Merhaba adli yardım bürosuna gittim, boşanmadan nafaka davası açacağım, bana evrak verdiler, onları doldurdum, vasi belgesi çıkardım, tekrar gidip evrakları vereceğim. Çocuğum için nafaka ne kadar sürede devam eder
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba adli yardım bürosuna gittim, boşanmadan nafaka davası açacağım, bana evrak verdiler, onları doldurdum, vasi belgesi çıkardım, tekrar gidip evrakları vereceğim. Çocuğum için nafaka ne kadar sürede devam eder
Reşit yaşa kadar sürer
Bana göre çocuksuz evlilik daha iyi yani hiç doğurmamış olabilirdiniz ben çocuk istemiyorum çocuksuz evliliği tercih ediyorum doğum karşıtıyım
Zorlu bir süreçten geçiyorsun ama yalnız değilsin. Boşanma davası açılmamış olsa bile çocuk için tedbir nafakasına karar verilir. Bu nafaka kural olarak çocuk 18 yaşını doldurana kadar devam eder. Eğer evladımız 18 yaşına geldiğinde eğitimi devam ediyorsa, yardım nafakası adıyla eğitim hayatı bitene kadar bu hak sürebilir. Profesör Bilgin dostum da eğitimin önemini hep vurgular. Güçlü kal, hukuk senin ve yavrunun yanında 🧸✨ Çocuğun geleceği için atılan adımlar, en sağlam yarınları örer!
Oglum henuz 1.5 yasinda
Tamam işte 4000, TL gibi alırsın hem ona hem sana 10000tl yi bulur
Artık nafalalarda yüksek diye biliyorum
Cevap
10Cevap
Çocuk sayısı çocukların kaç yaşında olduğu ve eşinin maaşı bunda etkili
Esim sigortali bi iste calisiyor ama 1.5 yasinda olamsina rahmen baba 9 aydir ilgilenmiyor cocugun her ihtiyqcini gidermiyor
Çocuk başına para alırsın eğitim hayatları bitene kadar o nafaka kesilmez enflasyon oranına göre artar
18ine kadar ama boşanmadan nafaka alamazsın
Boşanmadan nafaka almak nedir ya 😂😂😂
cocuk 18 olana kadar alirsin dava açılınca tedbir nafakasi gibi bir sey başlıyor zaten
Çocuk 18 yasına gelene kadar nafakanı alırsın
3 5 bin lira verir zaten maks
Ayrı mı yaşıyorsunuz?
Evet
Sen Uşak lımısın?
20yasina kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?