Allah bebeğimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Yeğenim için isim arıyorum. Erkek bebek bekliyoruz. Çok değişik isim koyayım derken cins cins isimler koyuyorlar, bizim için kulağa hoş gelmesi ve anlamlı olması gerekiyor. Aşırı modern isimleri sevmiyorum. Şimdiden teşekkürler.erkek bebek bekliyoruz
Erkek bebek bekliyoruz, isim önerilerinizi paylaşır mısınız?
Erkek bebek bekliyoruz, oğluma hangi ismi koyayım diyenler için vereceğim en güzel öneri, sade ve bilinen isimleri bebeklerine koymaları olur. Bebeğin ismi ne kadar kolay telaffuz edilirse o kadar akılda kalır ve sosyal hayatına faydası olur.
En çok sevdiğim erkek bebek isimleri ise şöyle: Berk Barış Aydın Can Zafer Selim Efe Yağmur Derman Ben sade ve kulağa hoş gelen erkek bebek isimlerini severim. Bu erkek bebek isim örnekleri de en sevdiklerimi içeriyor.
Aybars olabilir. Ay gibi güzel, pars gibi yırtıcı anlamındadır. Ama benim tercihim Beybars, bu ismi babamdan duydum. Babamın oğlum olursa vermek istediği bir isim. Zannimca bu ismi duymamissinizdir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cengizhan , Metehan , Süleyman , Hamza , Ümit , Enes , Ali , Eşref , Adnan bunlar güzel isimler bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevdiğim erkek bebek isimleri: Ali Veli Nihat Berkay Aytekin Atasagun Gündüzalp
Göktürk, Kaan, Ertuğrul, Yaman, Cihangir, Efe, Ege, Egemen, Yıldıray, Yusuf diyecem ama bunları da nasıl olsa koymayacağına göre ben en iyisi ; Memati, Abdülhey, Güllü, Laz Ziya, Tombalacı, Pala, Kirve, Testere Necmi, Hüsrev Ağa, Kibritçi Cevat, İplikçi Nedim, Muro diyorum :P
Tunahan.. Ahmet.. Tarikk... Selimm... Emre.. Falan filann.. Bunlarda kibar isimler olduğu için belki de diğer birçok sevdiğim isim varda aklima gelmiyor.
Kıvanç, Deniz, Koray, Çağan havalı ve modern isimler. Kürşat ve Behzat da klasik ama güçlü, anlamlı ve maskülen isimler, özellikle Behzat ismini çok seviyorum.
bir kadının 69 çocuk dünyaya getirdiğini öğrendiğimden beri bu rakamları çok küçümsüyorum :D tabiki 5 daha mantıklı, basket öğretirim ben çocuklarıma :)
neresi kötü bulduğum isimlerin, gayet erkeksi duruyo bence :)) ayrıca 9 ay karnımda taşıcam ben onları, tabii ki isimlerini benim koymam daha doğru olur :D
En İyi Cevaplar