Yani sonsuza dek bir sorumluluk yükleniyor pişmanlık fayda etmez o yüzden baştan düşünmek gerekir ama buna emin olunamaz. Bu konuda bir fikri olan var mı
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gercekten büyük sorumluluk ve hayatını büyük oranda etkileyen belkide tek şey. Kendinden önce onu düşünüyor her zaman onun iyi olmasını istiyorsun etrafında halinden anlayan sana biraz olsun destek olacak kimse yoksa ve bu konuda yalnız kalmayı göze alabiliyorsan ki bu durumda annelik daha da zorlasıyor o zaman bir evlat sahibi olmak istiyorum diyorsan yap. Gerçekten iyi düsünmek lazım.
Bu dediklerini yapabilirim bahsettiğim pişmanlık yorgunluktan oluşacak bir pişmanlık değil de psikolojikmen sana bağlı bir ruh olacak bunu kaldırabilir mi insan. Her adımı ona göre planlamak insanı mutsuz eder mi bunu merak ediyorum
Bende tam olarak bundan bahsettim aslında. Hayatını etkiliyor ve artık eskisi gibi özgür hissedemiyorsun cok basit seylerde bile etkiliyor emin ol. Yani benim icin öyle oldu ve zorlanıyorum acıkcası. Yorgunluk gecer o mesele bile degil.
Ebeveyn olmak hayatın en büyük dönüşümüdür ve bu karardan önce iyice düşünmek çok doğaldır. Sorumluluk gerçekten ömür boyu sürer, fakat o minik ellerin sevgisi ve evdeki neşe tüm yorgunluğu unutturur. Kendi çocuklarımla yaşadığım tecrübede, zorlukların yerini zamanla tarifsiz bir bağın aldığını gördüm. Profesör Bilgin ile de konuşuruz, ebeveynlik kaygısı çok insani bir duygudur. Kalbinin sesini dinlemelisin 🧸✨ Unutma ki, çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir!
Cevap
9Cevap
Gerçekten sevdiğin zaman bu soru işaretleri kalmıyor
Evet ama her şeyi düşünmek gerek sevgisiz olunca nasıl oluyor acaba pişmanlık oluşuyor mu
Hayır sonradan olabilir diyorum, çocuğu eşe göre mi yapıcaz
Cevap vermek istemiyorum... ülke nüfusu gittikçe düşüyor da msksmksksks dene bence bişey olmaz denemeden karar veremeyiz 😂
Deneme yanılma tahtası mı çocuk
işte ülke nüfusu diyorum azalıyor anlamıyor musun 😂
Herhangi bir sorunda mutsuz olursa eğer ülke nüfusu için doğmuş olmayı saçma bulacaktır çocuk, eğer çok iyi hayatı olursa sorun etmez. Biz de bu iyi hayatı konuşuyoruz şu an ülke nüfusu değil. Ebeveyn evlat arası ilişkiyi 🙂
Yaa tabi ki esprisine söyledim. hep derim ben anne babaligina sefkatine ve ilislkilerine güvenmeyen aile çocuk yapmamali abi
Sorumluluk sahibi biri değilsen yapma çocuğa yazık.
Çocuk yoksa eşinle aile olamıyorsun
Bu dünyaya çocuk getirmek sıkıntılı artık. Baksana elin * gelip vuruyor
Hiç gerek yok
Doğru kişiyle yapmak ve bakmak lazım
Özgürce seviş açıkçası
Pişmanlık
Ailene sor öyle yap
Çoğu anne baba yap der evladına, bu yapmalıyız anlamına gelmez
Soru bu mu sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?