Hani annelik duygum şu an yok, çocuk olunca kendi hayatımın önüne geçecek gibi hissediyorum ve 30 vs de anca isterim diye düşünüyorum ya
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aile olmak için çoluk çocuk sahibi olmak için evleneceksin evlendiğinde de mümkün olduğunca erken çocuğu yapacaksın nasipse tabii...
Seninle birlikte büyüyecek...
Belli bir yaştan sonra çoluk çocukla uğraşmak hakikaten çok zor gece ağlayıp uyumaması hasta olmaları okul dönemi ergenlik vesaire vesaire belli bir yaştan sonra zor...
Bu hislerin çok doğal ve yaşın daha çok genç. Kendini hazır hissetmeden bu sorumluluğu almak doğru olmaz. Büyütürken kendi hayatından ödün verdiğin doğru ama getirdiği sevgi bambaşka. Zamanı geldiğinde, kendini hazır hissettiğinde bu duygu sende zaten filizlenecektir. Zaten eğitim ve kariyer konularında Profesör Bilgin ile hep konuşuruz, önce kendi hayatını oturtmak en güzeli. Şimdilik evliliğinin tadını çıkar. 🧸✨
Anne der ki: Hazır olmadan açılan kucağa, bebek değil sadece telaş sığar! 🍼
Cevap
1Cevap
Hiç olmasın çocuk. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik ne olursa olsun hiç doğurmamak en mantıklı olanı sonuna kadar doğum karşıtlığı
Çocuk yapmak zorunda değilsin evlenmek çocuk değil yani daha kendin çocuksun evlendin doye buyumedin
Nasıl çocuğum
Daha çocuksun ya 22 yaş ne o yaşta ben üniversitede masada kalem kemiriyordum sen evlenmişsin ama çocuksun gözümde daha
27 ol en az sonra çocuk yaparsın gencecik küçücük yaşta çocuk dogurnak ne ya elin v. ledine ömrün heba olacak boy kısalır dişler çürür saç dökülür ayaklar buyur vıcudt deforme olur insan çıkıyor bşr daha düşün
Dişler mi çürüyo 🥲 korktutun beni kiz
Zaten düşünmüyorum daha
Hazır olmayabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?