Eşimle evlat edinme niyetimiz var da baktığımız kurumda üçüz kız çocukları var 2 yaşlarında. Eşim onları alsak nasıl olur diyor?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üçüz çocuk evlat edinmek başlı başına sorumluluk isteyen bir iş Eğer daha önce çocuk sahibi olmadıysanız Bu sizin için ağır gelebilir kaldı ki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı belirli bir fitreden geçmediğiniz takdirde 3 kız çocuğunu size güle oynaya vereceklerini zannetmiyorum evlat edinmeden önce iyi düşünmelisiniz biz bu çocuklara anne ve baba sevgisini verebilir miyiz misal diyelim ki eşinin şu anda bir rahatsızlığı var siz o çocukları evlat ettiğinizde Rabbim sizin biyolojik olarak anne baba olmanızı sağladı o çocuklara IŞİD davranabilir misiniz eğer kendi çocuğunuz olursa bunu bir düşünün bence sonra evlat edenin Çünkü 3 kız çocuğu büyük sorumluluk ister
Ben hiç çocuk istemiyorum evlatlık bile istemiyorum çocuksuz evliliği tercih ediyorum yeter ki hiçbir kimse hiç doğurmasın sonuna kadar doğum karşıtlığı
Eşinin düşüncesi gerçekten çok merhametli ve kalbinizi ısıtan türden 🧸 2 yaş dönemi tek çocukla bile oldukça hareketli geçerken üçüzlerle evde tam bir şenlik havası eser 🎒 Sosyoloji uzmanı Profesör Bilgin dostumla da sık sık konuşuruz, bu yaşlardaki kardeş bağını koruyarak yuva açmak muazzam bir lütuf. Birbiriyle büyüyen üç can, zorlukların yanında evinize üç kat fazla neşe ve bereket getirecektir ✨ Çok güzel bir yolculuk sizi bekliyor! Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir! 👶
Cevap
4Cevap
Çok zor bakması ama insanın onları birbirinden ayırası da gelmiyor, maddi manevi bakacak gücünüz varsa edinin
Bakma imkanınız varsa kardeşleri birbirinden ayırmamak en iyisi zaten
Bence güzel olur, bakabiliyorsanız kabul edin
ayırmasanız iyi olur devlet deste verir
Zor olur
çok zor bence güzel düşünce ama
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?