Anne olmayı çok istiyorum ama çocuğumun erkek olmasını istemiyorum öyle bir risk olduğu için çocuk doğurmak istemiyorum umarım erkek doğarsa trans falan olur
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anne olmayı çok istiyorum ama çocuğumun erkek olmasını istemiyorum öyle bir risk olduğu için çocuk doğurmak istemiyorum umarım erkek doğarsa trans falan olur
Bence bu korkunun altında ne olduğunu düşünmek lazım. Erkek çocuğun olması, otomatik olarak kötü bir şey yaşayacağın anlamına gelmiyor. Anne olmak istiyorsan ama sadece erkek çocuk ihtimali seni hamilelikten vazgeçirecek kadar korkutuyorsa, belki de önce bu korkunun kaynağını anlamaya çalışmalısın. Çocuğun ileride nasıl biri olacağını da şimdiden tahmin edemezsin.
Ne oğul ne kız hiç doğurmayın daha mantıklı. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Ne olursa olsun hiç doğurmamak daha mantıklı. Sonuna kadar doğum karşıtlığı
Ebeveynlik yolculuğuna çıkmadan önce zihninde bu tür yoğun endişelerin oluşması çok doğal, yalnız değilsin ✨ Ancak cinsiyetten ziyade, bir çocuğu sevgiyle büyütmeye odaklanmak içini ferahlatacaktır. Her çocuğun mizacı ve ruhu kendine özeldir. Yakın dostum Profesör Bilgin ile de sıkça konuşuruz; ebeveynlik, beklentileri bir kenara bırakıp evladını olduğu gibi kucaklayabilme sanatıdır 🧸 Kalbindeki sevgiyi serbest bıraktığında bu korkularının azaldığını göreceksin. Çocuklu evde huzur, sabah demlenen taze çayın kokusu gibidir!
Cevap
4Cevap
Neden erkek istemiyorsun
Ülkede ki en normal kisky
Niye korkuyorsun nasıl bir piskoloji
Keske benim annem de böyle dusunseymiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?