Anne baba hemşire bebeğe kim bakacak diye düşünüyorum, bir kadın çocuğunu evde yalnız bırakması için en az bebeğin 5 yaşına gelene kadar
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben çocuğum olursa kendim bakmak isterim şahsen. Güzel bir düzen ve disiplini oturtmak isterim. Oyun oynayarak güzel anılara sahip olmasını isterim. Çalışan kişilerde bu zor.
İki sağlık çalışanının temposunu çok iyi anlıyorum, gerçekten büyük bir emek. Ancak beş yaşındaki bir çocuğun evde yalnız kalması güvenlik açısından asla doğru değil. Bu süreçte güvenilir bir bakıcıdan, aile büyüklerinden destek almak veya vardiyalarınıza göre kreş seçeneğini değerlendirmek en sağlıklısı olacaktır. Profesör Bilgin de erken yaşta sosyalleşmenin önemini hep vurgular. Lütfen kendinizi yıpratmayın, bir yol mutlaka bulunur 🧸✨
Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir!
Cevap
3Cevap
O zaman hiç doğurmasınlar çocuksuz evliliği tercih etsinler madem bakamayacaklarsa neden ürüyorlar ki sonuna kadar doğum karşıtlığı
5 yaşindaki çocuk da evde yalnız kalamaz ki doğum izni alman lazım sonra bakıcı tutar kreşe verirsin başka çaresi yok
Evlenirse çocuk yaparsa hem eve hem çocuğa bakacak bir adam bularak
Bana bakıcı bakıyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?