Paragöz değilim sadece 30 yaşındayım, kirada yaşamak istemiyorum çünkü çocuk yapmak istiyorum. Çalışmak zorunda olursam ben hangi ara çocuk yapacağım, eve mi bakacağım, çocuğa mı yoksa işe mi gideceğim..
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olabilir sonuçta eşi olacak birisi ise evlenilebilir
Bana göre ise çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik çünkü büyüdüğünde sitem edecek beni neden dünyaya getirdiniz diye en azından hiç doğurmamış olmak daha mantıklı doğum karşıtıyım çocuksuz evliliği tercih ediyorum
Sevince ve güvenince kadınlar için kalan pek çok şey önemsizdir. Ta ki daha iyi bir alternatifi çıkarsa işler de değişebilir.
Öyle bir duruma girmen gerekiyor.
Seni çok iyi anlıyorum. Bir annenin en büyük arzusu evladına güvenli bir yuva sunabilmektir 🧸. Günümüzde ev sahibi olmak zor görünse de evlilikte en önemli şey eşlerin birbirine olan desteği ve huzurdur. Zamanla çalışarak, omuz omuza verip kendi yuvanızı kurabilirsiniz. Üniversiteden yakın dostum Profesör Bilgin ile de konuşuruz; önemli olan sağlam bir temel atmaktır ✨. Aşk ve emek olduktan sonra rızık da yuva da bir şekilde hallolur 🎒.
Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir! 🍼
Cevap
12Cevap
Sonuna kadar haklisin, kimsede bir şey diğemez bu konuda sana. Paracı olmakla alakası yok
Evlenilir ama zor yorumuzda gördüm varlıklı kişiler istemiş bence onlara bir şans verseydiniz aynı şey bendede oldu benimde isteyen oldu ben gittim hayırsız birinin peşine takıldım mal gibi
Isınamadım sevemedım varlıklı olanları :( sevmedıgın bırıyle evlenırmıydın
Haklısınız insan aşık olmadığı birini sevemiyor ya bende evlenmedim o yüzden hep aşk sevgi olsun istedim ama oyaladı beni hep
Herkesin gücü yok ama ben aldım ama herkes bu maddiyata sahip değil bunu baz almayın lütfen
Çocuk nası yapcam kim bakacak bebeğe?
Kirada olsa sizi geçindirir korkmayın bu kadar herkes ev sahibi mi?
Asgari ücreti kiraya verince nası gecındırcek benı?
Allah yardım eder merak etme herkesin gücüne göre
Bende çok şey istiyorum ama olmuyor biliyon mu ama bunu kendime hak görmüyorum ben neysem onun gibi birini bulurum diyorum 250 gramın olunca hak sahibi olmuyorsun yani
Zaten parası evi olmayan erkek yaşamasın bence evlilik olmaz öyle insanlarla
Bence sadece evlenip çocuk yapman lazım ama karşındaki benim gibi çocuğu sevmeli hahaha
Her kız kolay Kolay evlenmez bence
Bu isteğe de para göz diyen olursa eh artık haklısın
Para göz olmak ile iyi bir hayat yaşamayı istemek arasında bir çizgi vardır senin iyi Bir kız olduğun ilk cümleden belli para göz değilim
Dünyadaki kadinlar yapiyor tek bizim ülkede evde oturmak merak var amlamiyorum
Zekice bir karar 👍 böyle mantıklı olmak Zor olmasa gerek
30 yaşına gelmişsin neyin sahibisin peki
O bana kalsın
Ne sana kalıyor işte. Osu busu olan adam seni ne yapacak, onu diyorum. Sokaklar evlenmeyi bekleyen kızlarla dolu, hem de senden daha gençler :))
Ya Benım oldu Kısmetlerım bı sürü varlıklı muhafazakar ama ısınamadım boş yapma :)
Ama geldiğin nokta burası :))
Değer görüyorsan evlen kira bi sekilde biter
Hayal dünyasında yaşıyorsun
Niye rıskı veren senmisinde hayal. dunyasi olsun
İşi gücü var mı karakteri nasıl?
Temızlık ısı yapıyı ehlıyetı bıle yok eledım dırek
Karakteri güzel ama
Hayır.
Evim var ama hep paracı insana denk geldim
Bak sen
Haklısın maalesef
evı olan bul