık sorunları yüzünden mi?
@Kaaaraakızz demekki o yüzden
Çok iyi bir anne olacağın şimdiden belli :)
Teşekkür ederim de nerden bu kanıya vardınız?
Doğmamış çocuğun için telaşa kapılmış, endişelenmeye başlamışsın daha ne olsun:)
Inşaallah eşim de senin gibi olur
:) inşallah
Bu gizlileri çok merak ediyorum ben ya :)
Vereceksin parasini en iyi ögretmenleri getireceksin eve..3yasina kadar anne ilgilenmeli ama
Bence hiç korkma herseyin hayirlisi
Annem benden sonra anormal
Anne olmak en güzel şey bencr ben olamasa da☺
Mutlaka güzeldir
Bence korkma dogurmadan bilemezsin
Korkuyorum elimde değil
Korkunun ecele faydası yok bence anne ne bunu şöyle o yardim edecektir
Peki teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek anne ilk kutsal bir meslektir kiz olduğunun değerini bilmelisin ☺
:) :)
İyi geceler
İyi geceler
Kendine Güvenin zayıf olmalı
bence normal
Kolay değil ama buda
normal sayilmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar