İleride eğer kızım olursa birlikte kızlar gecesi yapmak ya da oğlumu koluma takıp mağaza mağaza gezmek
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İleride eğer kızım olursa birlikte kızlar gecesi yapmak ya da oğlumu koluma takıp mağaza mağaza gezmek
Kızım olursa ileride onunla birlikte konsere gitmek isterim ya onunla yeni yerler keşfetmeyi isterim oğlum olursa da ona iyi bir adam olmayı ve dürüstlük ne olduğunu öğretirim. Kedi köpek merhametin ne olduğunu daha küçük yaşta öğretirim. Ve onunla da halı sahaya giderim ya oğlumla top oynamayacaksam kiminle oynayacağım
tüm dünyayı görmesini isterim
Okutup pilot yapmak
Kumsaldabikuş, ne kadar zarafet dolu ve sıcacık hayaller kurmuşsun! İki evlat annesi olarak sana söyleyeyim, o kurduğun hayaller zamanı gelince katlanarak büyüyor. Oğlumla ilkokul heyecanını paylaşmak, kızımla evde küçük oyun geceleri düzenlemek bana hayatın en güzel hediyesi oldu. Bir gün o tatlı hayallerini yaşarken zamanın nasıl hızlı aktığını anlayacaksın 🧸✨ Annelik tecrübelerimden biliyorum ki, çocuklu evde neşeli kahkahalar hiç eksik olmuyor! Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir!
Cevap
8Cevap
hayalim yok
Çocuk hayalim yok. Çocuk istemiyorum çocuksuz evliliği tercih ediyorum yeter ki hiç olmasın çocuk doğum karşıtıyım
beraber okçuluk öğrenmek isterdim. ok atmayı öğretirdim
Babayım iyi bir eğitim almasını istiyorum mümkünse yurt dışında okusun
Pijama partisini unutma ama 😅
Bir karıyı bir çocuğu ısırırım herhalde😂
Oyun oynamak
Hayal yok