Kızım sürekli pişik oluyor. Önerebileceğiniz bir krem veya herhangi bir şey var mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle bez markalarını değiştirip en uygun olanı bulmalısınız bazı kaliteli bezler bir bebeğe pişik yapıyor daha az kaliteli olanı o bebeğe hiç pişik yapmıyor doğru bezi deneyerek seçmelisiniz. İkinciside pişik kremi ben kendime Nivea nın pişik kremimi kullanıyorum, pudra kullanmayın sakın pişik için pudra iyi değil dermatolog söyledi daha çok tahriş ediyormuş. Ondan sonra bende hiç pudra kullanmadım ve ciddi bir azalma oldu pişik oluşumunda, bez seçimimi de dediğim gibi yaptık onunla çok faydası oldu
00 Yorumla
Bulgaritanda bir krem ismi var o iyi geliyor hemen geciriyor zdrave isimli bir krem rumeli şarkuteri bulabilirsen onda vardir bebek icin zdrave krem de verir onlar
00 Yorumla
Islak mendil kullanma. Onun yerine oamuğu ılık suyla nemlendirip onu kullan. Bezini sık değiş, altı ıslak kalmasın. Vücudunu da temiz ve kuru tut. Pişik olan yerlerine zeytin yağı, ya da daha çok önerim kantaron yağı sür. onun haricinde Sudo krem pişiğe çok iyi geliyor.
00 Yorumla
- Bebek Bakımı konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılPenaten diye bir krem var. Türkiye'de var mı bilmiyorum ama eczacınıza getiretebilirsiniz.
Ayrıca yaralara da iyi gelen bir krem olduğu için ben hala kullanırım.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
27Cevap
pişik kremi sür önce altını her açtığında ılık sabunlu su ile güzelce temizle daha sonra kurula ve bir süre hava aldır çocuğun altına sonrada pişik kremini sür bezini bağla mutlaka gün içinde hava alsın
00 Yorumla
+1 yılBepanthol çok iyi geliyor hakiki zeytin yağı iyi geliyor. Kullandığın bez markası nedir oda yapıyor? Islak mendili yıkıyormusun hangi marka kullanıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılPişik kremi ya da pudra kullanman lazım. Bazı doktorlar pudra kullanmayın diyor pişik kremi daha iyiymiş galiba
bir de zeytinyağ sürersen pişik olmasını engeller.00 Yorumla
+1 yılPudra kesinlikle sürmeyin efendim ! Pudra zararlıdır, tüm gözenekleri kapatır. ! Sakın ha..
Silverdin sürün acısını yanısını alıcaktır.00 YorumlaTravazol kullanabilirsin zeytinyagı kullanmak cok ise yariyor.. ve sürekli pudrala. ama kaliteli bir pudra al.
00 Yorumla
+1 yılGerçek zeytinyagi veya pisik kremi ya da arkoda iyi gelir. Bide çocuğuna islak mendil bile kullanmayan herşeyden sakinanlar vardiryaa öyle olma. Ozaman daha çok oluyor grcekten
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBephanthene krem. Pisik yara seklinde kaniyorsa troysd ya da bactrobani uygula ilacin uzerini folyola ki bez emmesin sonra bezi tak. Bactroban mantar pisigi icin mukemmeldir antibiyotik krem
10 Yorumla
+1 yılBen soguk suyla yikayip yatardim sabaha gecerdi ufakken krem mrem yoktu. d
00 Yorumla
+1 yılBebekler için pudra var, o iyi gelebilir.
Hem ferahlatır.
Geçmiş olsun😊00 Yorumlabübchen pişik kremi kesin çözüm biraz pahalı ama yüzde yüz sonuç alırsın
00 Yorumla
+1 yılAblam sudokrem kullanıyor ve harika cok memnun mutlaka al derim
00 Yorumla
+1 yılBephanten in pisik kremi cok iyi diye biliyorum saf zeytin yağı katkı maddesi içermiyor
00 Yorumla
+1 yılcanım eczaneler yapma ilaç yapıyor pişik için çok iyi geliyor
00 Yorumla
+1 yılIlık su ile doğal sabunla yıka temizlikte o zararlı ıslak menzilleri kullanma bepanten kremde çok iyi bu konuda
00 Yorumla
+1 yılHametan iyi geliyor düzenli kullanın. Pişik sürecinde asla pudra sürmeyin
00 YorumlaBir kaç krem karıştırıp sürüyordum ama bu mevsimde pişik nasıl olur
00 Yorumlabepanthol pişik kremini tavsiye ederim canım, eczanelerde 20-30 Tl arası fiyatı
00 Yorumla
+1 yılFito, Bepanthen, zeytinyagı bir de cildi kuru tutmak önemli
00 Yorumla
+1 yılIslak mendille temizleme pamuğu hafif nemlendir su ile öyle sil ve zeytinyağı sür
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpamukla zeytinyağı sür pamuklu bir bezi kapat öyle bezle anında farkı görürsün
00 YorumlaBildiğim özel pişik kremleri var ya da pudra diye biliyorum
00 Yorumlanaturel kremler al temz su ile yıka ıslak medil kullanma
00 Yorumla
+1 yılTravazol kullan. İki kere sürdüğünde hemen geçirir. Hametan la beraber kullanabilirsin.
00 Yorumlazeytinyağı iyi geliyormuş
11 Yorumla- +1 yıl
diyorsa dogrudur
- Bebek Bakımı konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılSudo krem sürerdim ben bebeklerime
00 Yorumla pisi kremleri var heryerde gözünü ac canim
00 Yorumla
+1 yılbebegi bilmemde ben pisik oldugumda krem suruyorum
00 Yorumla
+1 yılPudra
Zeytin yağı
#Krogenç00 YorumlaPudra sür, pamuklu çamaşırlar giydir
00 YorumlaSudocrem çok iyi geliyor
00 Yorumla
+1 yılSudocream miydi neydi.
00 YorumlaPopolin var mı bilmiyorum hala
00 Yorumla
+1 yılbepanthol
olmadı vazalin sür00 Yorumla- Bebek Bakımı konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılEczanede söylediğin de en iyisini öneriyorlar
00 Yorumla
+1 yılyaşı kaç?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBepanton v3 pudra sekeri
00 Yorumla
+1 yılBepanthol.
00 Yorumla
+1 yılPudra iyi gelir :D
00 Yorumla
+1 yılBepanten öneririm
00 Yorumla