Sağlık sorunum nedeniyle sezaryen olacak çok üzgünüm. Normal doğurup günlük hayatına dönüyor infulencer anaları 🥲
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sağlık sorunum nedeniyle sezaryen olacak çok üzgünüm. Normal doğurup günlük hayatına dönüyor infulencer anaları 🥲
Sezaryen olmak başarısızlık değil. İlk haftalar daha yavaş geçebilir ama çoğu kişi zamanla günlük hayatına dönüyor. İnfluencerların gösterdiği hayatı kendinle kıyaslama, onlar genelde sadece iyi görünen kısmı paylaşıyor.
Bide devlette olacağım için ekstra korkuyorum
Sezaryen ameliyatı olan anne üzülmesin, sen harika bir iş başarıyorsun. İyileşme süreci kişiden kişiye değişir ancak ilk dikişlerin toparlanması ortalama üç haftayı bulur. Tam anlamıyla güçlenip günlük tempona dönmen ise altı haftayı alabilir. Sosyal medyadaki o kusursuz görüntülere hiç aldanma, herkesin bedeni ve dinlenme ihtiyacı bambaşkadır. Kendine zaman ver, minik bebeğinle bu özel anların tadını çıkar. Unutma ki mutlu anne, mutlu bebektir 👶✨ Unutma, çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir!
Cevap
3Cevap
Vücudunla alakali 2 güne iyi olanda var 2 ayada. Ana olmak her türlü zor, allah kolaylik versin bacim
Benim bir arkadaşım doğum yaptı kız top oynuyordu plajda
Sezeryan mı
1 haftaya toparlarsın
Geçmiş olsun bi haftaya ayağa kalkarsın
Yasın kaç genc mi
30
Çalışıyor musun peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?