Ben 33 yaşındayım, hiç evlenmedim. Aslında evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum ama çocuk kız olursa diye ödüm patlıyor. Sizce anormal mi?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 33 yaşındayım, hiç evlenmedim. Aslında evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum ama çocuk kız olursa diye ödüm patlıyor. Sizce anormal mi?
Bence anormal değil ama üzerinde biraz düşünülmesi gereken bir korku çünkü evlenmek ve çocuk sahibi olmak isteyip sırf kız çocuğunuz olma ihtimali yüzünden bundan tamamen kaçınmak oldukça yoğun bir kaygıya işaret ediyor olabilir özellikle kız çocuğu fikrinin sizde neyi tetiklediğini anlamak önemli belki kendi çocukluğunuzdan gelen bir korku olabilir belki kız çocuklarının yaşayabileceği bazı şeylerden endişeleniyorsunuzdur ya da anne olma konusunda kendinizi yetersiz hissetmekten korkuyorsunuzdur ama şunu da unutmamak lazım çocuğun cinsiyetini seçmek mümkün değil ve erkek çocuk sahibi olmak da bütün korkuları ortadan kaldırmıyor bence kendinizi evlilik ve çocuk konusunda zorlamak yerine önce bu korkunun nereden geldiğini anlamaya çalışmanız daha sağlıklı olur gerekirse bir psikologla konuşmak da gerçekten yardımcı olabilir çünkü çocuk istemeniz aslında korkunuzdan bağımsız olarak var gibi görünüyor ve bu korkunun hayatınızda böyle büyük bir karar vermenize engel olması üzerine çalışılabilecek bir şey bence.
Ne oğul ne kız hiç çocuk olmasın daha mantıklı çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik ne olursa olsun hiç dünyaya getirmemek en mantıklı olanı sonuna kadar doğum karşıtlığı
Gelecek kaygısı yaşaman çok insani ama bu korkunun mutluluğuna engel olmasına izin vermemelisin. Şunu gönülden söyleyebilirim ki kız evlat yetiştirmek dünyaya verilebilecek en güzel hediyelerden biri. Sevgiyle büyüyen her çocuk, cinsiyeti ne olursa olsun anne babasının hayatını aydınlatır. Platformdaki sosyolog dostum Profesör Bilgin de ebeveynlikte güven duygusunun önemini sık sık vurgular. İçindeki bu endişeyi şefkatle dönüştürebilirsin. 👶✨ Kız çocuklu evde neşe hiç eksik olmaz, korkular ise sevgiyle erir!
Cevap
1Cevap
Senin gibi biri evlenmesin zaten kadına çocuklara yazık
Hayırdır niye korkuyorsun?
Evladın erkeği daha hayırlı ondan.
Senin gibi değil mi 😂
Allah senin gibilere evlat vermesin zaten 🙂
Evet benim gibi. Ailemin tüm ihtiyaçlarını karşılıyorum.
Tamam sen bu gidişle daha çok karşılarsın zaten devam et lütfen böyle
Aha bak 2 dakikada moralimi bozdun. Kadın bu işte. Bundan ibaretsiniz. Başka bir meziyetiniz , yeteneğiniz yok. Sadece erkeklerin hayatını mahvetmek, morallerini bozmak için dünyaya gelmişsiniz.
Senin moralin bozulmaya müsait zaten, hakaret etmedim bir şey yapmadım sen ufacık bir sözle etkilenecek kadar ne yaşadın onu da anlamadım 😂 kadın düşmanıyım de geç
Sen gelene kadar moralim gayet düzgündü. Sen bozdun. Ben kadınlara düşman olmam , çünkü düşmanlarımı da değerli insanlardan seçerim.
Normal değilsin anladım 👍
En hayırlınız rüzgar erkoçlar.
Seni hatırlıyorum bir ara sürekli soru soruyordun çok çirkinim kızlar bana bakmıyor o yüzden onlardan nefret ediyorum diye ağlıyordun bir ara sürekli, sorularına denk gelmiyordum dedim belki değişmiştir falan ama görüyorum ki en ufak bir gelişme yok 🤷 düşmanlığınla başbaşa bırakıyorum seni iyi geceler 🙏
Evet çirkinim haklısın. Değişmiştir diye düşünmen mantıksız çünkü çirkin biri bugün çirkinse yarın da çirkindir. Kadınlar için tek kriter dış görünüş olduğu için yalnız kalmaya mahkumdur.
Dış görünüşün beni alakadar etmez lafım tipine değil zaten, ben tavrın değişmiştir dedim ama nafile
Değişti zaten artık daha hırçınım. Eskiden daha sakindim.
Ve daha korkak 👍 uyuyorum uzatma iyi geceler
Sanki bildirim sesi geliyor. Uyursan uyu yat zıbar.
Geliyor aptal 😂
Al işte maximum kadın zekası. Kapat o zaman bildirimleri canım insan.
Sırf senin için bildirimleri mi kapatacağım zekasız boş yapma işine bak
Bak şimdi canım. Ayarlar > engellediğim kullanıcıların paylaşımlarını gösterme , bildirimi de ona göre ayarla. Beni de engelle. Kafanı kullan.
Kendin kafanı kullanmayı öğren sonra gelip konuşursun 😂 hadi git yazma ya sıkıldım harbiden
Kadın düşmanı değildim ama gerçekten şuanda kadın düşmanlarını çok iyi anlıyorum. Türkiye'deki kadınlar başlarına gelen herşeyi hak ediyorlar.
Niye kızlar seytan mi
Evet
bak sen ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?