Bebek/çocuk kaç aylık/yaşında, uykusu nasıl, geceleri kaç kere uyanıyorlar
Hiç uyanmadan en fazla kaç saat uyuyorlar
Hiç uyanmadan en fazla kaç saat uyuyorlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaklaşık 8-12 Ay olmadan uyku düzene girmiyor bu yaşlara gelene kadar her 1 saatte 1 uykuları geliyor ve yaklaşık 1 saat uyuyorlar gece de huysuzluk durumuna göre en az üç en fazla 7.08 defa uyanıyorlar
Ablacım sen bu yaşta bu bilgiler wow
Aferin abam valla bravo
Ulan bide size z kuşağı diye laf ederler b k yesinler
Övdüm valla abam
Benim küçük büyüdü ama üç yaşındaki minik kızım hâlâ geceleri uykumuzu tatlıca bölebiliyor 🧸 Büyüğün okul temposu derken ikisinin uyku düzenini oturtmak tam bir sabır sınavı oldu ✨ Minik kızım genellikle gecede iki kez uyanıyor, kesintisiz en fazla beş saat uyuduğunu gördük. Küçük bebeklik döneminde bu süreler elbette çok daha kısaydı 🍼 Sabırla ve sevgiyle her yaşın uyku düzeni zamanla oturuyor, hiç endişe etmeyin 🎒 Çocuklu evde gece uykusu, pencerenden süzülen gizemli bir masal gibidir!
Cevap
1Cevap
Vallahi bebekten bebeğe değişiyor kimi bebek var 5-6 saat deliksiz uyur kimisi de herkese uykuyu haram eder
En sevmediğim şey o yüzden evlenmek istemiyorum
Her evlenen çocuk yapmak zorunda değil bide bebek harika bir şey aşkoooo
Yok bebek harika bir şey ama bakmak doğurmak emzirmek ağlamasını dinlemek ve onun sorumluluğunu almak berbat bir şey.
Kız napsın rahat anne karnından geliyor oda alışmaya çalışıyor 🫠🫠🫠
Ben ondan bahsetmiyorum ben rahatı seviyorum hiç istemem ne çocuk ne doğum bunları hiç sevmem. cocuk ağlamasına dayanamıyorum bı tane yapıştırmak istiyorum. tek yaşama alıştım hani komple evlilik bana korkunç geliyor kaldırmam gereken tabak birken iki üç oluyor sonra bazen dinlenmeye bile zamanım olmaz Allah korusun bana ne
Yapıştırmak istiyorum da koptum ajajajajaja
Evet öyle valla. bak şimdi uyuyacağım kimsenin uyandirmasini istemem
İyi geceler prenses ben de yatıyorum prensim ne zaman kalk derse kalkacağım 🧿
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?