7 aylık hamileyim artık başlasam olur mu? Kızım olacak bir de kız isimleri alabilir miyim?
Lütfen Zümra ve ilkim olmasın:)
Lütfen Zümra ve ilkim olmasın:)
İlk öncelikle şundan bahsetmek isterim isim konusunda çocuğun anne ve baba üzerinde hakkı vardır yani su toprak gibi saçma sapan isimler koyma araştır kendin ahirette evladına koyduğun isimden sorguya çekileceğini aklında bulundur ben olsam kızımın ismini meryem koyardım ve bir kıza hamileyken Meryem suresini okursan çocuğun güzel oluyormuş doğrumu yanlış mı bilmiyorum ama Meryem suresini okuyorum diye ismini meryem diye düşünmedim Meryem annemizin hayatında nasıl davrandığını nasıl bir kız olduğunu düşünerek koyardım ismini eğer kendi adım Rabia olmasaydı Rabia koyardım onunda hayatı çok güzel hayatı güzel olan sahabe kadınların isimlerinde koyabilirsin
Ben birbiriyle uyumlu isimli kardeşleri çok severim. Eğer sende de öyle bir şet varsa, bendeki isimler şöyle
Ata Ada
Arda Ayda
Cansu Bensu
Ayberk Canberk
Böyle gider ay ben heyecan yaptım 😂 Allah analı babalı büyütsün 🙏🏽
Büşra, Aleyna, Pelinsu, Özlem, Melika, Canan, Safir, Elmas ya da istersen komboda yapabilirsin bunlardan :D Melika Canan... bilmem ne :D En iyisi başlamak çok az kalmış erken doğum ihtimaline karşı hazırlanmak lazım.
Adam gb isimler koyun ilkim neymis ya alisveris yapma cocuk dogunca zaten cok hediye gelir simdiden masrafa girme
Kıyafet alışverişinde bahsetmedim ki. Banyo gereçleri, bakım gereçleri, termometre, bezi ve vs vs. Kıyafet çok almayacağım
Cevap
10Cevap
Ufaktan başlamalısın :)
Banyo gereçleri, ana kucağı, oda yapacaksan mobilyaları vs vs.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin meleğini 🙏
Odasını hemen yapmayacağım, Mart ayında taşınacagiz orada ki odasına uygun alışveriş yapayım dedim:)
Kanguru ve bebek arabasını ve besiğini almıştın zaten. Banyo gereçleri kıyafet alacağın sanırım tek :)
Cinsiyeti öğrendiğimiz gibi ufak tefek şeyler almaya başlamıştık biz :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Ufak tefek bende aldım canım, besiğini bebek arabasını, kangurusunu ve biberonalrini aldık. Biraz pahalı olana şeyleri baştan aradan çıkardık yani:) kıyafetleri de hoşumuza gidenlerden biraz aldık. Diğerlerini de tamamlayalım bari:) sizin meleği de Allah bağışlasın sağlıkla yaşasın inşallah
Alışverişi bilmem de kızım olsa ismini Leyla koyardım :)
Gülce, Gökçe, Umay.
Bu 3 isimden birini düşünebilirsin
Şimdi bence başlamanın tam zamanı isim olarak miray
al bence.. isim bilemedim ama lara melis falan olmaz mi
Soy ismine yakışan bir isim olmalı son zamanlarda Duru ismi çok oluyor sekizinci aya gir alışverişe başla Allah analı babalı büyütsün
hemen başlayın, bol bol mama, bez, ıslak mendil stoklayın, bir kaç tanede biberon, kız ismine gelince MELİS çok hoş bence
Cinsiyet öğrendikten sonra başlanmalı alışverişe.
yaren ve sıla nasıl :D
Tuana olsun veya nuray
Başak, börteçine ve bence artik basla:)
Basla bence :) Allah bagaslasin. Liya guzel isim
buğlem
deniz :)
Elisya isim
Talia, kayra, sare, marlin
son 1 ay
Ekim eylül Nisan d
Zara koy bari
Olur olur