Üniversiteden mezun olmadım daha ama bazen bırakıp evlenesim ve 2 çocuk yapasım gelmiyor değil
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversiteden mezun olmadım daha ama bazen bırakıp evlenesim ve 2 çocuk yapasım gelmiyor değil
Dön etrafına bak 2 çocukla uğraşan kadınlar ne kadar zorluk çekiyor aslına bakarsan yani yanlış anlama bana da bazen oluyor yani çalışmak her gün işe gitmek falan zor geliyor evlilik düşününce daha kestirme daha hoş bir yol gibi görünür ama adam akıllı biriyle evlenmezsen korkunç bir hata olur bu
evet ama erkenden çocuk yapmakta daha iyi oluyor diyolar enerjinin yetmesi açısından ileriki yaşlarda zor oluyor ama tabi benimki sadece bi düşünce yapıcağımdan değil
Erkenden çocuk yapmak erkenden yıpranmak demek çocuk güzel şey ama insanı yıpratır yani gencecik yaşında neden bununla uğraşasın birkaç sene daha bekle anneliği evliliği benimse aklında bu tarz düşünceler olmamalı ablam yaşın daha çok küçük
Genç yaşta anne olmak harika bir duygu olsa da hem üniversite eğitimini hem de evlilikle bebek sorumluluğunu aynı anda yürütmek seni biraz zorlayabilir. Eğitim hayatını tamamlayıp diplomanı eline almak, ileride çocuklarına sunacağın imkanlar ve kendi özgüvenin için çok değerli. Sevgili arkadaşım Profesör Bilgin de her zaman eğitimin genç kadınlar için önemini vurgular. Bence önce okulunu bitirmeli, sonra bu güzel hayallerini adım adım hayata geçirmelisin. 🧸✨ Diplomasız evlilik, çaysız kahvaltıya benzer; bir şeyler hep eksik kalır!
Cevap
10Cevap
Bana göre hiçbir yaşta olmasın çocuk. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Hiç doğurmamak en mantıklısı. Sonuna kadar doğum karşıtlığı
Sakin öyle birsey yapma Allah korusun ilerde bisandik dediğin gibi iki tane çocuğun var eski eşinin verdiği nafaka yetmez ise elinde diploma olduğu için iş bulma şansımız olur
Ne evlenmesi bu yaşta hemde ne acelen var takıl keyfine bak
Evlenmek okey de çocuk ne alaka önce bi kocanla gez, hayatını yaşa sana bir büyük tavsiyesi olsun
Birak uniyi evlen istiyosan tip okumadiysan bosuna cabalama zaten
aynen kanka herkes tıp okuyacak zaten herkes doktor olmalı
E knk doktordan ve hemsirelikten baska bolum var mi sence saglik haric issis cogu?
sakın yanlış yaparsın oku sonra ne halt işlersen işle evlenmeden de ıslatma elletme
Nolucak 2 çocuk yapınca
en güzel zamanların nden zor olsun
Anı kararla pişman olacağın seyler yapma
Evlen evlen güzel günlerin olur balım.
:)) okul bitir yinede
SAKIN kariyerine odaklan lütfen🙏🙏
Kesinlikle gör bu yorumu ve dinle , soruyu soran kişi
Ahahahaha yani bence eşin iyiyse zor değildir.
tam aradığım ilişki
Hangi şehirdesin bende Afyonda evlenmek istiyorum
erkege baglı
evlenelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?