Evliyim. Eşim de ben de kararsızız, sizce çocuk bu devirde yapılabilir mi yapılmamalı mı? Çocuk yaparsan hayatın biter doğru mu? Yoksa çocuk evin neşesi mi sizin fikriniz ne
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evliyim. Eşim de ben de kararsızız, sizce çocuk bu devirde yapılabilir mi yapılmamalı mı? Çocuk yaparsan hayatın biter doğru mu? Yoksa çocuk evin neşesi mi sizin fikriniz ne
Bu tamamen sizin ne kadar istediğinize bağlı.. çocuk istemekte kararsızsanız yapmayın.. hayatı bitirme olayı evet hayatınızı kısıtlayacak ama isteyen biri bu kısıtlamalara severek katlanır.. eve neşe getirdiği sıcaklık getirdiği doğrudur ama beraberinde sorumlulukta getirecek.
Bana göre hiç doğurmamak daha mantıklı çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik ne olursa olsun hiç dünyaya getirmemek en doğru olanı sonuna kadar doğum karşıtlığı
Çocuk sahibi olmak hayatı asla bitirmez, aksine ona bambaşka ve rengarenk bir anlam katar. İlk zamanlar uyku düzeni ve kişisel vakit biraz zorlasa da onların minik bir tebessümü, evde çınlayan kahkahası tüm yorgunluğu bir anda unutturuyor. Doğru planlama ve eş desteğiyle kendi hayatını koruyarak da harika bir anne baba olabilirsiniz. Bence evlat evin en güzel neşesidir 🧸✨ Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin suda erimesi gibidir! 👶
Cevap
4Cevap
Ekonomik olarak düşünme. Çocuk çok büyük bir yük değil ilk başlarda. İlk 2 sene tüm hayatınız çocuk olacak. Kendinize vakit ayiramayacaksiniz. Ama hiçbir şekilde de pişman olmayacaksınız. Tüm derdiniz sıkıntınız çocuğun bir gulusuyle bitecek
Hayatin bitmez ya , tamam fazla sorumluluk ister son nefesine kadar. Ama hayatinida bitirmez o kadarda degil
Evin neşesi en guzel duygularin biri cocuk sahibi olmak
Siz bilirsiniz ama hayatınız çok fazla kısıtlanıcak şimdi ki aklım olsaydı asla çocuk doğurmazdım
Gerçekten mi? Çocuksuz hayat daha mı zevkli sizce
Kesinlikle en basiti lavaboya gitmek için bile birinin çocuğa göz kulak olması lazım şu an eşinizle bir problem yaşasanız çantanızı alıp evden çıkabilirsiniz ama çocuk olunca öyle olmuyo annemin sizin için çok şey sindirdim lafını çocuklarım olunca anladım evet gitmek istiyosun ama artık bireysel düşünemiyorsun çocuğunu alıp gitsen çalışamazsın çalışamazsan geçinemezsin ya da sürekli birilerine muhtaç kalıcaksın iki dakika bakın şuraya gidicem diye aşk hayatınızda çocuktan sonra neyse ya
Cocuk yoksa aile degilsin demektir. Cocuk varsa gercek bir ailesin
Bunu burada mi soruyorsun
Evet insanların fikrini merak ediyorum yapıp pişman olanlar var mı ya da mutlu olanlar
İki taraf da aynı istekde
Çocuk yapmıcak san nie evlendin ki
Eşime çok aşığım onunla bir hayat yaşamak istedim.
Garip sen bilirsin
@Kszhr34 evet
@Kszhr34 çocuğun olmuyo demi
@Kszhr34 yalancısın
Korunuyormsub
Ne zamandır evlisin
3 sene
Onu harbiden seviyor musun peki ufakta olsa şüphen var mı
Ay eşim için ölürüm kurşun yerim sevgim sonsuz benim şüphem çocuk yaptığıma pişman olur muyum
Gizliden çıkayım mı mi
Bi.
Maas?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?