Benim çocuğum var, boşanmayı düşünüyorum, bu evlilik beni çok yordu ama yeniden ailemin evine gitmek, üstelik çocukla ve köy gibi bir yerde dedikodulara katlanmak bana çok zor geliyor, bana ne tavsiye edersiniz
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim çocuğum var, boşanmayı düşünüyorum, bu evlilik beni çok yordu ama yeniden ailemin evine gitmek, üstelik çocukla ve köy gibi bir yerde dedikodulara katlanmak bana çok zor geliyor, bana ne tavsiye edersiniz
Ben eşime özel günlerinde yemeğe çıkardım ona hep hediyeler aldım kendisinin özel olduğunu hissetsin diye. Dışardan geldiğimde sürekli mutlu olacağı şeyler alırdım Tatillere götürdüm gezdirmediğim çok az şehir kalmıştır. Onu sevdiğimi söylemeden uyutmazdım uyandığında sarılırdım bir dediğini ikilemedim, kendisi boşanma davası açtı. Saygı duyuyorum o beni incitti Allah da onu güldürmesin. Hiç üzülme hayat devam ediyor şunu hiç bir zaman unutma ki bu hayattaki en değerli kişi sensin kıymet bilmeyeni bırak gitsin çok geçmiş olsun ❤️🩹 🌹
Kendi başına bir hayat kurma şansın yoksa ( maddi olarak ) boşanmamak en iyisi. Emin ol baba evi şuanki durumundan daha kötü olur. Evliliği düzeltmeye ya da olabilecek en iyi şekile getirmeye çalış. Öyle boşan kurtul demek kolay. Ama işte öyle kolay olmuyor sende olduğu gibi. Umarım bir şeyler değişir ve mutlu olursun. Olamazsan da artık yapacak bir şey yok. Çocuk için katlanacaksın. Çocukların hayatı bizim her şeyimizden önemli çünkü.
Evet huzurluyum, mutluyum
Eger imkanın varsa biraz zorla kendini aile evine dönme. Ekonomik özgürlügunu kazan ve kendi hayatını kur. Öyle küçük bir şehirde daha çok rahatsız olursun. Hele hele elalem ne diyecek diye düşünerek hareket ediyorsanız
Asgari ücret maaş veriyorlar bu ülkede tek başına zor. Eğitim hayatım yarım kalmıştı
Evet çok haklısınız.
Ama asla boşanmak kötü bisey değil. Siz kendinizi bildikten sonra bırakın elalem ne derse desin.
Ebeveynlik yolculuğunda kendini bu kadar yorgun hissetmen çok insani. Mutsuz bir evliliği sürdürmek hem sana hem çocuğuna zarar verir ancak sırf çevre baskısı yüzünden acele kararlar almamalısın. Sosyolog dostum Profesör Bilgin ile de hep konuşuruz; toplumun ne dediğinden ziyade senin ve evladının huzuru önemli. Köydeki dedikodular seni yıpratacaksa önce kendi ayakların üzerinde durabileceğin bir düzen kurmayı dene. Mutlu bir anne, mutlu bir çocuk demektir 🧸✨ Unutma, yıpranmış bir evliliktense huzurlu bir yalnızlık çocuk için her zaman daha iyidir!
Cevap
11Cevap
Valla ben çok mutluyum da.. koşullarla alakalı biraz da.. senin durumun benden farklı.. iyi susunmek lazım lakin mutsuz bir evlilige katlanmak bir çok seydanndaha zor. Allah kolaylık versin sana
Evlilik hayatını neden bitirmek istediğine bağlı
Para meselesini çöz sonra boşan yoksa çok sorun yaşarsın
boşansan talibin olur belki
Ailen yanında ise korkma
Herkes boşanıyor sonra pişman oluyor.
Yokmu yanına gideceğin başka biri
Ne kadar süredir evlisin
Daha iyisini mi bulacaksın bu yaştan sonra
Neden mutsuzluk olsun. Evlenenker çok mu mutlu
Maddi durumun yok mu
Dön aile evine
Kötü degil