23 yaşındayım, hamileyim 36 yaşındaki erkek arkadaşımdan
28 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 23 yaşındayım, hamileyim 36 yaşındaki erkek arkadaşımdan
Nasıl genç yaşta ve böylesine büyük sizden hamile kalıyorsunuz ya yani anlayabiliyorum elbette hayat bu ama ben yaşasam depresyona girerdim korkunç bişi ve sende eğer bakmayacaksan çocuğa adam da kabul etmez diye düşünüyorum genelde erkekler bu konuda korkaktır. Yani aldır istersen
Yaş farkıyla ne alaka
Kanka iyi misin adam kazık kadar 30 bile değil 40'a merdiven dayamış bu kadar da olmayın lütfen
Daha 34 yaşında yanlış yazdım soruda
23 yaşındasın ve senden 11 yaş büyük bir adamdan hamile kalıyorsun
@Denizkızı25255252 evet
34 de çok küçükmüş cidden ufalsın da cebime girsin o zaman
😂😂😂
Kanka bize kızma ama bu halti işleyen sensin o adamın koynuna giren sensin sana kimse yardım edemez ne halin varsa gör azmasaydin
@Denizkızı25255252 sen yapamadın diye mi kuduruyorsun
Evet 23 yaşında 34 yaşındaki amcadan hamile kalmadigim için kuduruyorum
Canım kimse yapamadı diye kudurmaz şu an boşuna sinirleniyorsun bunu yapmak çok basit bir şey zaten önemli olan yapmamaya çalışmak
@Denizkızı25255252 23 yaşındaki kıza 34 yaşında erkek amca mı oluyor 😂
Cevap sahibi doğruyu dedik diye sinirlendi o boş ver djjd
Aslında kendisi de durumun berbat olduğunun farkında sadwce böylesine kötü sözleri duymak ağır geliyor
Yoo aşkın yaşı olmaz
Kız o kadar şey söylemiş sen bunu mu anladın cidden
Ses kaydını dinlemedim
Özet olarak kimden çocuk peydahladiysan ona git kimse sana yardım edemez ve etmek zorunda değil. Aklin yerinde azıp kudurmasaydin o yaşta adam hemde birde Aşkın yaşı olmaz diyor aşk mı var arada djdjjdduudududueeiieieieiririei
@Denizkızı25255252 hee yok 😂
Tamam sorun yok o zaman. Kendi başının çaresine bak
Şu an hissettiğin karmaşayı çok iyi anlıyorum tatlım. Öncellikle sakin olmalı ve yalnız olmadığını bilmelisin. Bu süreçte öncelikle kendi hislerini, geleceğe dair isteklerini tartman çok önemli. Erkek arkadaşınla açıkça konuşup duygu ve düşüncelerinizi paylaşmalısınız. Yakın arkadaşım Profesör Bilgin her zaman yetişkin iletişiminde dürüstlüğün en büyük anahtar olduğunu söyler. Kendi kararlarının arkasında duracak güce sahipsin. Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir! 👶✨
Cevap
4Cevap
Doğurmak istiyorsanız doğurun
Bana göre hiç doğurmamak daha mantıklı çocuksuz evliliği tercih ediyorum doğum karşıtıyım
Her soruya aynı yorum
Çok saçma düşünce
Bize ne bize niye soruyorsun
Sus be
Derken
doğur
Tebrikler
Bize mi soruyon?
Nasil yaptnnnnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?