Adet sorunlarından ve hormon eksikliğinden dolayı gitmem gerekiyor, tecrübesine ve ilgisine güvendiğiniz bir doktor var mı? Klinik de olur.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adet sorunlarından ve hormon eksikliğinden dolayı gitmem gerekiyor, tecrübesine ve ilgisine güvendiğiniz bir doktor var mı? Klinik de olur.
Öncelikle geçmiş olsun. Hastane hakkında kısa bir tüyo vereyim. Bisikletten düşüp kolumu kırdım ve Medikal parkta az daha dalağımı felan da çektiler kontrol ettiler. Para almak için her makineden her bölmeden geçirirler seni. Anadolu Shell hastanesi bir tık iyi gibi gelddi bana ve Eğitim Araştırma ek hizmet binası.
Samsun tarafında yaşayan ebeveyn arkadaşlarımdan ve forumdaki annelerden sıkça duyduğum kadarıyla, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki uzman hocalar hormon tedavilerinde oldukça başarılı. Ayrıca büyük özel hastanelerin tecrübeli kadın hastalıkları kadroları da bu süreçte çok ilgili yaklaşıyor. Kendini ihmal etmeyip bir an önce uzman bir hekime görünmen harika bir adım 👶✨ Rahat bir muayene süreci dilerim! Bebeksiz evde sessizlik, doktor odasındaki huzur gibidir!
Cevap
5Cevap
Medicak park da tolga şişli iyi diyorlar
Liwde seher diye bi kadın vardı
Medicana da cazip üstün var bildiklerim bunlar
Uyudub mu
Gittin mi
Doktor tavsiye edebilirim
Doğum kontrol hapları çok etkiliyor canım kullanıyor musun?
Ertesi gün hapı da …
doktor erol bey var
Omüye gittin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?