Doğum paketi satın alacağım, 180 bin TL fiyat olarak çok mu?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Dostum git devlette doğur o parayla da çocuğuna misler gibi oda kıyafet vs diz. Fiyatlar abartı ve anlamsız. Fotoğrafı da anlaş biriyle veya bir arkadaşına ver telefon çeksin. Gayet başarılı sonuçlar alırsın. Sağlıkla doğur ve büyüt inşallah
Haklısında üniversite şehir hastahaneleri uzak özel bir arabam yok yaşadığım şehirde kimsem yok bir devlet hastahanesi var o da çok kalabalık
Boş ver kalabalık olsun. Iş doğuma gelince kalabalığın hiçbir manası kalmıyor hastanede Çat diye doğurtuyorlar. Akraban olmayabilir, Eşimin de kimsesi yok bulunduğumuz yerde. Biz doğumu özelde yaptık ama yakın bir arkadaşım devlette yaptı ve hiçbir sorun yaşamadan çok rahat bir şekilde doğuma atlatıp çocuğunu kucağına alıp evine gitti. Biz özelle yaptık diyorum Çünkü özel sağlık sigortam var ve bize ek bir ücret çıkmadı yoksa o kadar fiyata hayatta vermem eşim de buna izin vermez zaten.
Bizimde özel sağlık sigortamız var ama karşılamıyor poliçede bu madde yok ama eşimin iş yerinde özelde doğum yapanlara hastahane parasının yarısını veriyor doğumdan sonra devlette yapsan vermiyorlar
Çok tabi devlet hastanesine git neden bu tüccarlara para veriyorsun
Eğitim ve araştırma şehir hastahaneleri uzak özel bir aracım yok doktorlara randevu bulmakta zor oluyor Ankara büyük şehir ve kalabalık
Yani be bunu diyim bende göbek fıtığı vardı özele gittim bana 40 bin fiyat çekti ve hemen olman gerekiyor dedi
Devlet hastanesine gittim böyle şeyler için gitmeyin özele dedi 3 milim bunun nesi acil dedi
Sonra araştırma hastanesine gittim o da devlet hastanesi gibi dedi bana
Mesele para değil ama insanları bakınca dolar 💵 görüyorlar
Haklısın doğru söylüyorsun şartlar böyle Ankara’da kimsem yok arabamız yok gitmek zor olur bir devlet hastahanesi var evime yakın orada ilgi sıfır
Hastahane kalabalık sadece acilde kaç saat bekledim
Maalesef böyle Allah yardımcın olsun
Amin herkesin
Umarım doğum için risk falan yoktur
İnsilün direncim var hamilelikte diyabetim çıkabilir
Geçmiş olsun o zaman maddiyatı boş ver al paketi Allah muhafaza bir şey olmasın
Evet öyle şekerim çıksa çocuğuda etkiler para bir şekilde birikir Allahım yardım eder
Aynen öyle canısı Allah yardımcın olsun
Amin hepimizin yardımcısı olsun
🙏🙏🙏
Aklıma takılan bir şey var ise istediğin zaman mesaj atabilirsin ✋
Teşekkür ederim
İyi geceler ✋✋✋
Açılışı 180 bin ile yapma bence yani 180 bine bebeğe oda dizersin filan
Ama hastahanelere randevu almak zor evime de uzak
Ya bebeğin doğumu çokmu acil yani tutabilirmisin bir 2 ay filan daha ilk randevuda gidersin işte 180 bin çok para abi yani bir bebek için kim vericek o parayı
Bu paket parası doğuma kadar ki ve sonrasında ki bebeğin testleri falan hepsi var bir kere bu parayı veriyorsun
E 180 bine full paket olmazsa sıkıntı zaten ya bence vermi gerçi sizin duruma görede 2 memursanız eğer vermeyin kocan veya sen zenginse verin
Eşimin iş yeri doğum yapan ailelere özel de doğum yaptıysa bu paranın yarısını zaten veriyor doğumdan sonra
O zaman yaptır 90 bin fazla değil bas parayı ne olucak en kötü 1 2 ay sürünürsünüz sonrası toparlanır zaten
Bir yıllık evliyiz eşim bireysel performans primi almıştı onu zamanında bilezik aldım onu bozacağım Allah’ıma çok şükür bir yerden yardım ediyor
İlk çocukmuki ikincisini düşünmeyin bence ilkse şahsi fikrimdir
İlk çocuğum
İlk se ilk olarak kalsın ikincisi gelince ilkinin tadı kaçıyor ikincisi olmasın hem tek çocuk daha başarılı olur ayrıca mirasın hepsi ona kalır ha birde kardeşi olursa evde kavga çıkar malum 2 erkek olursa birbirlerinden pek haz etmezler
Hayırlısı artık
Hem şöyle düşün hamilelik ne kadar zor şu an görüyorsun çocuk demek sıkıntı demek para demek sana yük demek senin beslenmenden çalar zamanından çalar ilginden çalar kulliyen zarar bana göre parazit gibi bişey
Herkesin düşüncesi farklı ben bebeğime bakarımda severim de fedakarlık yaparım da
Yo sen yaparsın ona bişey diyemem benim demek istediğim sonucu değiştirmedi bebek ve çocuk kulliyen zarar demek yani masraf yazmak sürekli
Bence baya çok.
Bütün her şey içinde ama testler doğum doğum sonrası muayene test hepsi
Valla ablam 3 ay olmadı doğum yaptı 100 bine.
Hangi hastahane hangi şehir
İstanbul. Medipol
İyi hastahane ve uygun Ankara’dayım çok pahalı
Bilmiyorum oranın fiyatlarını. Devlette niye yapmıyorsunuz? Ben anlamıyorum özelin ne farkı var ki?
Ankara’da üniversite ve şehir hastahaneleri evime uzak kendime ait bir arabamız yok kimsem yok randevu almak çok zor oluyor bir devlet hastahanesi var orada da bir kere gittim saatlerce bekledim.
Yanlış anlama ama her doktora gidiş gelişte hususi taksi tutsan 150 bin kârda olursun.
Evet öyle eşimin iş yeri özelde doğum yapanlara doğum parasının yarısını veriyor
O zaman makul olabilir.
Gereksiz bence
Ankara’da üniversite ve şehir hastahaneleri evime uzak özel arabam da yok randevu alabilmekte çok zor
Allah bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah benliğini
Bebeğini
Amin inşallah Allah razı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Doğum paketi fiyatları son zamanlarda gerçekten çok yükseldi. Bütçenizi zorlayacaksa devlet hastanelerini ya da şehir hastanelerini kesinlikle değerlendirmelisiniz. Artık devlet hastanelerinde de çok tecrübeli hekimler ve modern imkanlar var. Eğer imkanınız varsa özel tercih edilebilir ama kendinizi darlıkta hissedecekseniz hiç gerek yok, mühim olan bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız. Zaten bebek doğduktan sonra masraflar bitmiyor, bütçeyi biraz da sonrasına saklamak lazım 👶✨ Akıl pazarda satılsa herkes ihtiyacı kadarını alırmış!