52 yaşında hamile olabilir mi? Ablam yalan mı söylüyor?

Arkadaşlar ablam sürekli sorumluluktan kaçan bir kadın ki iki kere evlenip boşandı 3. evliliğinde 9 yıldır. Annemde demans var şu an %90 bağımlı ablam zaten iki gün ilgileniyordu. Abimin tuttuğu bakıcı 3 gün geliyor maddi olarak abim de bu kadar karşılayabiliyor. Ablam mesaj atmış hamileyim Rabbim yıllardır istediğim evlat özleminden sonra 52 yaşında bana bir can verdi. Yaşımdan dolayı riskim yüksek çok ayakta kalmamam gerekiyormuş. Enişten zaten maddi desteğe devam edecek ama ben artık gelemeyeceğim yazmış. Tamam benim annemle de aramda 40 yaş var ama 52 yaşında ablamın hamile kaldığına inanmıyorum. Henüz menopoza girmedim doktor yumurtaların var dedi demişti bir kaç ay önce bilemiyorum.

Güncellemeler
1 ay
Ben sırf annen ağırlaltı durumu aetık full yatak bakımında diye kaytarmak için böyle dediğini düşünüyorum. Zaten artık full oksijen mskinesini takıyır yaklaşık 15-20 aaar kalp yetmezliği ilerledi böbrek kaçağıda var zaten son ayları. Ablam olacak soeumsuz bencil hamileyim diyip 2 3 ay oyalanacak so ra düşük yaotım diyecek. Daha öncede fıtık ameliyatı olacsğın diyip annemden para alıp o zaman ki eşinin borç parasını ödemişliği var. Çocuktum ama hatıtlıyorum
Güncellemeler
1 ay
Ben bugün telefonda Hamile filan değilsin, senin yaşındakiler babaanne oluyor ne annesi dedim. Sen o kadar vicdansz bir kadınsın ki, Allah sana anneliği yaşatmadan 52 yaşına getirip doğurganlığını aldı ancak öz annene son aylarında hatta belki son günlerinde bakmamak için kafanda hamile kalırsın dedim.
52 yaşında hamile olabilir mi? Ablam yalan mı söylüyor?