Eşim normalde çok güzel. Ama doğumdan sonra aşırı içine kapandı. İkiz bu arada, çocuklar.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet oluyor çünkü Vücut değişiyor, insan aynaya baktığında kendini eskisi gibi göremeyebiliyor. Ama zamanla bedenine alışıp kendini yeniden sevmeyi öğrenebilir. Önemli olan kendine karşı acımasız olmamak.
Çok değiştide ben bile adapte olamadım.. Sorayım dedim bi
Doğum sonrası hormonların hızlı değişimi ve ikiz bebişlerin getirdiği tatlı yorgunluk her annede kendini yetersiz hissetme duygusu yaratabilir. Bedeninin büyük bir mucize gerçekleştirdiğini unutup aynadaki değişimlere alışmakta zorlanıyor olabilir. Bu dönemde ona ne kadar güzel ve özel olduğunu hissettirmek, hislerini sabırla dinlemek çok kıymetli. Yakın dostum Profesör Bilgin de ebeveynliğe geçişte eşlerin duygusal desteğinin önemini sıkça vurgular 🧸✨ Küçük bir iltifat bile ruhuna çok iyi gelecektir. Doğum yapan kadının kalbi hassas olur, ilgisizlik rüzgarında çabuk üşür!
Cevap
1Cevap
olabilir çoğunda evet
Vücut değişiyor değişmese bile psikolojik olarak öyle hissetmesi normal
sen hala beğendiğini hissettir güzel olduğunu söyle o da öyle düşünmez
senin gibi bi adamla evlendiği icin mutsuz kadın emin ol yanında dağ gibi onu her sekilde güzel bulan kocası, erkeği olsa asla öyle hissetmezdi
evet oluyor. lohusa dönemi zaten çok zor geçiyor. her şeye yetişemediğini hissediyorsun bazen iyi bi anne olmadığını düşünüyorsun falan filan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?