Hamilelik adetin gününden itibaren mi hesaplanır yoksa beraber olduktan sonra mi hesaplanır? Benim adetimin son günü 14 ekimdi. beraber olduğum tarih 25 ekim ben kaç haftalık hamileyim?
beraber olduktan 6 gün içinde yumurta ile spermin birleşmesi oluyor. O anda hop çocuk oldu olmuyor yani. 25 ekimde beraber olunduysa henüz testler bile hamile misin değil misin net göstermeye bilir.
Hamileysen evet yaklaşık 10-11 gündür hamile oluyorsun ne birliktelik zamanınızdan itibaren nede son regl olduğun tarihten itibaren.
Sat yani son adet tarihi hesaplanır adetinin başladığı ay işte son adet tarihi kısaca sat diyorlar 😊
ovulasyon tarıhınden ıtıbaren hesaplanıyor senınkı 20 ekım e tekavul edıyor. buyuk ıhtımalede kız annesi olacaksın.
Hayırlı olsun sımdıden
Hamile olduğunu nereden biliyorsun? Hamileysen de eğer ilişki tarihinden itibaren hesaplanır..
Sat tarihi yani son adet tarihin üzerinden hesaplanır.
Bir doktorun yazısında adet bitiminden itibaren hesaplandığını okumuştum.
Adet gününden itibaren hesaplanır ki zaten doğum tarihi de ona göre hesaplanıyor
Doğum tarihi ne alaka?
Ha anladım
canm hamile misn? eğer hamileysen dort gün sonra bir aylık olcak . planlı bir gebelik mi? bizde çocuk istiyoruz ama adetimi bekliyorum işte
25 ekimden itibaren hesaplayacaksın adam dölü bırakmadan içinde neyi büyütcen?
Adetin son gününü değil, 1. gününü başlangıç olarak alacaksınız. Bu durumda, 10 u muydu 11 i mi ne zamandı ilk gününüz?
son adet tarihinin ilk günüdür cünkü toplam 40 hafta süren gebelik süresinin ilk günü son adet tarihinin ilk günü olarak kabul edilir.
Adetten itibaren hesaplar doktorlar
son adet olduğun tarihten itibaren hesaplanır
Son adet tarihinin ilk gününden
Adetin ilk gününden itibaren hesaplanıyor sanırım
Galiba beraber olduktan sonra 😂
adet gününden itibaren hesaplanıyor
Son adet tarihinden
Bilmiyorum
SAT..
greenwich doğu boylamındaki meridyene göre karar verilir.
Beraberlikten itibaren sonuçta 14 ekimde ilişkin olmamış. Beta hgc değerin kaç?
Kan testi yaptırmadan konuşman pek doğru olmaz. 2 ayda reglin gecikebilir fakat bir şey yoktur
içine sürüldüğü tarihten
beraber olduktan sonra tabii yumurta döllenmişse..
son adet olduğun tarih
son adet tarihinin ilk günü üzerinden hesaplanır
Saçma sapan sorular sormayın.
beraber olduktan sonra
hamile mi:D 15 gunluk
Hamile oldugun kesin degil
boşaldığı tarihten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar