ilk oğlumda işe bilimsel yaklaştım. aşerme gerçek değil dedim kendime. canım orman meyvelerinden istemişti, bir manavın önünden arabayla geçerken görmüştüm. çok canım çekmişti ama kocama söylemedim. günler birbirini kovaladı. sürekli gözümün önüne geldi. asla unutmadım. deliye döndüm. en sonunda söyledim. tabii hamileliğin verdiği duygu yoğunluğuyla ağladım söylerken. eşim hemen araştırdı, buldu ama donmuş olarak. biraz yedim çözülünce. donmuş ürün pek güzel olmasa da yine de oh dedim ikinci oğlumda utanmadan söyledim :)
bütün maaş gömersin sırf bü yüzden hamile ile ilgili degil içindeki bebek çocuk dan o aşeriyor hamileler de aşeriyor da daha anne karnındaki bebek aşerir
Hamileyken sadece Güllaç aşermiştim ben. Onun dışında karpuz ve kiraz da sadece canım istiyor alacağım demiştim de kaynanam almıştı sağ olsun. Aşermek insanın elinde değil ama kışın karpuz aşermeyi isterdim şahsen kocaya aratsaydım iyiydi. Yazın çekti anca canım :D
size yük, eziyet gelmeyen bişeyimizi söylesene mememiz götümüz dışında zaten? ne istesek zor, ne istesek işkence. napsak kabahat. trip atsak kabahat, atmasak ne sakinsin. istesek kabahat, istemesek sıkıcı oluyoruz. size göre sadece mükemmel güzellikte ve seksilikte, zeki ve sadece seks isteyen tipler olmalıyız. sadece onu istemeliyiz. başka bişey istersek sıkıntı oluyor nedense. hep öfff pöfff. ne kininiz varmış be.
Aş erme aslında bebeğin istemesiyle olur. Mesela hamilelikten önce yumurtayı seven bayan hamileyken tiksinebilir. Ama aslında bunu istemeyen sevmeyen red eden bebektir. Ben bunu naz olarak algılamıyorum bazıları öyle görsede, sahilde kum yiyen, toprak yiyen, kül yiyen, lastik yiyen hamileler tanıyorum. Bebek ve Anne arasında göbek bağından geçen istemsiz bir istek ve iletişim...
Bilgim yok ama bilgi edindim. ☺😊 Bilim adamları, gebelerin "sosyal olarak daha fazla kabul görmeleri nedeniyle" fetüsün daha fazla kaloriye ihtiyaç duyduğu ya da hormonların değiştiği bahanesiyle çikolata gibi şekerli yiyeceklere sarıldığını belirtti.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben hiçbişey aşermedim ama bir kez yazın ortasında cornettonun ahududulu dondurmasını yemek istedi canım benim adama söyledim oda evin karşısındaki markette bulamamış almadan gelmiş çünkü başka market yok çünkü gidemez çünkü düşüncesiz niye hatırlattın ki şimdi bana bunu
Yoksa 2 dk yürüyüp az yukarda ki markete baksın her yer market dolu hamile karısı ilk defa bişey istemiş ve çok kolay bişey oda almadan geldi neyine yüklenmeyim
Ya hep hayalim böyle mevsiminde olmayan bişeye aşetmekde o da arasın emek harcasın ama artık her mevsimde her meyve sevme büyük marketlerde var çok can sıkıcı be 😂😂
Evlenmedim haliyle yabancı olduğum bir durum hamilelik, ama doktorlar psikolojik dese de yakınlarımda şahit olduğum birşey var ki gerçekten aşerme diye birşey var, çünkü normalde sevmedikleri birşeyi bile canları isteyebiliyor.
Hamilelikle alakası yoktur aslında As ermek erkek ya da kadının canının bir şey cekmesidir Vücut vitamin eksikliğini hissedip o vitaminin olduğu yiyeceğe yöneltir insanı
Ama bazı hamileler var sırf kocasına naz yapacak diye aserdim diyorlar
En İyi Cevaplar