Erkek arkadaşım evlilik ve çocuk konusunda neden bu kadar acele edip beni zorluyor?

Ben dedim daha zamanımız var ne acelesi var tanış sadece ne olacak evlenme teklifi etmedim daha diyor ama her adım atışımda bir adım daha ileri gidip beni ikna etmeye çalışıyor gibi hemen ciddiye bindiriyor ben de ciddi düşünürüm ama daha çok erken ve çocuk falan istiyor hemen ben o düşüncede değilim hemen sorumluluk almak istemiyorum yani daha önce bu yüzden kavga ettik zaten ben söyledim istemediğimi bu şekilde sonra yine beni ikna etti şimdi de daha yeni barıştık barışalı 1 hafta oldu yine ne zaman evleneceğiz ailemle ne zaman tanışacaksın falan diye benle anlaşma yapmaya çalışıyor böyle olunca da ben daha çok geri çekiliyorum yani ve kendisi erkek çocuk istiyor beğendiği şeylerde hep öyle ben çocuk da istemiyorum ama olursa cinsiyeti fark etmez yani ama bunun ille de erkek çocuk olsun kafası neden yani kız da olabilir sonra erkek çocuk olana kadar ben çocuk yapamam yani

Erkek arkadaşım evlilik ve çocuk konusunda neden bu kadar acele edip beni zorluyor?