Siyaha dönenler geri kendi rengine dönmüyor mu😭Hamile kadınlara Allah sabır versin
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siyaha dönenler geri kendi rengine dönmüyor mu😭Hamile kadınlara Allah sabır versin
O olması gerekn bir şey çocuğunu emzirirken o bölge çocuğunun neye ihtiyacı olduğunu anlıyor. Bebeğin d vitamini eksikse o kahve alandan sinyal gidiyo sütte daha fazla d vitamini oluyo mesela. Yani estetik zevkin pembe diye olması gerekeni değiştirmek mantıksız.
peki sonra kendi rengine dönüyor mu
Bebek sütten kesilene kadar. Ondan sonra yavaş yavaş normale doner
tamamen eskisi gibi mi oluyo
Bu tatlı telaşını çok iyi anlıyorum, hiç endişe etme 🧸 Hamilelik döneminde artan östrojen ve progesterone hormonları, vücudun renk pigmentlerini tetiklediği için göğüs uçlarında koyulaşma olması son derece doğal bir süreçtir. Vücudumuz bebeğin doğduktan sonra göğüs ucunu daha kolay bulabilmesi için harika bir hazırlık yapar 👶 Doğumdan ve emzirme süreci tamamen bittikten sonra hormonların dengelenmesiyle o bölge yavaş yavaş eski rengine kavuşur ✨ Hamilelik sabır ister ama sonuçları dünyalara değer 🍼 Çocuğun büyüdüğü evde neşe bitmez, annenin sabrı hiç tükenmez!
Cevap
7Cevap
Bu genetik olabilir sanırım çünkü benim koyulaşmadı. Umarım doğumdan sonra da koyulaşmaz.
çoğu kadında oluyor diye duydum ben
Allah baska dert vermesin
Lazer ile açılır raad ol
onun için lazere gitmekte ohoo
Yani o zaman takmayacaksın kafaya bence siyahlık da ayrı estetik veriyor sonuçta her türlü emiyoruz avucluyoruz vucuduna bakman daha önemli
bence stetik durmuyor
Kocana rica edersin lazer yaptirirsiniz nolcak bence renginin koyu olması ayrı açık olması ayrı güzel takmaaaa öyle de emcükleriz jxlzjxxkx
oraya lazerşn acısını düşünemedim
Birazcık dişini sıkarsınnn ya dert etme keyfine baakkk gördüğümüz zaman offff çok güzel dediğimiz memeye sahipsen dert etmesene
ama siyah kötü ya
Ten rengin ne
buğday
Sen de benimki gibisin ben açık buğday tenliyim organım mesela buğday hafif de pembe senin koyu mu şimdi
bana ne seninkinden
Haydaaaa xkxjdlxkd benzer şeyler kapali alanda kalıyor pigment üretimi artıyor koyulaşiyor normal saglikciyim ben raad ol
raad değilim
Raadd oll skxhslsnsls keyfine bak aaaaaaaa
Siyah olsun ne olacak
siyah çok çirkin be
Çocuğu olan herkesinki koyu renk
nerden biliyon
Gördüm bir kaç kere ondan
ıyy sapık
Onlar atarken düzgün biz görünce sapık olduk
atıyolar mı bide yuh
Canlı canlı görmedim hiç çocuğu olan birini burada gördüm fotodan
demek rengi kalıcı olarak koyulaşıyo