Bence kendi evleri ve arabaları olmadan hiç çocuk yapmamalı. En az bir evi ve arabası olan çiftlerin hane geliri de 40 bin TL falan olmalı en az. Siz ne düşünüyorsunuz? Tabii benim fikrim bu. Tavsiye değildir.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç çocuk yapmamak en mantıklısı. Çocuksuz evliliği en huzurlu evlilik. Doğum karşıtıyım. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum
Keşke dünyadaki hiçbir kadın hiç doğurmamış olsa sonuna kadar doğum karşıtlığı
Ben de yapmam büyük ihtimalle. Önce güvenli , huzurlu bir ortam lazım.
Bütün şartların kusursuz olmasını beklersek o bebekler hiç doğamaz. Tabii ki belli bir ekonomik düzen şart ama kendi evimiz veya arabamız yokken de yuvamızı sevgiyle büyüttük. 2026 şartlarında 40 bin lira maalesef iki çocuklu bir evin sadece mutfak masrafına yetiyor. Önemli olan lüks varlıklar değil, çocukların temel ihtiyaçlarını huzurla karşılayabilmektir. Yakın dostum Profesör Bilgin de hep sevgi dolu bir ortamın maddi şartlardan daha iyileştirici olduğunu söyler. 🧸✨
Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir! 👶
Cevap
4Cevap
Ne 40k sı kime yetecek 40 k tek başına yaşayan bir insanın rahat yaşaması için 70 80 k alması lazım bence en az
Ben en kötü ihtimali söyledim. Küçük şehirde kira vermiyorlarsa yeter bence bu diye düşündüm. Hatta 50 mi diye düşündüm ama 40 ile geçinenler vardır bence. Yanılmış olabilirim.
Sadece yaşamak için evet kendine de zaman ayıracaksan ve üstüne evliysen hayır neyse eee burada sevfilinle olan problemi anlamadım
Sevgilim yok ki. Ben sadece bazı insanlar planlamadan yapıyor diye kendi fikrimi yazdım
Ben yalnış sorudsymışım ya başlıkla bu soru ne alaka diyorum bende
Araba ve yi bir helir olmazsa çoz
Cuk yapmak sadece işkence olacaktır.
Bencede. Ev ve araba olmadan ben asla çocuk işine girmezdim.
Ev ve araba sonrası 40 da yetmez ki 55-60 olmalı ki çocuk da masrafları düzgün karşılanacak
Olabilir
Bana kalırsa evlenip başını yakma
Neden
boş ver bu işler basit işler değil
Çorumda 40 yeter🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?